Το ζώδιο του μήνα: Υδροχόος


Χρόνια πολλά φίλε/η Υδροχόε! Αυτό το γενέθλιο έτος σου πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά η αγάπη στη ζωή σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο, το ένστικτό σου σε καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις αυτό το χρόνο. 

Στον αισθηματικό τομέα γίνεσαι πιο υπεύθυνος/η απ’ ότι πριν, καθώς η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σου σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις πιο σταθερές και πιο μακροπρόθεσμες καταστάσεις. Σκέφτεσαι με την καρδιά και ενεργείς με το μυαλό αυτό το χρόνο, γεγονός που σε κρατά μακριά από “κακοτοπιές”. Είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να δεις τι πραγματικά θέλεις από την αισθηματική σου ζωή μακροπρόθεσμα. Δεν φοβάσαι να πατήσεις τα πόδια σου γερά στη γη και να κάνεις αλλαγές που σε άλλες εποχές δε θα τολμούσες, τόσο στα αισθηματικά, όσο και στον κοινωνικό σου κύκλο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η θα κληθείς αυτό το γενέθλιο έτος σου να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου. Το συγκρουσιακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου σε πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση, ιδιαίτερα κατά τις ανάδρομες πορείες του Ερμή μέσα στο χρόνο. Είναι η χρονική στιγμή κατά την οποία διαπιστώνεις πως εσύ και ο/η σύντροφός σου είστε από τελείως διαφορετικούς πλανήτες και αυτό (για μερικούς από εσάς) μπορεί να σημαίνει πως έχει έρθει η ώρα να αποφασίσεις εάν αυτό το άτομο κάνει για σένα ή όχι. Ίσως όμως, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, πρέπει να σκεφτείς αυτό: κανένας/καμία, ούτε καν εσύ ο/η ίδιος/α, δεν είναι τέλειος/α και καλό θα ήταν να πάψεις να αναζητάς την τελειότητα γύρω σου. Πρέπει αυτό το χρόνο να πάρεις ένα πολύ σημαντικό μάθημα, το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει στην πραγματική ευτυχία: αποδέξου τους ανθρώπους με τα ελαττώματά τους, όπως ακριβώς σε αποδέχονται κι εκείνοι. Αυτό είναι πραγματική αγάπη!

Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να βγεις πολύ κερδισμένος/η αυτό το γενέθλιο έτος σου, αν φυσικά παίξεις σωστά τα “χαρτιά” σου. Αυτό το χρόνο πρόκειται να αναθεωρήσεις κάποιες θεμελιώδεις απόψεις σου σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Αν υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σου που είπες για κάτι ή για κάποιον: “Ίσως…” ή “Αυτό εγώ, ποτέ…”, τώρα είναι η χρονική εκείνη στιγμή που αναθεωρείς ό, τι έχεις πει, χαρίζοντας στον εαυτό σου το “παράσημο” της ανοιχτής παλάμης, δύο φορές κιόλας. Από τον Ιούλιο, ο αισθηματικός σου τομέας φαίνεται πως ευνοείται, ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου, οπότε και η προσοχή σου επικεντρώνεται σ’ ένα πρόσωπο που στο παρελθόν έχεις αγνοήσει. Αυτό το χρόνο δε θα υπάρχει ποικιλία στη ζωή σου, θα υπάρχει όμως σταθερότητα και διάρκεια. Είτε προσπαθείς γι’ αυτό, είτε όχι αυτό το έτος πρόκειται να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσεις ένα μεγάλο διάστημα της ζωής σου ή ακόμα και τον άνθρωπο εκείνο που θα θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του…!!!

Στον επαγγελματικό τομέα έχει ξεκινήσει από πέρυσι να σε απασχολεί το κίνητρο που έχεις στην εργασία σου. Παρ’ όλο που όλα πηγαίνουν “ρολόι” και δεν υπάρχει πρακτικά λόγος για τις αμφιβολίες που σου αναδύονται τώρα, συνεχίζεις να σκαλίζεις μέσα σου και να “ψάχνεσαι” γενικότερα. Οι προαγωγές, οι αυξήσεις και γενικότερα οι αναγνωρίσεις που λαμβάνεις είναι όλες θελκτικές και ενθαρρυντικές, είναι όμως αυτό που θέλεις πραγματικά να κάνεις; Η αλλαγή καριέρας είναι μία μεγάλη απόφαση την οποία όμως φαίνεσαι διατεθειμένος/η να πάρεις. Μπορεί να μην υπάρχουν μεγαλειώδεις αλλαγές και εξελίξεις άμεσα, όμως ο Κρόνος και ο Δίας στο ζώδιό σου το Δεκέμβριο πρόκειται να ευνοήσουν σημαντικά την καριέρα σου και φέρουν τις πολυπόθητες εκείνες αλλαγές που προγραμματίζεις σχεδόν ολόκληρο το γενέθλιο έτος σου.

Στον οικονομικό τομέα, οδηγείσαι στην παράνοια με μαθηματική ακρίβεια αυτό το ηλιακό έτος σου. Έξοδα από το παρελθόν σου δημιουργούν σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 μια δημοσιονομική “ασφυξία” την οποία αδυνατείς να διαχειριστείς. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στους οικονομικούς χειρισμούς σου αυτό το χρόνο, καθώς είναι πιθανό να κάνεις τα πράγματα… χειρότερα εξαιτίας της συναισθηματικής σου αστάθειας. Το ευχάριστο είναι πως δεν έχεις σημαντική εξάρτηση από την ύλη αυτό το χρόνο, αυτό σημαίνει πως όσο διανύεις το 2020 δε θα υπάρξουν δαπανηροί αντιπερισπασμοί στο δρόμο σου που θα μπορούσαν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Οδηγείσαι ενστικτωδώς σε επιλογές που είναι η οριστική λύση του προβλήματος.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Μπορεί να βρεθείς στο επίκεντρο συζητήσεων. Φρόντισε να μη γίνεις επιθετικός/η απέναντι σε όλους, γιατί δεν είναι όλοι υπεύθυνοι. Οι άνθρωποι που κουτσομπολεύουν είναι μόνο ένα-δύο και είναι κάποιοι που στο έχουν ξανακάνει.

12 Φεβρουαρίου: Είναι μία καλή μέρα για να την περάσεις με φιλικά πρόσωπα και να αποσυμφορήσεις το άγχος της καθημερινότητάς σου. Φρόντισε μόνο αυτό να συμβεί μέσα στο σπίτι, προκειμένου να αποφύγετε τα δράματα…

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Προσπαθείς να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη σου απέναντι στα φιλικά σου πρόσωπα. Δε θα αργήσει αυτό να συμβεί! Επιπλέον αυτός ο μήνας είναι γεμάτος κοινωνικές δεσμεύσεις και πρέπει με κάποιον να τις μοιραστείς!

17 Μαρτίου: Γύρω σε αυτήν την ημερομηνία οι πιθανότητές σου είναι πολύ καλύτερες για κάποια ερωτική περιπέτεια!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Η λίστα των υποχρεώσεών σου όλο και αυξάνεται, ενώ τα ενεργειακά σου αποθέματα μειώνονται δραματικά. Θα πρέπει να ορίσεις με μεγάλη προσοχή προτεραιότητες, αν θέλεις αυτός ο μήνας να θεωρείται καλός.

30 Απριλίου: Είναι ένα καλό διάστημα να σχεδιάσεις και να εργαστείς πάνω σε ένα μεγάλο έργο, είτε αυτό αφορά στη δουλειά, είτε στο σπίτι

ΜΑΙΟΣ 2020

Το ελεύθερο πνεύμα σου χρειάζεται αλλαγές. Είναι σημαντικό αυτό το μήνα να ανανεώνεις τις εικόνες προκειμένου να αντέχεις την καθημερινότητα. Η ιδανικότερη επιλογή είναι ένα ταξίδι, αν μπορείς να οργανώσεις κάτι τέτοιο τώρα, θα ήταν σωτήριο για την ψυχή σου και το πνεύμα σου.

10 Μαΐου: Τα ταξίδια, κοντινά ή μακρινά ευνοούνται τώρα. Οι εμπειρίες και οι άνθρωποι που συναντάς συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανανέωσή σου.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Τα αισθηματικά ζητήματα δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το μήνα. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους, η συναισθηματική πίεση που σου ασκείται τώρα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις.

21 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σε “χτυπήσει” στο συναίσθημα. Προσπάθησε αυτή τη μέρα να την αφιερώσεις στον εαυτό σου. Φτιάξε μία χαλαρωτική μέρα για σένα μόνο και φρόντισε παράλληλα να είναι και διασκεδαστική.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Η οικογένεια και το σπίτι ευνοούνται σήμερα, ιδιαίτερα τα παιδιά ή τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας. Είναι μία εξαιρετική περίοδος να κάνετε νέα ξεκινήματα στην οικογένεια ή τουλάχιστον να τα προγραμματίσετε.

14 Ιουλίου: Ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός που αφορά στην οικογένεια μπορεί α έχει μεγάλη επιτυχία αυτό το διάστημα. Αν θες να οργανώσεις κάτι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους, τώρα είναι η στιγμή!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Στον αισθηματικό τομέα κάτι αρχίζει να ανθίζει και σου δημιουργεί ενθουσιασμό. Γενικά δεν είσαι πολύ ανοιχτός/ή αυτό το χρόνο σε ερωτικές περιπέτειες, όμως αυτή που έρχεται στη ζωή σου τώρα σε “ξεκλειδώνει”.

2 Αυγούστου: Ο ρομαντισμός μπορεί να είναι αυθόρμητος αυτό το μήνα, αλλά όλα γίνονται πιο συναρπαστικά κοντά σ’ αυτήν την ημερομηνία.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Αυτός ο μήνας φέρνει στο δρόμο σου πολλές ευκαιρίες που αφορούν στην καριέρα σου. Παράλληλα, η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι εξαιρετική και τα επίπεδα παραγωγικότητάς σου αρκετά υψηλά. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για να εντυπωσιάσεις πρόσωπα κύρους στη δουλειά.

25 Σεπτεμβρίου: Είναι μία ιδανική στιγμή για να σχεδιάσεις μία σημαντική συνάντηση με κάποιον προϊστάμενό σου ή με κάποιο πρόσωπο κύρους γενικότερα. Σήμερα μπορείς να λάμψεις και ξεχωρίσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

Έχεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου αυτή τη στιγμή (περισσότερο απ’ ότι στο ξεκίνημα του έτους) και αισθάνεσαι έτοιμος/η να επιφορτιστείς με επιπλέον υποχρεώσεις. Έχεις την πολυτέλεια να τις επιλέξεις, οπότε φρόντισε και να το κάνεις. Μην αφήνει τη μοίρα έρμαιο στα χέρια των άλλων.

17 Οκτωβρίου: Ενώ συνολικά είναι ένας καλός χρόνο, χρειάζεται προσοχή γύρω σε αυτές τις ημερομηνίες, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή. Η κακή τύχη μπορεί τώρα να σε “χτυπήσει”.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Αν έχεις υποχρεώσεις ή σχέδια στον “πάγο” τώρα είναι μία καλή στιγμή για να κάνεις “επανεκκίνηση”. Όσο πλησιάζει το τέλος του χρόνου, τόσο περισσότερο θα αναδύονται επιθυμίες να ολοκληρώσεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες ή δεν τόλμησες ποτέ.

3 Νοεμβρίου: Ο κίνδυνος σύγκρουσης με κάποιον προϊστάμενο είναι τώρα πιθανή. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει σημαντικά τη λειτουργία σου μέσα στη δουλειά, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Βρίσκεσαι στο πνεύμα των γιορτών και είναι υπέροχα! Σε πιάνει αρκετά νωρίς μία καταναλωτική μανία, όμως ευτυχώς είσαι πολύ προσεκτικός/ή στις αγορές σου. Αυτό σημαίνει πως και τα ψώνια θα κάνεις και θα εξοικονομήσεις χρήματα για τις γιορτές!

31 Δεκεμβρίου: Είναι σπουδαία μέρα η σημερινή: Η ενέργειά σου είναι πολύ θετική και το ενθουσιώδες πνεύμα σου πολύ μεταδοτικό! Κοιτάζεις το μέλλον με χαρά κι ελπίδα και καλά κάνεις το 2021 πρόκειται να είναι ακόμα καλύτερο για τους Υδροχόους!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Υπάρχει φυσική οικειότητα ανάμεσα σ’ εσένα και το/τη σύντροφό σου και αυτό δημιουργεί και στους δύο τη λαχτάρα για περισσότερη συναισθηματική σύνδεση. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα να χαράξετε από κοινού την πορεία της σχέσης σας και γιατί όχι, τα επόμενα βήματα!

22 Ιανουαρίου: Είναι μία εξαιρετική μέρα για να την περάσεις με το ταίρι. Μία καυτή νύχτα μέσα ή μία ρομαντική βραδιά έξω μπορούν να έχουν την ίδια επιτυχία

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

 Αφροδίτη από τους Διδύμους, πλανήτης του έρωτα, ή και του έρωτα, ορθοδρόμησε από τ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Ιούλιο θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή σε εντάσεις ,διαφωνίες και μετακινήσ ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να είν ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u