Άρης στον Αιγόκερω, Ο Άρης της φιλοδοξίας !!


Για μια ακόμη φορά το ζώδιο του Αιγόκερω έρχεται να πρωταγωνιστήσει στο πλανητικό στερέωμα αφού θα υποδεχθεί ένα ακόμη επισκέπτη,  ο οποίος θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και θα ταράξει για λίγο τα νερά, αυτός δεν είναι άλλος από τον πλανήτη της δράσης Άρη, ο οποίος επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από ενάμιση χρόνο.

Τι είναι όμως αυτό που θα κάνει τόσο σημαντική την παραμονή αυτή τη φορά;

Αρχικά, η συνάντηση του με τον Δία και τον Πλούτωνα, και στη συνέχεια το γεγονός ότι η παρουσία του θα ενεργοποιήσει τις Εκλείψεις που προηγήθηκαν στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, δηλαδή τις αλλαγές στις οποίες καλούνται να προχωρήσουν για άλλη μια φορά οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Πριν προχωρήσουμε όμως σε αυτό, ας δούμε τις ιδιότητες αυτού του Άρη.

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι ο Άρης της φιλοδοξίας, και δεν μένει μόνο εκεί, αφού είναι αποτελεσματικός και έχει την ικανότητα μέσα από σκληρή δουλειά να φτάσει στην κορυφή. Τα άτομα με γενέθλιο Άρη στον Αιγόκερω είναι τίμια, ειλικρινή, αξιοπρεπή, όχι ιδιαίτερα παρορμητικά,  έχουν ηγετική προσωπικότητα, ωστόσο αυτό μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στην εξέλιξη τους, αφού μπορεί να γίνουν αυταρχικά ή να μην αποδέχονται την ιεραρχία, εκτός εάν αρχηγός είναι αυτός που έχει τον συγκεκριμένο Άρη, ο οποίος θα ηγείται δίνοντας το καλό παράδειγμα στους υφισταμένους τους αφού δουλεύει περισσότερο από όλους.

Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, μας δείχνει τον  φιλόδοξο σύντροφο, ενώ σε ότι αφορά τα επαγγελματικά αυτό τον Άρη τον συναντάμε πολύ συχνά σε ωροσκόπια στρατιωτικών καριέρας.

Σε θέματα υγείας, ο Άρης στο ζώδιο του Κρόνου μπορεί να δώσει ευαισθησία στις αρθρώσεις ή πεσίματα και σπασίματα.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 16/02 στις 13: 33 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 30/03 στις 21: 42 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, έχοντας ως βασική μας αρχή και μόνο την σκληρή δουλειά, μιας και τα αθέμιτα μέσα ή πλάγιοι  τρόποι δεν είναι αποδεκτοί και θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός με όποιον προσπαθήσει να κινηθεί διαφορετικά.

Από το πέρασμα του, ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι), ενώ, θα δυσκολέψει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου κοντά στις 22/2 όπου θα ενεργοποιήσει την Ηλιακή Έκλειψη της 26/12 και του 2ου και 3ου δεκαημέρου κοντά  στις 17/03 όπου θα ενεργοποιήσει την Σεληνιακή Έκλειψη της 10/01.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του οι όψεις που θα σχηματίσει είναι :

  • Στις 21/02 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό (3ο 28’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να πάρουν αποφάσεις υψηλού ρίσκου.
  • Στις 24/02 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ήλιο (5ο 55’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες για το μέλλον τους.
  • Στις 26/02 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Ερμή (6ο 44΄), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 14/03 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα (18ο 37’), θα ενισχύσει την δημιουργικότητα των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 20/03 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (22ο 49’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες και δυναμικές αποφάσεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).
  • Στις 23/03 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα (24ο 43’), θα βοηθήσει στην ουσιαστική αναγέννηση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς, και αυτό γιατί ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης θα βρεθεί στον 10ο Ηλιακό σας οίκο. Η παρουσία του θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, πάντα μέσα από σκληρή δουλειά, και θα σας φέρει την επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένατε. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική και να προχωρήσετε και σε αλλαγές στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.
Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των Σπουδών σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική και για να ασχοληθείτε με τις Νομικές ή τις Γραφειοκρατικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις για τα οικονομικά σας ή για νέες οικονομικές συνεργασίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε να είστε συνεπείς στις οφειλές σας απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία), ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό  να υπάρξουν και έξοδα από την πλευρά του / της συντρόφου. Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει στο  επίκεντρο της προσοχής σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του από την μια πλευρά θα υπάρξουν εντάσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε και σχέσεις που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε.

ΛΕΩΝ

Πολλές ευθύνες αλλά και αρκετό άγχος θα έχετε για το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα αυξήσει τον όγκο εργασίας σας, με αποτέλεσμα να τρέχετε και να μην φτάνετε. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να αποφορτίζεστε και να προσέχετε την διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερη ορμή εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να βρείτε οριστικές λύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ανεβάσει τους τόνους στις οικογενειακές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια έντονη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και πολλές μετακινήσεις. Και επειδή θα βρίσκεστε συνέχεια υπό πίεση χρόνου καλό θα ήταν να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας γιατί θα είστε επιρρεπείς σε στραβοπατήματα και μικροατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για ξαφνικά έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι μόνο θα δείξετε στους αγαπημένους σας ότι μπορείτε να τους προστατεύσετε αλλά θα γίνετε και ιδιαίτερα διεκδικητικοί στον παιχνίδι του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο δυναμικές και δραστήριες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να κάνετε πράξη τα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα βγάλετε προς τα έξω ποιος είναι ο αρχηγός τόσο στο χώρο της δουλειάς σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα νευρικά ξεσπάσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος μυστικής δράσης ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω τον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων αλλά και σε κρυφές συζητήσεις, ενώ θα αυξηθεί το άγχος και η εσωτερικής σας ανησυχία. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Με την κοινωνική σας ζωή ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης κοινωνικής δράσης κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες, ενώ με την παρουσία σας θα τραβήξετε την προσοχή ισχυρών προσώπων. Σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει μέσα από φίλους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!