Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, Επιστροφές από το παρελθόν ;;;


Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας, δηλαδή αντιλαμβανόμαστε και επικοινωνούμε έχει άμεση σχέση με τον Ερμή. Λίγες ώρες πριν ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία σε αυτό.

Στις 18/2 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 12ο 47’ των Ιχθύων  μέχρι τις  04/03  όπου συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Γιατί όμως όταν ακούμε την φράση ανάδρομος Ερμής, οι περισσότεροι νιώθουν περίεργα;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει λιγάκι την καθημερινότητα μας, δημιουργεί καθυστερήσεις στις μετακινήσεις, προβλήματα στα μέσα επικοινωνίας (λάθος μηνύματα, ή τηλεφωνικές κλήσεις) ή στο μεταφορικό μέσο, εμπόδια στις μετακινήσεις,  δεν μας βοηθάει να συγκεντρωθούμε και αυτό μπορεί να είναι η αιτία αρκετών μικροατυχημάτων, μπορεί να μας ωθήσει να πούμε τα λάθος πράγματα την λάθος στιγμή, ενώ καλό είναι να μην προχωρήσουμε στην αγορά καινούργιου ηλεκτρονικού εξοπλισμού ή καινούργιου μεταφορικού μέσου.

Βέβαια η περίοδος του ανάδρομου Ερμή έχει και τα καλά της αφού μπορεί να βρούμε πράγματα που είχαμε χάσει, να μας επιστραφούν χρήματα που μας χρωστάγανε, να μας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες ή να αλλάξουμε στρατηγική, να αγοράσουμε μεταφορικό μέσο ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό από δεύτερο χέρι, ενώ μπορεί να επιστρέψουν άτομα από το ερωτικό μας παρελθόν με τα οποία δεν είχε κλείσει ουσιαστικά ο κύκλος της σχέσης, και να κάνουμε δουλειές με παλιούς μας συνεργάτες.

Επίσης, επειδή ανάδρομο Ερμή έχουμε 3 φορές το χρόνο, μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή γεγονός που κάνει αυτή τη χρονική περίοδο ιδανική για να προχωρήσουν στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση των σχεδίων τους ενώ τους δίνετε η δυνατότητα να περάσουν με ιδιαίτερη ευκολία τις θέσεις τους.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι επειδή και το 2019 ο Ερμής ήταν και πάλι ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, μας δίνεται η δυνατότητα να επανεξετάσουμε θέματα που μας είχαν απασχολήσει και πάλι πέρυσι και να δώσουμε οριστικές λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του στο ζώδιο των  Ιχθύων θα σχηματίσει τις ακόλουθες όψεις:

  • Στις 25/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (6ο 44’) θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση εφευρετικότητα των εκπροσώπων του  Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 26/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη (6ο 44’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να πάρουν γρήγορες αποφάσεις.
  • Στις 28/02 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (3ο 40’), και θα δώσει ανορθόδοξες λύσεις στους εκπροσώπων του  Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Μια περίοδος με πολλά μυστικά και έντονο παρασκήνιο ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις με μια μόνο προϋπόθεση ότι θα κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν και να συνεχίσετε την σχέση σας από εκεί που την αφήσατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέχετε τις εκδηλώσεις σας ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες, ενώ καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε συνεργασίες με άτομα που τώρα γνωρίσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θέλει να σας πει έναν και μόνο πράγμα, να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να μην βιαστείτε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα πριν διασταυρώσετε από πολλές πλευρές την αξιοπιστία των μελλοντικών συνεργατών σας.  Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας ώστε να μην κάνετε λάθη τα οποία μπορεί να αλλοιώσουν την εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ευκαιρία να επανεξετάσετε σε βάθος τα μελλοντικά σας πλάνα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι, αυτά μπορεί να αφορούν τόσο τα νέα επαγγελματικά σας ξεκινήματα όσο και θέματα Σπουδών. Επίσης, όσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στο εξωτερικό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μικρές καθυστερήσεις, ενώ θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα στα προσωπικά σας αντικείμενα.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε εσείς οι Λέοντες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ανάδρομη πορεία του Ερμή εάν θέλετε να προχωρήσετε σε νέες ρυθμίσεις απέναντι σε οφειλές που έχετε σε Τρίτους ή να ζητήσετε χρήματα που σας χρωστάνε από προηγούμενες δουλειές σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπερδέματα στις σχέσεις σας θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή είναι πιθανό να σας παρασύρει σε παρεξηγήσεις εξαιτίας λανθασμένων εκτιμήσεων ή ψεύτικων πληροφοριών. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Προβλήματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί, και επειδή μπορεί να πέσετε θύματα κουτσομπολιού καλό θα ήταν να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που σας δίνονται. Επίσης, καλό θα ήταν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή να αποφύγετε να προχωρήσετε σε ιατρικές εξετάσεις γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα τους να είναι λανθασμένα και να χρειαστεί να τις επαναλάβετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονική συγκυρία για εσάς τους Σκορπιούς είναι ιδανική, και αυτό γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση του, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε μια έντονη ερωτική εμπειρία η οποία όμως δεν σας υπόσχεται διάρκεια στο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Ιδιαίτερα σε όσα από αυτά δεν είχατε δώσει οριστικές λύσεις είναι πιθανό να επανεμφανισθούν αναγκάζοντας σας να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι είστε από το ζώδιο που ίσως επηρεαστεί περισσότερο από τα άλλα από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό γιατί θα επηρεάσει τόσο την επικοινωνία σας με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, προσέξτε πάρα πολύ τα γραπτά μηνύματα για να μην παρεξηγηθείτε, όσο και τις μετακινήσεις σας. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είναι να κάνετε ένα ταξίδι με το μεταφορικό σας μέσο καλό θα ήταν να κάνετε ένα έλεγχο πριν ξεκινήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ψυχραιμία και υπομονή θα πρέπει να οπλιστείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Και αυτό γιατί είναι πιθανό να σταματήσουν ξαφνικά οι συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά αυτή τη χρονική περίοδο εστιάζοντας την προσοχή σε σημεία που δεν είχατε προσέξει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στον τρόπο που φλερτάρετε γιατί είναι πιθανό να παρεξηγηθείτε. 

ΙΧΘΥΣ

Τον τρόπο με το οποίο εκφράζεστε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα πρέπει να ξαναδείτε εσείς οι Ιχθύες. Αφορμή γι’ αυτό είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, η οποία θα σας ωθήσει να είστε πιο προσεχτικοί και να βρείτε νέους τρόπους προσέγγισης. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να επανεξετάσετε τόσο τα σχέδια σας όσο και τη στάση σας απέναντι στα πράγματα που σας απασχολούν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u