Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020


Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λέμε τυχαία αφού η εβδομάδα ξεκινά με μια πολύ ωραία Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, συνεχίζει με τις θετικές όψεις του Άρη με τον Ήλιο και τον Ερμή και κλείνει με την όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα η οποία ενισχύει τα ερωτικά πάθη.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) όσο και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) οι οποίοι περιμένουν την επόμενη εβδομάδα την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου για να ανεβάσει την ερωτική τους διάθεση.

Την Κυριακή 23/02 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε  νέα ξεκινήματα στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία είναι πιθανό να παρασύρει  σε επιπολαιότητες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 24/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να πάρουν πρωτοβουλίες.

Την Τρίτη 25/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Τετάρτη 26/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη θα βοηθήσει να βρουν άμεσες λύσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 27/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Την Παρασκευή 28/02 η όψη τετράγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει το ερωτικό πάθος ενώ μπορεί να φέρει και οριστικούς χωρισμούς στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 29/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες,  Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 01/03 ο νέος μήνας θα κάνει την είσοδο του με τις θετικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα οι οποίες υπόσχονται στους εκπροσώπους των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) πολύ ευχάριστες στιγμές. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Oνειρεύομαι το μέλλον μου και δεν διστάζω να πάρω πρωτοβουλίες για να το υλοποιήσω, αυτό όμως που πρέπει να θυμάμαι είναι ότι η ζωή αξίζει όταν την ζεις με όλη της την  ένταση και το πάθος.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα δημιουργικό μήνα!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 29/3 – 5/4/2020

In category Astrology News

Κριέ Δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τσακώνεσαι με τα πόμολα και τις μπετούγιες μες στ ...

Astro-Μηνύματα από 29/3 – 5/4/2020

In category Astrology News

Ζούμε μια αμήχανη περίοδο της ζωής μας, κάτω από πολλούς περιορισμούς, φόβους και α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/3 – 5/4/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, μια ομολογουμένως διαφορετικής για όλους μας άνοιξης, ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 22/3 – 29/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Δε μπορώ καν να σε κάνω εικόνα να βρίσκεσαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Μοιάζει ...

Astro-Μηνύματα από 22/3 – 29/3/2020

In category Astrology News

Εμείς και οι σκέψεις μας, εμείς και οι άλλοι, οι δικοί μας άλλοι, σε ένα περιβάλλον υ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 22/3 – 29/3/2020

In category Astrology News

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για όλους μας αυτή η εβδομάδα, ξεκινώντας από την δοκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u