Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/4 – 9/4/2023


Αντιφατική και γεμάτη ενδιαφέροντα γεγονότα θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μια εβδομάδα στην οποία θα απολαύσουμε ρομαντικές στιγμές κάτω από το φως του φεγγαριού. Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, σε ένα ζώδιο που φημίζεται για την υπομονή και την επιμονή του.

Η πρώτη συνάντηση του Ερμή σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις, ενώ στην συνέχεια η συνάντηση του  σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο οργανωτικοί και αποφασιστικοί.Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί μετά τα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού, θα μας ωθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας στις σχέσεις μας με τους άλλους, βάζοντας σε αυτές μια ρομαντική πινελιά.

Στην αλλαγή της διάθεσης μας, προς τα  τέλη της εβδομάδας, θα συμβάλει καθοριστικά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα βάλει μια ρομαντική νότα στην ερωτική μας ζωή.Ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη, θα μας βοηθήσει να κινηθούμε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Ιδιαίτερα ευχάριστη και τυχερή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Στις σχέσεις τους θα στρέψουν την προσοχή τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Τις οργανωτικές τους ικανότητες θα δείξουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι. Ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο τους θα περάσουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι. Το δυναμικό τους πρόσωπο θα δείξουν οι Ταύροι και οι Σκορπιοί αλλά και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι. Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους Διδύμους. Ενώ, επιρρεπείς σε εντάσεις και αρνητικές σκέψεις θα είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 02/04

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού θα βοηθήσει να τραβήξουν την προσοχή με την ευφυΐα και το χιούμορ τους τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 03/04

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερου), ενώ θα παρασύρει σε επικοινωνιακές υπερβολές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Τις εντάσεις και τα αρνητικά σενάρια, θα πρέπει να τα προσέχουν ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών, καθώς λίγη ώρα μετά την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, η πρώτη συνάντηση του θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου.

Την Τρίτη 04/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι διαδοχικές όψεις  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις και να κερδίσουν τις εντυπώσεις του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 05/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 06/04

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα ωθήσει να εστιάσουν την προσοχή τους στην σχέση τους με τους άλλους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 07/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τον ρομαντισμό και θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ευαίσθητη πλευρά τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Ιχθύων και των Παρθένων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 08/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα βοηθήσει να κινηθούν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 09/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές σχέσεις και να παρασύρει σε υπερβολές και διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν επιτρέπω τις αρνητικές σκέψεις να με βγάλουν από το στόχο μου, αντίθετα με οργάνωση και αποφασιστικότητα τους πετυχαίνω. Ενώ, δεν διστάζω να δείξω στους αγαπημένους μου την πιο ρομαντική μου πλευρά.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!