Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου !!


Για να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα εκτός από διάθεση χρειαζόμαστε νέες ιδέες και όραμα. Μια στιγμή, μια λέξη ή ένας άνθρωπος μπορούν να μας δώσουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις 30/07, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (20ο 38’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα αφήσουμε την διαίσθηση να μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις, ενώ θα μας δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες εάν επεξεργαστούμε και οργανώσουμε σωστά θα καταφέρουμε πολύ σύντομα να κάνουμε πράξη και να ξεχωρίσουμε τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας.

Επίσης αυτές τις ημέρες θα είμαστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους ενώ στην προσπάθεια μας να μην τους στεναχωρήσουμε μπορεί να αναγκαστούμε σε κατά συνθήκη ψέματα, ένα άλλο στοιχείο αυτών των ημερών είναι ότι θα βλέπουμε τα πάντα γύρω μας πιο όμορφα και πιο αισιόδοξα, ενώ το μυαλό μας θα έχει την τάση να ταξιδεύει.

Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έξυπνες ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δώσετε έξυπνες λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις και να επαναφέρετε το χαμόγελο και την ηρεμία στο σπίτι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την βοήθεια σας αλλά και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν θα ζητήσουν αυτές τις ημέρες οι φίλοι σας, γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε να προσφέρετε απλόχερα τη βοήθεια σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν, την επόμενη φορά να μην τους δώσετε μασημένη τροφή αλλά να τους βοηθήσετε ώστε να βρουν μόνοι τους την λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγα βήματα σας χωρίζουν από την επιτυχία. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν τα νέα σας επαγγελματικά βήματα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο εκφραστικοί είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη αισιοδοξία τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια αφήνοντας στην άκρη την πεπατημένη, ενώ δεν θα διστάσετε να ζητήσετε και την συνδρομή προσώπων από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία έχουν και την διάθεση αλλά και την εξειδίκευση να το κάνουν.

ΛΕΩΝ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Οι περισσότεροι από εσάς είτε είστε σε διακοπές είτε όχι, δουλεύετε μέσα στο μυαλό σας τα μελλοντικά σας πλάνα πάνω στα οποία θα κινηθείτε τους επόμενους μήνες. Άλλωστε εκτός από την έμπνευση αυτή τη χρονιά έχετε και την ενέργεια για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά νέα πρόσωπα έχουν κάνει την είσοδο τους στη ζωή σας  αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε σε ποια άτομα αξίζει να επενδύσετε και σε ποια όχι. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και κοιτάξτε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που οι περισσότεροι ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές εσείς δουλεύετε ακατάπαυστα. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων κάνοντας την καλύτερη προβολή του εαυτού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον οδηγό της αισιοδοξίας θα μπορούσατε να διαφημίσετε, εάν θέλατε, αυτές τις ημέρες   εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δείτε με χαμόγελο και τα ποιο όμορφα χρώματα το μέλλον σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας χωρίς να δίνετε σημασία στις διάφορες σειρήνες που σας λένε το αντίθετο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά βρίσκονται τα οικονομικά σας. Αυτές τις ημέρες, και λίγο πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ώστε να φύγετε πιο ήρεμοι όχι μόνο για τις διακοπές σας αλλά και για το χειμώνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επόμενα σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να προσεγγίσετε τους ανθρώπους με τους οποίους θα θέλατε να συνεργαστείτε, ενώ παράλληλα επεξεργαστείτε και τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσετε την δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άνθρωποι που δεν σας ξέρουν αρκετές φορές σας χαρακτηρίζουν απόμακρους και ψυχρούς. Εσείς όμως αυτές τις ημέρες θα τους αποδείξετε ακριβώς το αντίθετο, αφού θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας και την δικής σας καθημερινότητα πιο όμορφη και αρμονική.

ΙΧΘΥΣ

Η καλή σας διάθεση και το χαμόγελο σας είναι αυτές τις ημέρες τα δυνατά σας όπλα. Ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας  να προωθήσετε τα σχέδια με εντελώς διαφορετικό τρόπο ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας με τη γοητεία και την λάμψη σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!