Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020


Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, εξαίρεση σε αυτό το μοτίβο δεν θα αποτελέσει ούτε η τελευταία εβδομάδα του, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουμε πολύ σημαντικές όψεις, τις πλανητικές μετακινήσεις του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης, ενώ θα ολοκληρωθεί με την Μπλε Πανσέληνο.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της εβδομάδας θα έχουν ο Ερμής που συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ήλιο, μια συνάντηση που θα μας βοηθήσει να εκφραστούμε πιο ουσιαστικά, αλλά και μετά την επιστροφή του στο ζώδιο του Ζυγού θα υποδεχτούμε τον Νοέμβριο με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο η οποία μας προετοιμάζει για μερικές καθυστερήσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, η Μπλε Πανσέληνος θα χρωματιστεί με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στα σχέδια μας.

Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο 2ο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις σε αρμονία.

Οι τυχεροί αυτής της εβδομάδας είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) τα οποία δεν επηρεάζονται από καμία όψη, αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα δεχτούν την θετική επιρροή της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού.

Αντιφατική, ανατρεπτική και δύσκολη θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου εξαιτίας της Πανσελήνου αλλά και των δύσκολων όψεων, ενώ αρκετούς περιορισμούς και δυσκολίες στην επικοινωνία θα έχουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) μετά την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και την όψη που θα σχηματίσει με τον Κρόνο.

Την Κυριακή 25/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 26/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Τρίτη 27/10 η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ασχοληθούν με υποθέσεις που δεν είχαν ολοκληρώσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Την Τετάρτη 28/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ είναι πιθανό να μπλέξει σε ερωτικές περιπέτειες τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 29/10 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 30/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερου θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 31/10 η Μπλε Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος ταυτόχρονα με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές με έντονο τρόπο στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή η είσοδος του Νοεμβρίου θα γίνει κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο, μια όψη η οποία θα φέρει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Oι ουσιαστικές συζητήσεις θα με βοηθήσουν να επαναφέρω την ισορροπία στις σχέσεις μου, αυτό μπορεί να γίνει αν αλλάξω τον τρόπο που διαχειρίζομαι τις καταστάσεις και δέχομαι τις αλλαγές όσο ανατρεπτικές και αν είναι, ενώ τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που μπορεί να εμφανιστούν στον δρόμο μου, με σωστούς χειρισμούς μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα Καλό Μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!