Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/9 – 24/9/2023


Τα μάτια μας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουμε αυτή την εβδομάδα, γιατί τα πράγματα γύρω μας μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει  με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, μια επιστροφή η οποία θα δώσει ένα τέλος σε μια περίοδο,  προβλημάτων στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις, αναβολών και καθυστερήσεων.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας,  η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, Φθινοπωρινή Ισημερία, θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε και να γίνουμε πιο ευέλικτοι και διαλλακτικοί στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πολύ σημαντικό να αποφύγουμε τις υπερβολές στις οποίες θα μας παρασύρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία, για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Ενώ στην συνέχεια, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να επηρεάσει αρνητικά την κρίση μας και να μας παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις, οι οποίες πολύ σύντομα θα διαψευστούν. Τα καλά νέα έρχονται μετά τα μέσα της εβδομάδας, λίγο πριν ο Ήλιος αποχωρήσει από το ζώδιο της Παρθένου, με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η οποία και θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, έχοντας πάντα δίπλα μας ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας προφυλάξουν.

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Τις συναισθηματικές υπερβολές και τα έξοδα θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), καθώς θα είναι για τους άλλους εύκολα θύματα απάτης. Ενώ την ένταση και τα ξεσπάσματα τους θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 17/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει, για 3η φορά για φέτος, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να παρασύρει σε συναισθηματικές και οικονομικές σπατάλες καθώς και σε επιπόλαιες συμπεριφορές , τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Στα καλά νέα της ημέρας, είναι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου.

Την Δευτέρα 18/09

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να οργανώσουν με προσοχή και να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και σοβαρότητα, τις προκλήσεις τις ημέρας, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) των πρώτων ημερών.

Την Τρίτη 19/09

Οι διαδοχικές όψεις αντίθεσης και τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, τόσο με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, όσο και με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα δυσκολέψει τις σχέσεις και θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ωστόσο, η πιο σημαντική όψη της ημέρας, είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, η οποία είναι πιθανό να θολώσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, με αποτέλεσμα να γίνουν εύκολα θύματα εξαπάτησης  από τρίτα πρόσωπα, ή να τους δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες οι οποίες σύντομα θα διαψευσθούν.

Την Τετάρτη 20/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του  Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του  Ταύρου, είναι πιθανό να κάνει εριστικούς και να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 21/09

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο της Παρθένου, με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, έχοντας δίπλα τους σημαντικά και ισχυρά πρόσωπα, και να προχωρήσουν σε μια νέα αρχή, επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν πράγματα που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη τους.

Την Παρασκευή 22/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 23/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου , θα βοηθήσει να εκφράσουν με ευκολία τις απόψεις και τα συναισθήματα τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας, είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, Φθινοπωρινή Ισημερία, η οποία θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Ζυγών. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Ενώ την Κυριακή 24/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), να βρουν εύκολες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, και να νιώσουν ότι η τύχη είναι στο πλευρό τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να ξοδεύεται άσκοπα, ενώ παραμένω επιφυλακτικός στις διάφορες σειρήνες που έρχονται δίπλα μου με πολλές υποσχέσεις, αυτό που πρέπει να θυμάμαι είναι ότι η υπομονή και η επιμονή πάντα ανταμείβονται.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, προσέχοντας τις κακοτοπιές. Και Χρόνια Πολλά στους Ζυγούς!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!