Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/3 – 21/3/2021


Αέρας ανανέωσης θα εμπνεύσει αυτή την εβδομάδα για όλους μας, και αυτό είναι κάτι, που θα αρχίσουμε σταδιακά, να το βλέπουμε να συμβαίνει γύρω μας.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την μεταστροφή της διάθεσης μας, θα παίξουν οι πλανητικές μετακινήσεις των γρήγορων πλανητών, αλλά κυρίως της Εαρινής Ισημερίας που δεν σημάνει τίποτε άλλο, παρά,  την έναρξη της άνοιξης, και της νέας Αστρολογικής χρονιάς.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, μετά την δίμηνη παραμονή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες. Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, η είσοδος του Ήλιου στον Κριό, Εαρινή Ισημερία, θα αλλάξει την ενέργεια γύρω μας και θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο αισιόδοξοι και εξωστρεφείς.

Τέλος, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, μας υπόσχεται ότι θα γίνουμε διεκδικητικοί στον έρωτα. Από την άλλη πλευρά, ο πλανήτης που θα έχει τον ρόλο του πρωταγωνιστή,  αυτή την εβδομάδα, είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος με τις θετικές όψεις που σχηματίζει τόσο με τον Ήλιο όσο και με την Αφροδίτη θα μας βοηθήσει να νιώσουμε πιο ισχυροί, αλλά να ζήσουμε  έντονες ερωτικές εμπειρίες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα,  από πλευράς όψεων, θα είναι τόσο οι Ιχθύες και οι Παρθένοι όσο και οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου. Ανακουφισμένοι, θα νιώσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Σε περίοδο δράσης και αποφάσεων θα βρεθούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ δημιουργικοί και έτοιμοι για νέους έρωτες θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Την Κυριακή 14/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, υπόσχεται μυθιστορηματικούς  έρωτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Καθαρά Δευτέρα 15/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς,  Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 16/03 η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να εκφράσουν τις σκέψεις τους και να προωθήσουν τα σχέδια τους, ενώ θα εγκαινιάσει μια περίοδο σημαντικών συζητήσεων για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες). Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα βοηθήσει να βρουν λύσεις και να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους τόσο οι Ιχθύες και οι Παρθένοι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 17/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει ξαφνικά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων).

Την Πέμπτη 18/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση, ενώ μπορεί να φέρει και μοιραίους έρωτες τόσο στους Ιχθύες και στους Παρθένους όσο και στους Καρκίνους και στους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στους Διδύμους, θα ωθήσει σε ενστικτώδης συναισθηματικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Ενώ την ίδια ημέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο,  θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να οργανώσουν τις υποθέσεις τους με τον καλύτερο τρόπο.

Το Σάββατο 20/03 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, θα εγκαινιάσει την νέα Αστρολογική χρονιά, τα γενέθλια των Κριών , ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΆ!!! Και μαζί με αυτή την αναγέννηση της φύσης, αλλά και την διάθεση μας να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα και να μπούμε σε δράση. Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σημαίνει ότι θα ασχοληθούν με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους σχέσεις πιο σοβαρά έχοντας αφήσει πίσω τους τα εμπόδια του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά,  για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) θα είναι μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς.

Ενώ την Κυριακή 21/03 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), για τα ζώδια όμως της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) θα είναι από τα πιο ερωτικά και σημαντικά ,για τα οικονομικά τους , χρονικά διαστήματα.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αφήνουμε πίσω μας ότι μας κούρασε και μας προβλημάτισε, και κοιτάμε το μέλλον μας με αισιοδοξία. Άλλωστε το ξύπνημα της άνοιξης και της φύσης έχει να μας πει ένα και μόνο πράγμα, πως όταν κάτι τελειώνει κάτι άλλο πιο όμορφο γεννιέται!!!

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, καλή άνοιξη και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!