Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Όλα τα απίθανα μπορεί να συμβούν !!


Η ανάγκη μας να νιώθουμε ασφάλεια πολλές φορές μας αποτρέπει από το να τολμήσουμε να κάνουμε αλλαγές ή νέα ξεκινήματα , έστω και αν κατά βάθος δεν είμαστε ευχαριστημένοι ή ευτυχισμένοι από τη ζωή μας, όπου οι αλλαγές αυτές θα είναι η αφορμή για να προχωρήσουμε σε νέα μονοπάτια.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή έρχεται η ζωή και μας αναγκάζει να αλλάξουμε με την βοήθεια του Ουρανού, αυτές οι αλλαγές για άλλους είναι πιο εύκολες και για άλλους όχι.

Στις 02/08 ο Ήλιος  από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (10ο 38’).

Κάτω από την όψη αντίθεσης του Ήλιου με τον Ουρανό πολλοί από εμάς θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε εντελώς τα σχέδια μας και να προσαρμοστούμε γρήγορα σε νέες συνθήκες, θα υπάρξουν ενέργειες ή αποκαλύψεις που θα μας αιφνιδιάσουν, σχέσεις ή συνεργασίες που θεωρούσαμε δεδομένες στην ζωή μας μπορεί να τελειώσουν ξαφνικά, ενώ άλλες που θεωρούσαμε άπιαστες ή απίθανες μπορεί να ξεκινήσουν, καθώς επίσης θα υπάρξουν και νέες πολύ σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά την πορεία της ζωής μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό επηρεάζει του εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) , μια ομάδα ζωδίων η οποία δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τις αλλαγές αφού της αρέσει η σταθερότητα και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε αυτές, του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή  προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με νέες προκλήσεις θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Από τη μια πλευρά μπορεί λόγω συνθηκών να αναγκαστείτε να αλλάξετε τα σχέδια σας , είτε βάζοντας κάποια σε αναμονή είτε αρπάζοντας νέες ευκαιρίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που είχατε στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Όπως έχουμε ξαναπεί σε εσάς τους Ταύρους δεν αρέσουν οι αλλαγές. Φυσικά ο Ουρανός από το ζώδιο σας έχει άλλα σχέδια για εσάς, γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο σας με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, θα προκαλέσει απρόοπτες αλλαγές στο σπίτι σας με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι οικογενειακές ισορροπίες, μην τρομοκρατήστε γιατί αυτό δεν είναι πάντα κακό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ασκήσεις ψυχραιμίας θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι, και αυτό γιατί θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια σας, τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά την καθημερινότητα σας. Επίσης, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών σε ένα καινούργιο γνωστικό αντικείμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Ένας λογαριασμός που δεν περιμένατε καθώς και μια απρογραμμάτιστη αγορά θα είναι οι αιτίες που μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, ενώ από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να μην αφήσετε ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας δελεάσει με την προοπτική μιας νέας συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Η φετινή περίοδος των γενεθλίων σας είναι λιγάκι διαφορετική και αυτό γιατί το βασικό τους αίτημα είναι η αλλαγή της διαδρομής σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν την επαγγελματική και προσωπική σας διαδρομή. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν και την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, και λίγο πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους, θα πρέπει να έχετε σε ετοιμότητα και ένα δεύτερο αναπληρωματικό καθώς είναι πιθανό, εξαιτίας του παρασκηνίου που υπάρχει γύρω σας ή μιας ιδιαίτερα δελεαστικής πρότασης από ένα φιλικό σας πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, να αναγκαστείτε να το αφήσετε στην μέση.

ΖΥΓΟΣ

Κοινωνικά δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί, νέα πρόσωπα έχουν κάνει την είσοδο τους στη ζωή σας, ενώ οι συζητήσεις για μελλοντικές συνεργασίες συνεχώς αυξάνονται. Προσοχή όμως γιατί αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις σε μια οικονομική συνεργασία με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ και ένα περίπου χρόνο νιώθετε ότι οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις έχουν αλλάξει. Αυτή η αίσθηση θα γίνει ακόμα πιο έντονη αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις. Μέσα σε αυτές τις ξαφνικές αποφάσεις θα είναι η δημιουργία νέων σχέσεων ή συνεργασιών που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λέξη ρουτίνα απουσιάζει από την ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Για κάποιους από εσάς σημαίνει ότι λίγο πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι πιθανό να σας ανακοινώσουν από τη δουλειά σας ότι θα αναλάβετε νέες ευθύνες, ενώ άλλοι είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους αφήνοντας πίσω τους μια στρωμένη καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανατρεπτικές ιδέες έχετε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτό από την μια πλευρά είναι καλό αφού είστε έτοιμοι να ρισκάρετε με ένα πρωτότυπο σχέδιο το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να πάρετε οικονομικά ρίσκα τα οποία δεν είχατε υπολογίσει σωστά. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ένας ξαφνικός έρωτας θα σας ξεσηκώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως παιδιά του Ουρανού θα έπρεπε να σας αρέσουν οι αλλαγές. Αυτό όμως δεν θα συμβεί αυτές τις ημέρες, μιας και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο  σας, στο ζώδιο του Λέοντα, οι αλλαγές που θα προκληθούν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις δεν θα σας ενθουσιάσουν. Η συμβουλή μας είναι αντί να γκρινιάζετε αντιμετωπίστε της ως μια νέα πρόκληση.

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην δουλειά σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι η αίτια για τον διάχυτο εκνευρισμό που υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας, καθώς αισθάνεστε ότι οι συνάδελφοι σας είτε δεν θέλουν να σας καταλάβουν είτε γιατί θέλουν εσκεμμένα να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, Τίτλοι τέλους σε σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η φετινή χρονιά είναι για όλους μας σημαντική, όχι μόνο εξαιτίας των γεγονότων που ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/8 – 16/82020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μας επιφύλαξε πολλά και έντονα γεγονότα, στο ίδιο κ ...

Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, Πως να διαχειριστείτε τις ανατροπές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η καθημερινότητα μας, αλλά κυρίως η συμπεριφορά μας απέναντι στις καταστάσεις βασ ...

Αφροδίτη στον Καρκίνο, Καλοκαιρινοί έρωτες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

 Μετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, όπου κυριάρχησε τ ...

Ερμής στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας τα πάντα είναι κύκλοι, έτσι μετά την παρουσία του Ερμή για 2 περίπου μήν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/8 – 9/2/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Θερμή και ιδιαίτερα συναισθηματική θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, και αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u