Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/4 – 25/4/2021


Πολύ σημαντική, και γεμάτη ενδιαφέρουσες εξελίξεις, θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, καθώς κατά τη διάρκεια της θα γίνουμε λιγότερο ενθουσιώδης και παρορμητικοί. Καθοριστικό ρόλο σε αυτήν αλλαγή θα παίξουν οι πλανητικές μετακινήσεις που θα έχουμε κατά τη διάρκεια της.

Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο Γήινο ζώδιο του Ταύρου στο ξεκίνημα της, θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο πρακτικοί, υπομονετικοί και επίμονοι, ενώ προς τα τέλη της η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα μας κάνει πιο ευαίσθητους και προστατευτικούς στα θέματα που αφορούν την πατρίδα και την οικογένεια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα θα τον έχει ο Ερμής με την Αφροδίτη, καθώς οι συναντήσεις τους τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, θα προκαλέσουν αρκετούς τριγμούς και αλλαγές στις επαγγελματικές και συναισθηματικές μας σχέσεις.

Ενώ στο ξεκίνημα της η συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο θα μας προσφέρει την ευκαιρία να προωθήσουμε τα σχέδια μας. Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι), πιο ήρεμοι θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος της οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Λιγότερο πιεστική θα γίνει στα τέλη της για τους εκπρόσωπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ ανατρεπτική και με περιοριστική θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 18/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε αρνητικά σενάρια  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 19/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών να προβάλλουν τις θέσεις τους. Επίσης , η είσοδος τόσο του Ερμή όσο και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο για τα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ, μια αρκετά πιεστική για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 20/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 21/04

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει εσωστρεφείς και μελαγχολικούς τους εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 22/04

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε υπερβολές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τους εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 23/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική ζωή και στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα ωθήσει σε δράση τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 24/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα δώσει ανατρεπτικές ιδέες αλλά και θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 25/04

Οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσουν διαδοχικά η Αφροδίτη και ο Ερμής με τον Κρόνο, θα ωθήσουν τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, να πάρουν αποφάσεις για την ζωή τους με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να φανούν ψυχροί και απόμακροι.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Pατάω γερά στα πόδια μου και μαθαίνω να παίρνω αποφάσεις τόσο για την προσωπική μου ζωή όσο και για τις επαγγελματικές μου σχέσεις με οδηγό την λογική και όχι το συναίσθημα, το οποίο πολλές φορές μπορεί να με παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Ταύρους!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!