Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου !!


Για να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα εκτός από διάθεση χρειαζόμαστε νέες ιδέες και όραμα. Μια στιγμή, μια λέξη ή ένας άνθρωπος μπορούν να μας δώσουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις 30/07, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (20ο 38’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα αφήσουμε την διαίσθηση να μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις, ενώ θα μας δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες εάν επεξεργαστούμε και οργανώσουμε σωστά θα καταφέρουμε πολύ σύντομα να κάνουμε πράξη και να ξεχωρίσουμε τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας.

Επίσης αυτές τις ημέρες θα είμαστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους ενώ στην προσπάθεια μας να μην τους στεναχωρήσουμε μπορεί να αναγκαστούμε σε κατά συνθήκη ψέματα, ένα άλλο στοιχείο αυτών των ημερών είναι ότι θα βλέπουμε τα πάντα γύρω μας πιο όμορφα και πιο αισιόδοξα, ενώ το μυαλό μας θα έχει την τάση να ταξιδεύει.

Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έξυπνες ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δώσετε έξυπνες λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις και να επαναφέρετε το χαμόγελο και την ηρεμία στο σπίτι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την βοήθεια σας αλλά και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν θα ζητήσουν αυτές τις ημέρες οι φίλοι σας, γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε να προσφέρετε απλόχερα τη βοήθεια σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν, την επόμενη φορά να μην τους δώσετε μασημένη τροφή αλλά να τους βοηθήσετε ώστε να βρουν μόνοι τους την λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγα βήματα σας χωρίζουν από την επιτυχία. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν τα νέα σας επαγγελματικά βήματα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο εκφραστικοί είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη αισιοδοξία τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια αφήνοντας στην άκρη την πεπατημένη, ενώ δεν θα διστάσετε να ζητήσετε και την συνδρομή προσώπων από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία έχουν και την διάθεση αλλά και την εξειδίκευση να το κάνουν.

ΛΕΩΝ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Οι περισσότεροι από εσάς είτε είστε σε διακοπές είτε όχι, δουλεύετε μέσα στο μυαλό σας τα μελλοντικά σας πλάνα πάνω στα οποία θα κινηθείτε τους επόμενους μήνες. Άλλωστε εκτός από την έμπνευση αυτή τη χρονιά έχετε και την ενέργεια για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά νέα πρόσωπα έχουν κάνει την είσοδο τους στη ζωή σας  αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε σε ποια άτομα αξίζει να επενδύσετε και σε ποια όχι. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και κοιτάξτε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που οι περισσότεροι ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές εσείς δουλεύετε ακατάπαυστα. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων κάνοντας την καλύτερη προβολή του εαυτού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον οδηγό της αισιοδοξίας θα μπορούσατε να διαφημίσετε, εάν θέλατε, αυτές τις ημέρες   εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δείτε με χαμόγελο και τα ποιο όμορφα χρώματα το μέλλον σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας χωρίς να δίνετε σημασία στις διάφορες σειρήνες που σας λένε το αντίθετο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά βρίσκονται τα οικονομικά σας. Αυτές τις ημέρες, και λίγο πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ώστε να φύγετε πιο ήρεμοι όχι μόνο για τις διακοπές σας αλλά και για το χειμώνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επόμενα σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να προσεγγίσετε τους ανθρώπους με τους οποίους θα θέλατε να συνεργαστείτε, ενώ παράλληλα επεξεργαστείτε και τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσετε την δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άνθρωποι που δεν σας ξέρουν αρκετές φορές σας χαρακτηρίζουν απόμακρους και ψυχρούς. Εσείς όμως αυτές τις ημέρες θα τους αποδείξετε ακριβώς το αντίθετο, αφού θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας και την δικής σας καθημερινότητα πιο όμορφη και αρμονική.

ΙΧΘΥΣ

Η καλή σας διάθεση και το χαμόγελο σας είναι αυτές τις ημέρες τα δυνατά σας όπλα. Ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας  να προωθήσετε τα σχέδια με εντελώς διαφορετικό τρόπο ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας με τη γοητεία και την λάμψη σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τι ευκαιρίες θα φέρει για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιθυμία μας να πάρουμε και πάλι την ζωή μας στα χέρια μας, και να κάνουμε μια επα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/5 – 16/5/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η 2η εβδομάδα του Μαΐου, μια εβδομάδα με ση ...

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας αποτελεί πηγή ζωής, χαράς και ανανέωσης για όλους μας. Αναπόσπαστο κομμάτ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, Ροπή στις απολαύσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιθυμία όλων είναι να πάρουμε και πάλι τη ζωή στα χέρια μας, να ερωτευτούμε και ν ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Πλούτωνα, Ερωτική μαγεία !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιστροφή της ζωής στους κανονικούς της ρυθμούς έχει πολλαπλά οφέλη για εμάς και ...

Η Είσοδος του Ερμή στους Διδύμους

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με σταδιακά βήματα αφήνουμε πίσω μας, ένα περιοριστικό διάστημα, και ετοιμαζόμαστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u