Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/7 – 1/8/2021


Ενδιαφέρουσες πλανητικές μετακινήσεις θα έχει η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, και αυτό θα φανεί πολύ έντονα τόσο στην διάθεση μας, όσο και στην αλλαγή της ενέργειας που θα υπάρχει γύρω μας.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  θα μας κάνει πιο εκφραστικούς και γενναιόδωρους, ενώ η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα αλλάξει τον τρόπο που δρούμε στην καθημερινότητα μας, και να λειτουργούμε χρησιμοποιώντας χειρουργικές κινήσεις. Επίσης, ο Δίας θα ολοκληρώσει την πρώτη επίσκεψη του στους Ιχθύς και θα επιστέψει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν είναι πολλές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αφήσουν την σφραγίδα τους. Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η οποία θα μας βοηθήσει να πάρουμε οριστικές αποφάσεις και θα βγάλει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει, ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία θα ανεβάσει την θερμοκρασία όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά και στο φυσικό περιβάλλον.

Ο Αύγουστος θα κάνει την είσοδο του με  την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, μια όψη που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επικοινωνία μας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να μπουν σε δράση, δίνοντας παράλληλα και τονωτική ένεση στην ερωτική τους ζωή.Επίσης, η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Ο κόσμος μας όμως δεν είναι αγγελικά πλασμένος, γι’ αυτό και κάποιοι μπορεί να δυσκολευτούν.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα δημιουργήσει προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ στα μέσα της εβδομάδας η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία θα ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους στις σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) των 2 τελευταίων ημερών.

Επίσης, εξαιτίας αυτής της όψης είναι πιθανό να έχουμε φυσικές καταστροφές ή έντονα καιρικά φαινόμενα. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση, ενώ μπορεί να φέρει και αρκετές μετακινήσεις τόσο στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες).

Την Κυριακή 25/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει σε παρασκηνιακές κινήσεις αλλά  και πράξεις εκδίκησης τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 26/07

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα μεγεθύνει την συναισθηματική κατάσταση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Τρίτη 27/07

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους, όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς.

Την Τετάρτη 28/07

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των υπόλοιπων ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).  Επίσης, την ίδια ημέρα, ο Δίας συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να προωθήσουν με ευκολία τα σχέδια τους, ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Την Πέμπτη 29/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 τελευταίων ημερών, ενώ θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα γιατί μπορεί να προκαλέσει και έντονα καιρικά φαινόμενα ή καταστροφές, και αυτό γιατί είναι μια όψη που μπορεί να προκαλέσει και πυρκαγιές. Το βράδυ, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα ενισχύσει την επιθυμία για δράση αλλά και την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα κουραστική περίοδο για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 30/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα δημιουργήσει έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 31/07

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 01/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να ξεχωρίσουν με την επικοινωνιακή τους άνεση τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα βοηθήσει να προωθήσουν τα σχέδια τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η αναγκαία και ικανή συνθήκη για να κάνουμε μια νέα αρχή είναι να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο καθώς μπορεί να προκληθούν συγκρούσεις, εμείς όμως έχουμε την δύναμη να τις αποφύγουμε χρησιμοποιώντας τις επικοινωνιακές μας ικανότητες αλλά και την δύναμη του λόγου μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, και ένα ακόμα πιο όμορφο μήνα μιας και ο Αύγουστος είναι, για τους περισσότερους, ο μήνας των διακοπών τους!!!

Παπουτσή Πηνελόπη!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!