Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!


Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέα ξεκινήματα στα οποία θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) υπάρχει και ο πυροδότης Άρης στο παιχνίδι ο οποίος από τη θέση που βρίσκεται θα ενεργοποιήσει την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 26/12 στην 5η μοίρα του Αιγόκερω.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 23/02 στις 17:31 μ.μ. στην 4ο 28’ των Ιχθύων θα επηρεάσει κυρίως του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ο δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ενώ ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στις 27ο 21’ του Σταθερού Λέοντα, ζητάει από εμάς όχι μόνο να ασχοληθούμε με τις διαπροσωπικές σχέσεις βάζοντας την σφραγίδα μας σε αυτές, αλλά να δούμε τη ζωή με άλλα μάτια .

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Σελήνη στον 7ο Ηλιακό σε όψη εξάγωνου τόσο με τον Άρη όσο και με τον Ουρανό θα μας βοηθήσουν να πάρουμε πρωτοβουλίες γύρω από τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, με σκοπό να βάλουμε την ζωή μας σε νέα τροχιά.

Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων μας ωθεί να κλείσουμε τα αυτιά μας στα μεγάλα λόγια να δούμε την αλήθεια με τα μάτια της ψυχής μας.

Η όψη τριγώνου του Άρη με τον Ουρανό μας ωθεί να γίνουμε τολμηροί και να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν το μέλλον μας.

Και η ατμόσφαιρα θα ήταν ιδανική αν ο Άρης με την όψη τετραγώνου που σχημάτισε με τον Χείρωνα με αποτέλεσμα να ανεβάσει τους τόνους  και φυσικά να ενεργοποιήσει τις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) τις οποίες φωτογράφιζε η Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε.

Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε είναι η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία και η οποία είναι πιθανό να μας παρασύρει σε επιπόλαιες επιλογές ή σε ερωτικά μπερδέματα.

Από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου  του Δία με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει να εκφραστούμε μέσο της Τέχνης, ενώ παράλληλα θα μας ωθήσει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους πιο αδύναμους.

Αστρικά η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 10ο 20’ του Υδροχόου οπότε επηρεάζει άμεσα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου, ενώ  η όψη τριγώνου του Άρη με τον Ουρανό είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα ζώδια της Φωτιάς και συγκεκριμένα για όσους έχουν γενέθλιο Ήλιο, Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 9ο -11ο.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες είναι:

Δίνω έμφαση στις σχέσεις μου ενώ δεν διστάζω να πάρω πρωτοβουλίες οι οποίες θα με βοηθήσουν μελλοντικά. Όλα αυτά όμως δεν θα γίνουν πραγματικότητα εάν δεν τολμήσω να κάνω τις αλλαγές που πρέπει στην ζωή μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη   του Φεβρουαρίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ σημαντική ευκαιρία δίνεται σε εσάς τους Κριούς με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι σας δίνεται η δυνατότητα να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, και να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις οι οποίες θα γίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναέρθουν στη ζωή σας πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος τους στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέος κύκλος γνωριμιών ανοίγει για εσάς τους Ταύρους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά όνειρα και ανησυχίες. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε και πιο κοντά με ορισμένα από αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες πριν προχωρήσετε στο επόμενο επαγγελματικό σας βήμα. Και φυσικά θα πρέπει να τολμήσετε, άλλωστε, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε νέες βάσεις το επαγγελματικό σας μέλλον εσείς οι Καρκίνοι. Για να είναι όμως πετυχημένο θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ξαναδείτε σημεία και λεπτομέρειες που μπορεί να σας είχαν ξεφύγει.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας φέρει νέες ευκαιρίες ώστε να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους ή να ξαναδείτε τις ήδη υπάρχουσες ρυθμίσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε νέες βάσεις είστε έτοιμοι να βάλετε την προσωπική σας ζωή αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να ακούσετε την φωνή της διαίσθησης πριν προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες να αναδειχτείτε στο χώρο της εργασίας σας, σας υπόσχεται η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις συγκυρίες που θα σας παρουσιασθούν για να ξεχωρίσετε και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τόσο την βοήθεια όσο και την αποδοχή των συναδέλφων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  υπόσχεται ότι θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας,  ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εισβάλει στην ζωή σας ένας νέος έρωτας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας θα έχετε εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας σε νέες βάσεις, ενώ θα έχετε και θετικές εξελίξεις στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη σας περιουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια περίοδος πολλών και ιδιαίτερα σημαντικών συζητήσεων ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις στις οποίες θα ξεχωρίσετε με την σοβαρότητα και τα επιχειρήματα σας, ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις στις οποίες θα πρέπει να είστε προσεχτικοί εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με σταθερά βήματα προχωράτε εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία με ένα παλιό σας συνεργάτη η οποία θα δώσει νέα πνοή στο πορτοφόλι σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο την προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, ενώ για αρκετούς από εσάς, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει και στα περσινά σας γενέθλια και στα οποία δεν είχατε δώσει οριστικές λύσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u