Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/8 – 30/8/2020


Γεμάτη εκπλήξεις θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αφού μέσα από τις όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της, οι όμορφες στιγμές θα εναλλάσσονται  με τις περιοριστικές και τις στιγμές έντασης.

Άλλο ένα στοιχείο της  είναι, ότι δεν έχει καμία απολύτως πλανητική μετακίνηση.
Τους  πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτής της εβδομάδας τους έχουν οι γρήγοροι πλανήτες, Ερμής , Αφροδίτη, Άρης, οι οποίοι άλλες φορές θα βρεθούν σε θέση εύνοιας και άλλες σε πιεστική.

Ο Ερμής με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό θα μας δώσει  πρωτότυπο τρόπο σκέψης και εφευρετικότητα, με την όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία θα ενισχύσει την επικοινωνιακή μας άνεση, ενώ με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να μας παρασύρει σε ψεύτικες υποσχέσεις και παρεξηγήσεις.

Η Αφροδίτη με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας, ενώ με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία μπορεί να μας παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και υπερβολές στον ερωτικό τομέα, από την άλλη πλευρά  κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι πιθανό να μας παρασύρει σε μοιραίους έρωτες και οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Τέλος η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα είναι η αιτία πολλών συγκρούσεων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, καθώς επίσης και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου, πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ έντονα συγκρουσιακή θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 23/08 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τους δύσκολους πλανήτες τον  ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα βγάλει στην επιφάνεια το πιο σκληρό πρόσωπο των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 24/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα είναι η αιτία πολλών συγκρουσιακών καταστάσεων αλλά πιθανά αρκετών ατυχημάτων για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 25/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία θα παρασύρει σε ανεύθυνες  συμπεριφορές αλλά και σε άσκοπες σπατάλες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου, ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις αλλά και έξυπνες ιδέες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 26/08 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Πέμπτη 27/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα κάνει ακόμα πιο ρομαντικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 28/08 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 29/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση ενώ υπόσχεται ότι θα φέρει ιδιαίτερα ευχάριστες συναντήσεις για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 30/08 από την μια πλευρά η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ωθήσει να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε μια σχέση ή μια συνεργασία αλλά και σε μοιραίους έρωτες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να παρασύρει σε ψεύτικες υποσχέσεις ή παρεξηγήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Eάν θέλω να αποφύγω τις συγκρούσεις που οδηγούν σε οριστικές ρήξεις αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προσπαθήσω  να κρατήσω αποστάσεις από  τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω μου και να λειτουργήσω ως παρατηρητής, αυτό θα το καταφέρω με ευκολία εάν χρησιμοποιήσω το μυαλό μου και δεν παρασυρθώ από συναισθηματικές υπερβολές και αυταπάτες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!