Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/5 – 22/5/2022


Προάγγελος σημαντικών αλλαγών, αλλά, και ολοκλήρωση κύκλων ζωής είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας. Το δρόμο, όλων αυτών τον εξελίξεων θα τον δείξει η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει τις αλλαγές που είχαν ξεκινήσει στην ζωή μας στα τέλη του φθινοπώρου,  αλλά και η είσοδος του Ήλιο στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων.

Εξίσου σημαντικές όμως,  θα είναι  και οι όψεις που θα σχηματιστούν, κατά τη διάρκεια της. Πρωταγωνιστής της εβδομάδας, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου,  θα είναι ο Ήλιος που, θα συναντηθεί αρχικά σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι όψεις εξάγωνου με τον Ποσειδώνα, και η όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, ενώ στα τέλη της εβδομάδας, με την είσοδο του στους Διδύμους, θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή.

Εξίσου σημαντικές όμως θα είναι και οι συναντήσεις του Άρη σε όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα, αλλά και του ανάδρομου Ερμή σε όψη εξάγωνου με τον Δία. Στους τυχερούς της εβδομάδας συγκαταλέγονται οι Δίδυμοι με τους Τοξότες και οι Κριοί με τους Ζυγούς. Έτοιμοι να προωθήσουν τα σχέδια τους θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Την διαίσθηση τους θα ακούσουν οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύς και οι Παρθένοι. Την θέση τους θα ισχυροποιήσουν τα ζώδια της Φωτιάς (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ενώ, την ζωή τους θα δουν να αλλάζει, εξαιτίας των αποφάσεων αλλά και των ευθυνών που θα αναλάβουν, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 15/05

Αρχικά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αφορμή για εντάσεις και  λεκτικές αντιπαραθέσεις στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις των  εκπροσώπων του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, το βράδυ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα αναγκάσει να  συμβιβαστούν και να προχωρήσουν σε υποχωρήσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ λίγο αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να ακούσουν  την διαίσθηση τους τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 16/05

Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ωθήσει να δουν με καθαρή ματιά τις προσωπικές τους σχέσεις και τις συνεργασίες τους και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 17/05

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την γοητεία και την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 18/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους.

Την Πέμπτη 19/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να ισχυροποιήσουν την θέση τους στο χώρο της εργασίας τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 20/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού υπόσχεται τυχερές συναντήσεις αλλά και θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις τόσο των Διδύμων  και των Τοξοτών όσο και των Κριών και των Ζυγών των 2 πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 21/05

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Διδύμων, ενώ παράλληλα,  υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ λίγες ώρες αργότερα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών.

Ενώ την Κυριακή 22/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα δυσκολέψει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου στην έκφραση των συναισθημάτων τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η ώρα να πάρω την ζωή στα χέρια μου έφτασε, αρκεί να μην φοβηθώ τις αλλαγές και τις ευθύνες που θα επακολουθήσουν.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!