Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει


Η πρώτη Νέα Σελήνη της φετινής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου. Η Νέα Σελήνη ανοίγει πάντα τον δρόμο για νέες ενάρξεις, το ερώτημα όμως είναι , πόσο ευνοϊκή θα είναι η συγκεκριμένη  και για ποιους;

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί μια μόλις μέρα μετά την είσοδο του Ήλιου  του Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 21/01 στις 22:53 μ.μ. στην 1ο 32’. Ο Υδροχόος, είναι  ένα ζώδιο που εκπροσωπεί τις κοινωνικές ομάδες, την επαναστατικότητα και την αντίδραση, την πρωτοπορία , αγαπά την διαφορετικότητα και τα  πολιτικά κινήματα, ενώ η επιστήμη και η τεχνολογία βρίσκει σε αυτό τον καλύτερο εκφραστή της,  θα επηρεάσει κυρίως του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 6ο 29’ του Παρορμητικού Ζυγού.

Τι ευκαιρίες αλλά και ποια είναι τα δύσκολα σημεία αυτής της Νέας Σελήνης ? Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον 4ο οίκο του Ωροσκοπίου, σε έναν οίκο είναι άμεσα συνδεδεμένος με την οικογένεια, την πατρίδα και τα βαθύτερα συναισθήματα μας. Έχοντας προηγηθεί η όψη συνόδου με τον Πλούτωνα , μας ωθεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο να διώξουμε από τη ζωή μας οτιδήποτε φθαρτό και να νιώσουμε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας και αυτά που θέλουμε, ώστε να τα διεκδικήσουμε. Σημαντική βοήθεια στην επιθυμία μας να αλλάξουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή στην δουλειά μας, αλλά και στην προσωπική μας ζωή θα παίξει ο Δίας, καθώς η όψη εξάγωνου που σχηματίζει με την Νέα Σελήνη θα φέρει μπροστά μας πολλές ευκαιρίες.

Από τη άλλη πλευρά η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, έχει σκοπό να μας μάθει τη σημαίνει η λέξη συνέπεια, καθώς θα μας βοηθήσει να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής, και το κυριότερο να μην φοβηθούμε τις ευθύνες που μπορεί να ακολουθήσουν.

Από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ωροσκόπο της Νέας Σελήνης θα μας ωθήσει να παλέψουμε με αποφασιστικότητα για την υλοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών μας στόχων. Ενώ,  ανοιχτή όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον ανάδρομο για λίγες ακόμα ώρες Ουρανό, μας βοηθάει να έχουμε πάντα πολλές και εναλλακτικές λύσεις.

Δεν ζούμε όμως σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο, καθώς η παρουσία του Δία εκτός από ευκαιρίες, κουβαλάει πάντα μαζί της και μια δόση υπερβολής. Έτσι η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Δίας με τον Ωροσκόπο μπορεί να μας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες, σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ερμή είναι πιθανό να εγκαινιάσει μια περίοδο ανούσιων συζητήσεων ή να μας ωθήσει να εκφράζουμε με υπερβολικό τρόπο αυτά που νιώθουμε.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι αυτή η Νέα Σελήνη, η οποία επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου της προηγούμενης χρονιάς, αυτό σημαίνει ότι τα ζητήματα που φωτογράφιζε η συγκεκριμένη Έκλειψη μπορεί να ενεργοποιηθούν τώρα. Η συμμετοχή του Δια σε αυτά θα είναι καταλυτική καθώς σε άλλους μπορεί να τους βοηθήσει να λύσουν τα θέματα τους με μεγαλύτερη ευκολία ενός σε άλλους μπορεί να διογκώσει τα ήδη υπάρχουσες δυσκολίες.

Αστρικά, η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 7ο 22’ του Αιγόκερω, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 12ο 19’ της Παρθένου.

Από την σύνθεση των δύο αυτών χαρτών οι όψεις που σχηματίζονται έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αρχικά η παρουσία του Αστρικού Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται να ενεργοποιήσει τον συνοδικό κύκλο Δία – Κρόνου που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2020, μια όψη η οποία αποτέλεσε και την αφορμή για τις αποκαλύψεις που έγιναν σε διάφορα κοινωνικά θέματα τα τελευταία χρόνια και τώρα έρχεται η ώρα για όλους μας, να δείξουμε την σοβαρότητα που αρμόζει. Αυτό, άλλωστε γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο εξαιτίας της όψης συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με την Τροπική Νέα Σελήνη.

Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Πλούτωνας με τον Τροπικό Δία, απαιτεί από εμάς να είμαστε προσεχτικοί, καθώς αυτή τη χρονική περίοδο πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, καθώς ευνοεί τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και ευνοεί την δημιουργία σχέσεων οικονομικής εξάρτησης ή διαπλοκής, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε κοσμικό επίπεδο.

Από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό Πλούτωνα, μπορεί να μας βοηθήσει να αναγεννηθούμε συναισθηματικά ή να μας κάνει έρμαια του πάθος και των χειριστικών συμπεριφορών μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Ιανουαρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην κοινωνική σας ζωή για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες τυχερές γνωριμίες και να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, αλλά και στο κοινωνικό σας προφίλ. Επίσης,  αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε ένα κοινωνικό κάλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέους επαγγελματικούς στόχους είστε έτοιμοι να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα δείξετε σε όλους το σοβαρό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει , έχοντας ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που υπήρχαν στο δρόμο σας, να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια ή να κλείσετε μια και καλή τις Νομικές και γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ασχοληθείτε με την οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες οικονομικές συνεργασίες προ των πυλών για εσάς τους Καρκίνους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά θα σας πιέσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ από την άλλη πλευρά υπόσχεται ότι θα ανοίξει  τον δρόμο για  νέες σταθερές οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία το μέλλον σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να σταθείτε γερά στα πόδια σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΛΕΩΝ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανοίξει τον δρόμο για μια νέα σταθερή συνεργασία η οποία και θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είστε έτοιμοι να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα το μέλλον σας με τον σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά σας είναι η βασική σας προτεραιότητα αυτή τη  χρονική περίοδο.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου η αναγνώριση των προσπαθειών σας έρχεται μαζί με νέες ευθύνες, στις οποίες θα κληθείτε να αποδείξετε για άλλη μια φορά την ικανότητα σας να δίνεται ε άμεσες και πρακτικές λύσεις. Παράλληλα, σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την διατροφή και την εμφάνιση σας.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να αναπτύξετε με ενθουσιασμό αλλά και σοβαρότητα να νέα φιλόδοξα σχέδια σας για το μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνουν το επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή με το ταίρι τους καθώς η χαρά τους θα συνδυαστεί με νέες ευθύνες, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση ή μια σχέση όπου θα υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με σοβαρότητα θα ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ θα είστε και αρκετά αυστηροί απέναντι στα συγγενικά σας πρόσωπα από τα οποία δεν θα δεχτείτε λάθη και επιπόλαιες συμπεριφορές. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε τα συναισθήματα σας και να απαλλαγείτε από παγιωμένες πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτω από πίεση χρόνου κινήστε αυτή   χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα γεμίσει με πολλές υποχρεώσεις το πρόγραμμα σας, ιδιαίτερα στην δουλειά σας όπου θα έχετε συνεχόμενες συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και αρκετές μετακινήσεις. Το θετικό για εσάς είναι ότι θα δείξετε την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε γερές βάσεις πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε προσεχτικές και σωστά μελετημένες κινήσεις , ενώ παράλληλα θα είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας καθώς θέλετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι πράξεις σας θα είναι πιο ουσιαστικές από τα λόγια σας και αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και τις παλιές σας πεποιθήσεις και να μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, με την ανάλογη σοβαρότητα. Άλλωστε για λίγο ακόμα καιρό θα βρίσκεστε κάτω από την αυστηρή επιτήρηση του Κρόνου ο οποίος απαιτεί από εσάς σκληρή δουλειά και συνέπεια . Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.

ΙΧΘΥΣ

Κινήσεις στο παρασκήνιο θα κάνετε αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς  οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να βάλετε σε εφαρμογή τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αποτραβηχτείτε από ότι και όσους σας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να μπλεχτούν στα δίχτυα ενός κρυφού έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!