Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!!


Κατά τους Ινδιάνους το φεγγάρι– Πανσέληνος  του Φεβρουαρίου είναι γνωστή ως το “φεγγάρι του χιονιού”. Τι το ιδιαίτερο όμως θα έχει για εμάς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα;

Αρχικά, η Πανσέληνος για την Αθήνα πραγματοποιείται στην 20ο του Λέοντα στις 09:33 π.μ., σε ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την λάμψη, την χαρά, τον έρωτα, την διασκέδαση, την αρχηγία και την ικανότητα της υλοποίησης, και θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου και στις αρχές του  3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στις 09ο 38’ του Παρορμητικού Κριού, ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον ενθουσιασμό και την ανάγκη για νέα ξεκινήματα.

Τι είναι  όμως αυτό που την κάνει ξεχωριστή. Αρχικά η αντίθεση Ήλιου – Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στο άξονα της δημιουργίας (5ο -11ος), θα μας ωθήσει να σκύψουμε με μεγαλύτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν ευαίσθητες ομάδες, ενώ μπορεί κάποια θέματα που χρειάζονται άμεση λύση να μπουν κάτω από μεγεθυντικό φακό. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι είναι και η βραδιά απονομής των πολύ γνωστών κινηματογραφικών βραβείων και όλο αυτό το γεγονός θα είναι πασπαλισμένο με μπόλικη χρυσόσκονη.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Δήμητρα από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αιτία αρκετών εντάσεων στις φιλικές σχέσεις ή σε κοινωνικές ομάδες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις πιο ευαίσθητες ή τις ομάδες που ασχολούνται με τον ακτιβισμό.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Χείρωνα πάνω στο Ωροσκόπο σε εξάγωνο με την Δήμητρα, θα είναι αυτή που θα βοηθήσει να βρεθούν άμεσες λύσεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό οίκο θα βοηθήσει να γίνουν κρυφές οικονομικές συμφωνίες, ενώ υπόσχεται νέους έντονους αλλά κρυφούς έρωτες.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με το Μεσουράνημα ευνοεί τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, με την προϋπόθεση ότι , εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ωροσκόπο, δεν θα παρασυρθούμε σε επιπόλαιες συμπεριφορές.

Ενώ, δεν θα λείψουν και οι  προσπάθειες να βρεθούν λύσεις οι οποίες θα μοιάζουν πολύ καλές για να είναι ιδανικές και πραγματοποιήσιμες, κυρίως από όσους βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά.

Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την Πανσέληνο παίζει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, ο οποίος με την όψη τριγώνου που σχηματίζει με την Σελήνη, θα μας ωθήσει να αναζητήσουμε την χαρά της ζωής μέσα από εμπειρίες, γνώση , την δημιουργία , την διασκέδαση και την τρέλα του έρωτα.

Αστρικά, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 25ο 52’ του Καρκίνου, με τον αστρικό  Ήλιο να βρίσκεται πάνω στον τροπικό Κρόνο, γεγονός που σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου θα νιώσουν αρκετά πιεσμένοι, άλλωστε βρισκόμαστε ακόμα κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα που πραγματοποιήθηκε 2 μέρες μετά την προηγούμενη Πανσέληνο.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι, μην φοβάσαι να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα και να απολαύσεις όμορφες στιγμές χωρίς ενοχές, με την προϋπόθεση ότι θα φροντίσεις παράλληλα και για τις ανάγκες των πιο αδύναμων από εσένα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος   τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Από τους ευνοημένους αυτής της Πανσελήνου είστε εσείς οι Κριοί. Ένας νέος έρωτας μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο ή μια απρόσμενη επαγγελματική ευκαιρία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Με μια προϋπόθεση ότι δεν θα επαναπαυτείτε στις δάφνες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τα θέματα του σπιτιού σας θα φωτίσει αυτή η Πανσέληνος για εσάς τους Ταύρους. Προσοχή μόνο στις αποφάσεις που θα πάρετε γιατί μπορεί να επηρεάσουν την δημόσια εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Στην προσπάθεια σας όμως να εντυπωσιάσετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε υπερβολικές εκφράσεις, οι οποίες θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στο πορτοφόλι σας, αυτό είναι το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου για εσάς τους Καρκίνους και αυτό γιατί στην προσπάθεια σας να κάνετε χαρούμενους τους δικούς σας ανθρώπους είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε σπατάλες εντυπωσιασμού.

ΛΕΩΝ

Μια έξτρα πινελιά λάμψης θα δώσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας σε εσάς τους Λέοντες. Η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη ενώ μια ερωτική περιπέτεια είναι προ των πυλών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Αρκετά κουρασμένοι νιώθετε αυτή την περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί προσφέροντας του μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. 

ΖΥΓΟΣ

Την κοινωνική σας ζωή θα τονίσει αυτό το φεγγάρι για εσάς τους Ζυγούς.  Νέες γνωριμίες αλλά και πρόσωπα με τα  οποία  μοιράζεστε τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας και θα σας συναρπάσουν. Άλλωστε είστε σε περίοδο σημαντικών αλλαγών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την καριέρα και την επαγγελματική σας εξέλιξη θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα για εσάς τους Σκορπιούς. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε θετικοί στις νέες προκλήσεις και να μην αφήσετε τις ξαφνικές ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθείτε να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η χαρά, η δύναμη και ο ενθουσιασμός σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όσα εμπόδια εμφανισθούν στον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα βάθη της ψυχής σας θα ρίξει φως αυτό το φεγγάρι. Αφού θα σας βοηθήσει να δείτε ότι έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε πολλούς φόβους και ανασφάλειες οι οποίες σας κρατάγανε πίσω. Επίσης, αυτό το φεγγάρι είναι ιδιαίτερα θετικό για την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό σημαίνει ότι θα εστιάσετε την προσοχή σας σε λεπτομέρειες που μέχρι τώρα δεν δίνατε σημασία, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την εξέλιξη τους.

ΙΧΘΥΣ

Στην δουλειά και στην υγεία σας θα εστιάσετε την προσοχή σας εσείς οι Ιχθύες. Για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλες αυτές με επιτυχία θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας, και την διατροφή σας και να μην τον παραμελείτε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!