Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/1 – 30/1/2022


Πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά δύσκολη ως προς την διαχείριση της, θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Οι πλανητικές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της, θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε τον τρόπο δράσης μας, να γίνουμε πιο αυστηροί, ενώ ένα από τα κύρια αιτήματα της είναι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα.

Η είσοδος του Άρη, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, στο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά και η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή, στα μέσα της εβδομάδας, θα μας ωθήσουν να είμαστε πιο στοχοπροσηλωμένοι,  ενώ στα τέλη της, η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Εξίσου σημαντικές θα είναι και οι πλανητικές συναντήσεις τόσο του ανάδρομου Ερμή, όσο και του Ήλιου, οι  οποίοι στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη που μπορεί να δίνει εύνοια στην επικοινωνία, ωστόσο εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, έχει έντονο το στοιχείο της αναβολής ή της καθυστέρησης.

Στα τέλη της εβδομάδας όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν, καθώς, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό μας προετοιμάζει για ξαφνικές αλλαγές και απρόβλεπτα γεγονότα, ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να ενισχύσει τις εμμονές και την καχυποψία μας.

Πιο ευνοημένα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) από την είσοδο τόσο του Άρη όσο και την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των πρώτων ημερών από την όψη συνόδου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή. Πια ήρεμοι θα είναι, από την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ξαφνικές ανατροπές και απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ ιδιαίτερα πιεστική θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) τόσο των πρώτων ημερών, όσο και για όσους έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 23/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, να παρά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις  που έχει δημιουργήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Την Δευτέρα  24/01

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να προωθήσουν τα σχέδια τους, ενισχύοντας παράλληλα και την ερωτική τους διάθεση, ενώ από την άλλη πλευρά, θα εγκαινιάσει μια  ιδιαίτερα πιεστική περίοδο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς).

Την Τρίτη 25/01

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο , θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 26/01

Οι διαδοχικές συναντήσεις της Σελήνης τόσο σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, όσο και σε όψη συνόδου με τον Κρόνο θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα ή σε ψυχρότητα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζοντας μια περίοδο αναθεωρήσεων για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 27/01

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα επαναφέρει το χαμόγελο στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 28/01

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να ενισχύσει την συναισθηματική ανασφάλεια των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα μπει σε στάση.

Το Σάββατο 29/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε έμμονες σκέψεις και θα κάνει καχύποπτους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 30/01

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στα σχέδια και στις σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προχωρώ με μελετημένες κινήσεις παραμένοντας προσεχτικός και επιφυλακτικός, ενώ δεν απογοητεύομαι από τις αναβολές ή τις ξαφνικές ανατροπές. Άλλωστε, ένα από τα μυστικά της επιτυχίας είναι, η ικανότητα να προσαρμόζομαι γρήγορα στις αλλαγές.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!