Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/9 – 1/10/2023


Με ευκαιρίες καλή διάθεση και μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, θα αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβριο και θα υποδεχτούμε τον Οκτώβριο. Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, εκτός από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να μην έχει άλλες πλανητικές αλλαγές, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της θα κλείσει ένας κύκλος όψεων οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί τους προηγούμενους μήνες, από τις οποίες περιμένουμε να δούμε τα οριστικά τους αποτελέσματα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα έχουν ο Ερμής και η Αφροδίτη. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την θετική όψη τριγώνου,  που θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία, μια όψη που μας υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες και θα ολοκληρωθεί με την θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά, ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, μια όψη που θα βοηθάει να γίνουμε πιο τολμηροί.

Στα μέσα της εβδομάδας η συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη εξάγωνου, η οποία δεν ολοκληρώνεται με ακρίβεια, με τον Άρη, μας υπόσχεται όμορφες στιγμές στις προσωπικές μας σχέσεις. Ενώ την ημέρα, της Πανσελήνου, η όψη τετράγωνου που θα σχηματίσει, για 3η φορά η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει απρόβλεπτες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, μια Πανσέληνος που θα μας ωθήσει να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, προστατεύοντας παράλληλα τα κεκτημένα μας.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Ανατροπές στην ερωτική ζωή για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ την προσοχή τους στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις θα στρέψουν  οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 24/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), καθώς θα τους  βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, έχοντας για άλλη μια φορά την τύχη με το μέρος τους.

Την Δευτέρα 25/09

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών. Ενώ την ίδια ημέρα η όψη τριγώνου, που θα σχηματίσει για 3η φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται τυχερές γνωριμίες και θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 26/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου και αντίθεσης με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές, οικονομικές σπατάλες και διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου, ενώ η τάση τους να τα αφήνουν όλα στην τύχη είναι πιθανό να τους φέρει σε δύσκολη θέση.

Την Τετάρτη 27/09

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, δεν θα επιτρέψει να εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους, με αποτέλεσμα στα μάτια των άλλων να φαίνονται σκληροί και απόμακροι, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), των 2 πρώτων ημερών. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου, η οποία δεν θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια, της Αφροδίτης  από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, υπόσχεται νέες ερωτικές περιπέτειες τόσο στους Λέοντες και στους Υδροχόους όσο και στους Ζυγούς και στους Κριούς , που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη  28/09

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή από  το ζώδιο της Παρθένου, θα ενισχύσει την νευρικότητα και θα παρασύρει σε, χωρίς ουσιαστικό λόγο, συναισθηματικά ξεσπάσματα, τους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 29/09

Η Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, θα ωθήσει να εκφράσουν τα θέλω τους και να πάρουν πρωτοβουλίες στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις, όπως ξαφνικούς χωρισμούς ή απρόσμενες γνωριμίες, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 30/09

Η παρουσίας της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να βρουν έξυπνες λύσεις, να πάρουν τολμηρές αποφάσεις, αλλά και για κάποιους οι  απρόσμενες συναντήσεις που θα έχουν με άτομα του φιλικού τους κύκλου θα τους γεμίσουν χαρά.

Ενώ την Κυριακή 01/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Δήμητρα από το ζώδιο του Σκορπιού, θα ωθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών, να ζητήσουν με πράξεις την επιβεβαίωση από τους δικούς τους ανθρώπους. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Eκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται για να προχωρήσω και να εξελιχθώ, χωρίς να φοβάμαι το ρίσκο. Ενώ, χωρίς δεύτερες σκέψεις αφήνω πίσω μου ανθρώπους και καταστάσεις που δεν με γεμίζουν χαρά.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας (26.11.23-03.12.23) [vid]

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με όλες τις τιμές θα αποχαιρετήσουμε αυτή την εβδομάδα το φθινόπωρο, και θα υποδεχ ...

Η Αφροδίτη Περνά στον Σκορπιό 2023: Η Σημασία και η Επίδραση στο ζώδιο σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε ένα αστρολογικό θέαμα! Από τις 4 Δεκεμβρίου έως τι ...

Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω 2023: Η Σημασία και η Επίδραση στο ζώδιό σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προετοιμαστείτε για έναν κοσμικό χορό καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 1η ...

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο 2023: Η Σημασία και Η Επίδραση στο ζώδιό σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σημασία στην Πανσέληνο στον Καρκίνο για το 2023 Όταν εμφανίζεται η Πανσέληνος στον ...

Η 9η Δεκεμβρίου 2023 θα είναι μια ρομαντική μέρα για όλα τα ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχουμε εισέλθει στο ανέμελο ζώδιο του Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι τ ...

Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω την 1/12/23 και η Επικοινωνία Αλλάζει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ Ύστερα από την παραμονή του στον Τοξότη που ίσως να μην μας βοή ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u