Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/3 – 22/3/2020


Ιδιαίτερο πλανητικό ενδιαφέρον έχει η 4η εβδομάδα του Μαρτίου αφού  κατά τη διάρκεια της έχουμε, την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, ο οποίος μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα συνεχίζει το θολό τοπίο στην επικοινωνία, την σημαντική παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω ο οποίος θα περάσει μέσα στην εβδομάδα από την 20ο του Αιγόκερω και θα ενεργοποιήσει τα ζητήματα που είχε αποτυπώσει η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου, την Εαρινή Ισημερία με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, και την δοκιμαστική είσοδο του Κρόνου στο ζώδιου του Υδροχόου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς όψεων παρουσιάζει η σύνοδος του Άρη με τον Δία, αλλά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό. Αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) με πιο ευνοημένους τους Κριούς, πιο ανάλαφρη για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των τελευταίων ημερών, αλλά πιεστική για τους εκπροσώπους της ίδιας ομάδας των δύο πρώτων ημερών, ενώ με έμφαση στην επικοινωνία για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 15/03 πιο πιεσμένοι από την παρουσία της  Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα νιώσουν οι  εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Την Δευτέρα 16/03 η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα επαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) τα θέματα που τους είχαν απασχολήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Την Τρίτη 17/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους).

Την Τετάρτη 18/03 η όψη συνόδου της Σελήνης με τον Άρη θα κάνει ακόμα πιο έντονη την συναισθηματική κατάσταση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) μιας και αυτή η συνάντηση θα ενεργοποιήσει τα θέματα που τους ζήτησε να επιλύσουν η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου.

Την Πέμπτη 19/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να πάρουν ώριμες αποφάσεις.

Την Παρασκευή 20/03 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, η Εαρινή Ισημερία εγκαινιάζει την 1η μέρα της άνοιξης και την Αστρολογική Πρωτοχρονιά, θα αλλάξει την ενέργεια μας και θα φέρει ένα αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα γεμίσει με ενέργεια και χαρά τόσο τους Κριούς όσο και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς, ενώ θα αναγκάσει να μπουν σε δράση τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Επίσης η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σε δυναμικές πρωτοβουλίες.

Το Σάββατο 21/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς).

Ενώ την Κυριακή 22/03 , μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της εβδομάδας, η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται για 3η φορά θα φέρει ξαφνικές ειδήσεις και πρωτότυπες ιδέες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια, στις ίδιες ομάδες ζωδίων, την πιο τρυφερή και ρομαντική τους πλευρά.

Επίσης την ίδια ημέρα ο Κρόνος θα κάνει την πρώτη δοκιμαστική του είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο για τους εκπροσώπους των 2 πρώτων ημερών του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να είναι συνεπής και πειθαρχημένοι.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Aντιμετωπίζω με αισιοδοξία την ζωή και δεν διστάζω να κλείσω τους λογαριασμούς με το παρελθόν. Άλλωστε ο ερχομός της άνοιξης σημαίνει ένα μόνο πράγμα το ξύπνημα της φύσης και της ζωής.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και  να χρησιμοποιήσουμε τις απαιτήσεις της προς όφελος μας. Και μην ξεχνάτε ότι το ζώδιο του Κριού είναι άμεσα συνδεδεμένο με την δράση, τα νέα ξεκινήματα και την ίδια την ζωή. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u