Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/8 – 9/2/2020


Θερμή και ιδιαίτερα συναισθηματική θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, και αυτό δεν θα οφείλεται μόνο στην αυξημένη θερμοκρασία, αλλά κυρίως στις ιδιαίτερα απαιτητικές όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της, τις πλανητικές μετακινήσεις και φυσικά στην πολυτραγουδισμένη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο. 

Η  εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνου του Ήλιου με τον Ουρανό, θα συνεχιστεί με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο και την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, καθώς επίσης και με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία.

Όλα αυτά μέχρι το 1ο μισό της εβδομάδας, γιατί στο 2ο μισό θα έχουμε την είσοδο, μετά από 4 μήνες παραμονής στο ζώδιο των Διδύμων, της Αφροδίτης στο  υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου και του Ερμή στο Πύρινο ζώδιο του Λέοντα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ανατρεπτική και συναισθηματικά έντονη θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκόρπιούς, Υδροχόους), ενώ έντονα συγκρουσιακή θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 02/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα προκαλέσει αιφνίδιες ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Δευτέρα 03/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει συγκρούσεις και μπορεί να φέρει σε αδιέξοδο τις συζητήσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο ζώδιο του Υδροχόου θα προκαλέσει έντονη συναισθηματική φόρτιση στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 04/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει σε αψυχολόγητες ενέργειες ή αποφάσεις υψηλού ρίσκου, ενώ μπορεί να δημιουργήσει και εκρηκτικές καταστάσεις στη ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 05/08 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα είναι η αφορμή για αρκετές έντονες συζητήσεις στους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 06/08 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Την Παρασκευή 07/08  η Αφροδίτη, μετά την 4μηνη παραμονή της στο ζώδιο των Διδύμων θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου, θα δώσει νέα πνοή στη συναισθηματική ζωή των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), ενώ θα φορτίσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 08/08 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι πολύ θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Ενώ την Κυριακή 09/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη θα ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σε ενστικτώδης αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι την αλλαγή γιατί αυτή θα έρθει ακόμα και αν δεν την επιδιώξω, ενώ, το φως του φεγγαριού αυτή τη φορά εκτός από την ψυχή και τα συναισθήματα μας θα φωτίσει και μέλλον μας. Για να βγούμε κερδισμένοι είναι πιθανό να χρειαστεί να ρισκάρουμε, άλλωστε στο ρίσκο κρύβεται και η ομορφιά της ζωής….

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και να απολαύσουμε το πιο όμορφο φεγγάρι του χρόνου!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Νέα Σελήνη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τους τελευταίους μήνες έχουμε αναγκαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα περιοριστικά δ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u