Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/5 – 26/5/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/5 – 26/5/2019


Πιο ευχάριστο θα γίνει από αυτή την εβδομάδα, το πλανητικό σκηνικό . Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της ροής της ενέργειας αλλά και της διάθεσης, κυρίως για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) θα παίξει τόσο η πλανητική μετακίνηση του Ήλιου όσο και του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου στο ζώδιο των Διδύμων. Ενώ, θετικά θα επηρεαστούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Τα ξημερώματα της Κυριακής 19/5, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα τονίσει το δίλημμα που έχουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) γύρω από τις σχέσεις τους. Ενώ στο δεύτερο μισό της ημέρας, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Την Δευτέρα 20/5 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Η Τρίτη 21/5, είναι η πιο σημαντική και ενδιαφέρουσα ημέρα της εβδομάδας καθώς έχουμε την είσοδο αρχικά του Ήλιου και μετά από λίγες ώρες του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, οι οποίες θα ενισχύσουν τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) ενώ θα ωθήσουν σε επικοινωνιακές υπερβολές τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Ενώ, η επικοινωνιακή δεινότητα  του Ερμή θα μεγεθυνθεί ακόμα περισσότερο για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου.

Την Τετάρτη 22/5 η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα ενισχύσει την εφευρετικότητα και τα αντανακλαστικά των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 23/5 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο πρώτο μισό της ημέρας,  θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους , Παρθένους). Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους , Ζυγούς)

Την Παρασκευή 24/5 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή υπόσχεται ευχάριστες συζητήσεις για τα ζώδιο του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 25/5 η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία θα ενισχύσει τα ψυχικά αποθέματα και θα δώσει ζωτικότητα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή 26/5 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Σκορπιούς).

Η πλανητική μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα αλλάξει την ενέργεια γύρω μας, θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί γι’ αυτό και δεν θα δυσκολευτούμε να εκφράζουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις μας, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ευέλικτοι, και το πιο σημαντικό, να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να απολαύσει την μαγεία και την απλότητα της στιγμής,  μέσα από  χαλαρές συζητήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα .

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/6 – 30/6/2019

In category Astrology News

Πιο ήρεμη από πλευράς όψεων και πλανητικών αλλαγών, σε σχέση με τις προηγούμενες α ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/6 – 30/6/2019

In category Astrology News

Κριέ Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις, να φτιάξεις κορμί, για να βγεις στην παραλία ν ...

Astro-Μηνύματα από 23/6 – 30/6/2019

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Ιούνη, είναι αρκετά καλή και λιγότερο δύσκολη, από τις επό ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/6 – 23/6/2019

In category Astrology News

Εξίσου έντονη με την προηγούμενη, προβλέπεται ότι θα είναι η 3η εβδομάδα του Ιουνίο ...

Astro-Μηνύματα από 16/6 – 23/6/2019

In category Astrology News

Οι προσπάθειες που ξεκινήσαμε περίπου στις αρχές του Ιουνίου, τώρα μας δείχνουν τα ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/6 – 23/6/2019

In category Astrology News

Κριέ ηρέμησε ρε φίλε Με τέτοια ζέστη έχεις νεύρα; Στο λέω γιατί σε έχει πιάσει μια μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//