Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 22/1 – 29/1/2023


Εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων, ευκαιριών αλλά και έντονης δράσης θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά. Μια εβδομάδα, που μετά από πολλούς μήνες, όλοι οι πλανήτες κινούνται σε ορθή πορεία, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να μπούμε σε δράση χωρίς να έχουμε εμπόδια και βαρίδια στο δρόμο μας. Το πόσο καλοί μαθητές ήμασταν, και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε πλέον την προσωπική μας ζωή μας την δείχνει η συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη συνόδου με τον Κρόνο.

Στην συνέχεια, τον δρόμο των ευκαιριών και της επιτυχίας, τις οποίες στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε ανοίγει η συνάντηση, σε όψη εξάγωνου, του Ήλιου με τον Δία. Η ώρα της δράσης θα έρθει στα τέλη της εβδομάδας, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της εβδομάδας θα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς, σε ένα ζώδιο όπου το συναίσθημα μας μπορεί να εκφραστεί με μεγαλύτερη ευκολία.

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρουν για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τόσο οι Υδροχόοι και οι Λέοντες όσο και οι Κριοί και οι Ζυγοί. Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς). Σημαντικές πρωτοβουλίες θα πάρουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους Αιγόκερους, τους Παρθένους και τους Τοξότες.

Την Κυριακή 22/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου με σοβαρότητα και λογική να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους με τον σύντροφο τους αλλά και μιας συνεργασίας. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και θα μπει σε στάση.

Την Δευτέρα 23/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Κρόνο θα ωθήσει να συμπεριφερθούν με ψυχρότητα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Την Τρίτη 24/01

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, υπόσχεται ότι ο δρόμος προς την επιτυχία τόσο για τους Υδροχόους και τους Λέοντες όσο και για τους Κριούς και τους Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου είναι ανοιχτός, αρκεί να εκμεταλλευτούν σωστά τις ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν μπροστά τους.

Την Τετάρτη 25/01

Η παρουσία της Σελήνης τους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να μεγεθύνει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 26/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις γύρω τους τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ με υπερβολικό τρόπο είναι πιθανό να αντιδράσουν τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Παρασκευή 27/01

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και τις αποφάσεις τους τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι  Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Νερού  (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ μπορεί να παρασύρει σε ερωτικά παραστρατήματα τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες).

Το Σάββατο 28/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 29/01

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από τους Διδύμους, θα δώσει τέλος σε μια περίοδο αδράνειας και θα ωθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Τα βήματα προς την επιτυχία είναι τα ακόλουθα,  αποφασίζω με σοβαρότητα τι θέλω, έχω τα μάτια μου ανοιχτά ώστε να δω τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτώ και δεν περιμένω από τους άλλους να αποφασίσουν για τη ζωή μου, αλλά εγώ είμαι αυτός που παίρνω τις πρωτοβουλίες για αυτή.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!