Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/6 – 30/6/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/6 – 30/6/2019


Πιο ήρεμη από πλευράς όψεων και πλανητικών αλλαγών, σε σχέση με τις προηγούμενες αλλά και την επόμενη,  είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Βέβαια  αυτή την εβδομάδα όλες οι ομάδες θα έχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι εκπρόσωποι των ζωδίων  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου θα νιώσουν πιο απελευθερωμένοι, οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου θα έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τις καταστάσεις γύρω τους, και η ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαήμερου θα μπουν στην διαδικασία να κάνουν αλλαγές στην ζωή τους, ενώ η είσοδος του Ερμή προς το τέλος της εβδομάδας, στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει μια περίοδο με πολλές και έντονες συζητήσεις.

Την Κυριακή 23/6 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο
Δία θα ενισχύσει την επιθυμία  των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) για καλή ζωή και απολαύσεις.

Την Δευτέρα 24/6 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα κάνει ευκολόπιστους και θα διαψεύσει τις προσδοκίες των εκπροσώπων Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Τρίτη 25/6 είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 26/6 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με ανάδρομο Κρόνο, θα κάνει αυστηρούς και επικριτικούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες τους.

Την Πέμπτη 27/6 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα ενισχύσει την διάθεση για αλλαγές και τις τάσεις ανεξαρτησίας των εκπροσώπων του του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαήμερου. Επίσης, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά την οποία οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) θα εκφράζουν τις σκέψεις τους με μεγάλη ευκολία και αν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν για να τις υπερασπιστούν, ενώ τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) θα εκμεταλλευτούν αυτή την χρονική περίοδο για να περάσουν τις απόψεις τους.

Την Παρασκευή 28/6 η παρουσία ς της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 29/6 οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να σταθεροποιήσουν τα σχέδια τους.

Την Κυριακή 30/6 η είσοδος  της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους , Τοξότες, Ιχθύες), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους).

Το μήνυμα της τελευταίας εβδομάδας είναι, να αφήσουμε τους άλλους να μας πουν όμορφα λόγια, χωρίς όμως να επιτρέψουμε σε αυτά να μας επηρεάσουν και να μας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο μας. Ενώ, δεν πρέπει να διστάσουμε να διώξουμε από την ζωή μας ότι μας κρατάει πίσω και να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Άλλωστε, οι εκλείψεις που ακολουθούν, τόσο στις αρχές όσο και στα μέσα του επόμενου μήνα, έχουν ως στόχο την αλλαγή και την μεταμόρφωση μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα .

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Κριέ παίξε μπαλίτσα Την εβδομάδα αυτή θα σου κολλάν κάτι ιδέες στο μυαλό, που ενώ μ ...

Astro-Μηνύματα από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μια σχετικά ουδέτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η διάθεσή μας θ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μετά από την έντονη Πανσέληνο στον Κριού που βιώσαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας πο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u