Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/11 – 21/11/2021


Έντονη, ανατρεπτική και με σημαντικά πλανητικά γεγονότα θα είναι αυτή η εβδομάδα, μια εβδομάδα η οποία θα βάλει την σφραγίδα της στις εξελίξεις μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Αυτό δεν το λέμε τυχαία, αφού το κύριο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα ανοίξει ουσιαστικό τον κύκλο των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους 18 μήνες στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, και οι οποίες, μιας και οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών, θα φέρουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι συναντήσεις του Ερμή και του Ήλιου τόσο με τον Δία σε όψη τετραγώνου, όπου θα έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της υπερβολής, ενώ σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα θα μας δώσουν την δυνατότητα να πετύχουμε στους στόχους μας. Πολύ σημαντική, θα είναι επίσης και η συνάντηση του Ερμή σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα η οποία θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας αλλά και να επιλύσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν με έξυπνο και διαφορετικό τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για αρκετές εντάσεις, κυρίως κοινωνικές, στα μέσα της εβδομάδας όπου ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ουρανό. Όλο αυτό το κλίμα θα προσπαθήσει να το γλυκάνει η Αφροδίτη, η οποία υπόσχεται να φέρει ευχάριστες ανατροπές στην ερωτικές μας σχέσεις. Στο μάτι του κυκλώνα αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που είναι γεννημένοι στις αρχές του 2ου και στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, από την άλλη πλευρά, επικοινωνιακή και με την δυνατότητα να δώσουν έξυπνες λύσεις θα είναι για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.  Ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τους περισσότερους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 14/11

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο συναισθηματική πλευρά των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 15/11

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες αποφάσεις του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 16/11

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα τόσο των Σκορπιών και των Ταύρων όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 17/11

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 18/11

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση και θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 19/11

Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα βάλει την σφραγίδα της στις αλλαγές που θα ξεκινήσουν στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται ότι θα προκαλέσει ευχάριστες και ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 20/11

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), από την άλλη πλευρά,  θα είναι θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) κυρίως του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 21/11

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Στη συνέχεια όμως, η κατάσταση θα αλλάξει λίγο, εξαιτίας της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, καθώς θα βοηθήσει τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να εστιάσουν την προσοχή τους στην ουσία των πραγμάτων που τους απασχολούν και να προχωρήσουν σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Το να μεγεθύνουμε τις καταστάσεις μέσα στο μυαλό μας δεν ωφελεί καθώς μπορεί να μας οδηγήσει στο τέλος σε προκλητικές και ακραίες αντιδράσεις. Αντίθετα, πρέπει να πάρουμε αποστάσεις, να ονειρευτούμε το μέλλον μας, να πιστέψουμε στον κεραυνοβόλο έρωτα και να αφεθούμε στην ροή των αλλαγών.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!