Το ζώδιο του μήνα: Λέων


Λέοντες μου,  χρόνια –πολλά για τα γενέθλιά σας και ελπίζω να είστε έτοιμοι να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στις αλλαγές που ενδεχομένως θα περάσει το ζώδιό σας αλλά και σε ξεκαθαρίσματα που θα πρέπει να κάνετε.

Αρκετά σημαντικό γεγονός για εσάς είναι ότι ο άξονας των Εκλείψεων από το Νοέμβριο και μετά θα μετατοπιστεί σε αυτόν του Ταύρου-Σκορπιού και ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα σας αλλά και στην οικογένειά σας την επόμενη χρονιά.Επίσης ο Ουρανός που θα φτάσει μέχρι και τα επόμενα γενέθλιά σας στις 18 μοίρες του Ταύρου θα επηρεάσει και πάλι το 1ο δεκαήμερο σαν ανάδρομος αλλά και το 2ο δεκαήμερο για τα καλά.

Το τελευταίο τετράγωνο του Κρόνου-Ουρανού θα γίνει στο τέλος Δεκεμβρίου και από εκεί και πέρα οι δύο πλανήτες θα απομακρυνθούν αφού ο Κρόνος θα προχωρήσει πιο γρήγορα και μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας θα έχει φτάσει μέχρι και τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Σε όλο το διάστημα της επόμενης χρονιάς και του 3ου θα πιεστείτε σε σχέσεις,συνεργασίες, επαγγελματικά και οικογενειακά και η μόνη λύση θα είναι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία με υπομονή,δικαιοσύνη ,υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Μια θετική διέλευση θα είναι αυτή του Δία που από τις 11.05 θα περάσει στο ζώδιο του Κριού ,μια θέση εξαιρετική για εσάς που θα ευνοήσει το ζώδιό σας για περίπου ένα χρόνο.Θα καταφέρετε τώρα να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας,να κάνετε επαφές με το εξωτερικό,να κάνετε ένα ταξίδι,να ευνοηθείτε σε νομικά αλλά και σε σπουδές οι νεότεροι.Κάποιοι δεν αποκλείεται επίσης να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι ή στις διακοπές σας.

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο 3ο δεκαήμερο των Ιχθύων μια θέση που θα χρειαστεί την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα ,οφειλές και κληρονομικά ωστόσο θα πρέπει επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί και με τις ερωτικές σας επιλογές αφού ο Ποσειδώνας στον 8ο σας οίκο μπορεί να φέρει μολύνσεις και μικρόβια μέσα από τις σεξουαλικές σας επαφές.

Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να είναι μέσα στον 6ο σας οίκο και να δημιουργεί κάποια ένταση και κάποιες φορές ίσως δημιουργήσει προβλήματα στο 3ο δεκαήμερο ωστόσο θα είναι σε τέτοια θέση που θα πρέπει να αντέξετε αφού θα υποστηρίζει την καριέρα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Επαγγελματικά όπως προαναφέρθηκε οι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου θα έχετε αρκετή πίεση στην επόμενη χρονιά και κάποιοι ίσως αναγκαστείτε να κάνετε αλλαγές αλλά και κάποιοι ίσως να πρέπει να κάνετε αλλαγές στην καριέρα σας ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι νέο αφού μπορεί να αποδειχτεί ότι κάτι που θεωρούσατε δεδομένο ίσως τώρα να μην δουλεύει έτσι όπως θα θέλατε με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού.

Ωστόσο του 1ου δεκαημέρου θα πιεστείτε περίπου από τον Αύγουστο μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου  από εκεί και πέρα όμως  θα πάρετε ανάσες και με τον Δία να περνάει στο δεκαήμερο σας από τον Μάιο θα έχετε μεγάλη επαγγελματική ανάπτυξη. Του 3ου δεκαημέρου θα δοκιμαστείτε από τον Κρόνο που θα περάσει στο δεκαήμερο σας από τα μέσα Μαρτίου αλλά δεν αποκλείεται να κάνετε και μια νέα σημαντική συνεργασία που θα απαιτήσει υπευθυνότητα.

Ωστόσο θετικά διαστήματα  για το ζώδιό σας και επιβοηθητικά θα είναι όταν ο Άρης περάσει από το ζώδιο του Τοξότη  από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι 24.01.22 και όταν ο Άρης περάσει στο ζώδιο του Κριού από τις 25.05.22 μέχρι και τις αρχές Ιουλίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά θα ευνοηθείτε από την αρχή των γενεθλίων σας και τα τρία δεκαήμερα αφού η Αφροδίτη,ο Άρης και ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου και τον 2ο σας οίκο θα σας δώσει τη δυνατότητα να έχετε περισσότερα έσοδα αλλά να αποκαταστήσετε και κάποιες απώλειες που μπορεί να είχατε εσείς του 2ου δεκαημέρου μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Επίσης η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 08.10 έως 05.11.21,η Αφροδίτη στον Κριό από τις 03.05 μέχρι τις 28.05 αλλά και από τις 14.06.22 και μετά θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνάνε από το ζώδιο των Διδύμων και να ευνοούν τα οικονομικά της εργασίας σας ή της καριέρας σας αλλά ίσως κάποιοι με κάποιον τρόπο να έχετε και την υποστήριξη φίλων.

Ωστόσο του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε αρκετά με τα οικονομικά σας προς τρίτους και να προσπαθήσετε οι επιλογές και οι αποφάσεις που θα πάρετε στη διαχείριση να είναι όσο το δυνατόν πιο νηφάλιες  με τον Ποσειδώνα στον 8ο σας οίκο όλη τη χρονιά αλλά και σωστή διαχείριση στην εργασία σας και την καθημερινότητα από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και τις αρχές Μαρτίου με τον Πλούτωνα στον 6ο σας οίκο και την Αφροδίτη να παραμένει μεγάλο διάστημα στο πλάι του ευθύδρομη και ανάδρομη.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η χρονιά σας θα ξεκινήσει αρκετά θετικά με την Αφροδίτη να έχει κάνει σύνοδο στο ζώδιό σας με τον Άρη το προηγούμενο μήνα και να έχει φέρει σε κάποιους από εσάς νέες ερωτικές γνωριμίες,φλερτ και ερωτικό πάθος.Ωστόσο το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα συνεχίσει να επηρεάζει μέχρι και το τέλος του χρόνου οπότε οι τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου θα περάσουν αρκετά δύσκολα αφού ίσως να πρέπει να περάσουν κάποιες αναταραχές και αναλόγως της ποιότητας της σχέσης τους ή θα αντέξουν ή θα ξεκαθαρίσουν.

Ο Κρόνος στη συνέχεια θα προχωρήσει και θα φτάσει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας στη μέση του 3ου δεκαημέρου και θα ζητήσει από εσάς υπευθυνότητα και σοβαρότητα στις σχέσεις σας.Οι δεσμευμένοι ίσως να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια σημαντική σχέση ή μια σχέση με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο Δίας επίσης από την αρχή των γενεθλίων σας θα έχει αναδρομήσει στον Υδροχόο και τον οίκο των σχέσεών σας και πολλοί από εσάς του 3ου δεκαημέρου ίσως να κάνετε μια γνωριμία και ίσως μια νέα σχέση αλλά και μια επισημοποίηση μέχρι το τέλος του 2021 που στη συνέχεια πιθανότατα θα περάσει ο Κρόνος και θα ελέγξει κατά πόσο ανθεκτική είναι.Επίσης σε όλη τη χρονιά η Αφροδίτη θα σας δώσει θετικές στιγμές και ευκαιρίες στις σχέσεις σας  όπως όταν περάσει από τον Τοξότη 08.10-05.11 αλλά και από τον Κριό 03.05-28.05.

Επίσης η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και τον 7ο σας οίκο ίσως επισημοποιήσει μια σχέση που ξεκίνησε το καλοκαίρι αλλά θα φέρει και νέες ερωτικές επιλογές.Επίσης δεν αποκλείεται το διάστημα που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από 21.12.21 έως και 27.01.22 να σας φέρει επιστροφές από το παρελθόν που θα σας αναστατώσουν.Επίσης ο Δίας κυβερνήτης του 5ου σας οίκου και των ερωτικών σας περνώντας στον Κριό από τα μέσα Μαΐου του 22 και μετά θα ευνοήσει αρκετά τα ερωτικά σας αλλά και την τεκνοποίηση.

Αυτή η χρονιά γενικότερα θα δώσει ευκαιρίες ωστόσο θα χρειαστεί προσοχή για τους δεσμευμένους που θα θελήσουν να παραμείνουν στη σχέση τους .Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας κάποιες φορές ωστόσο δεν αποκλείεται να βρείτε και το σύντροφο της ζωής σας ή να ερωτευτείτε έντονα.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας θα ξεκινήσει με τον κυβερνήτη σας Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιό σας ωστόσο η αντίθεση με τον Κρόνο στον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών θα σας περιορίσει και θα σας προβληματίσει αρκετά τουλάχιστον το τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου.Ωστόσο του 2ου δεκαημέρου με την Αφροδίτη στην Παρθένο στις 03.08 να κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό θα δώσει λύσεις σε δυσκολίες που περάσατε στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Στις 04.08 με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού ίσως να έχετε και πάλι κάποιες διαφωνίες ωστόσο αφήστε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Καθώς και στις 06.08 με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που ίσως σας κάνει να επαναστατήσετε σε επαγγελματικά θέματα και τις σχέσεις σας.Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα είναι δημιουργική ωστόσο ίσως να πρέπει να είστε λίγο πιο διαλλακτικοί σε επαγγελματικά ή στις σχέσεις σας αφού ίσως να έχετε ξαφνικές ανατροπές.Στις 09.08 με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα προσέχετε τις αποφάσεις σας στα οικονομικά σας και κάποιες εξαπατήσεις και περιμένετε μέχρι τις 11.08 για να πάρετε αποφάσεις.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στην Παρθένο και θα χειριστείτε πιο έξυπνα οικονομικά θέματα  αλλά η σύνοδος του με τον Άρη  στις 19.08 αλλά και το τρίγωνο τους με τον Ουρανό στις 20 και 21.08 θα φέρει ξαφνικά ευχάριστα για μια εργασία ή τα οικονομικά σας για εσάς του 2ου δεκαημέρου.Στις 22.08 η Αφροδίτη από το Ζυγό θα κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο και θα ευνοήσει νέες συνεργασίες ,γνωριμίες που θα μπορέσουν να είναι μακροχρόνιες ενώ η Πανσέληνος θα φέρει για πολλούς από εσάς επισημοποίηση αλλά και μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει να νιώθετε βασιλιάδες όπως σας αξίζει. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβρης θα ξεκινήσει με την αντίθεση του Άρη από την Παρθένο και τον τομέα των οικονομικών σας αλλά  ίσως με κάποιο οικονομικό θέμα της οικογένειας ή νομικά που θα πρέπει να τακτοποιήσετε εσείς των αρχών του 1ου δεκαημέρου ωστόσο μέχρι και τις 04.09 μην πάρετε αποφάσεις.Αν μπορέσετε καθηστερήστε το μέχρι τις 07.09 που ίσως να καταφέρετε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά με το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα…Στις 05.09 το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Κρόνο θα ευνοήσει εσάς του 1ου δεκαημέρου στη σταθερότητα μιας συμφωνίας αλλά ίσως να έχετε και κάποιο νέο για μια σταθερή εργασία από ένα φίλο.

Η Νέα Σελήνη στον 2ο σας οίκο στις 07.09 θα είναι μια Σελήνη αποκατάστασης αφού θα σας φέρει χρήματα αλλά και λύσεις σε δυσκολίες που περάσατε τους δύο προηγούμενους μήνες και θα ευνοήσει εσάς του 2ου δεκαημέρου ωστόσο και του 3ου θα έχετε νέες προτάσεις ευκαιρίες αλλά και οικονομική ανταμοιβή.Απλώς αποφύγετε να εστιαστείτε σε κάποιες δυσκολίες της εργασίας σας.Στις 11.09 η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό και πάλι ο τομέας της οικογένειας θα σας απασχολήσει και στις 15.09 ο Άρης στον Ζυγό θα χρειαστεί την διπλωματία σας στην επικοινωνία.

Στις 17.09 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και στις 23.09 η αντίθεσή της με τον Ουρανό θα σας θυμίσει και πάλι ότι υπάρχουν εκκρεμότητες και θέματα τα οποία δεν έχουν λυθεί στην οικογένειά σας ,στις σχέσεις σας και στην επαγγελματική σας ζωή ωστόσο μάλλον θα έχετε μάθει να το χειρίζεστε πιθανότατα.

Η Πανσέληνος προηγουμένως στις 21.09 θα ολοκληρώσει έναν κύκλο πάνω σε θέματα οικονομικά ωστόσο κάποιοι από εσάς του 3ου δεκαημέρου θα έχετε μεγάλη επιτυχία στην υπογραφή μιας οικονομικής συμφωνίας.

Ο μήνας θα κλείσει αρκετά θετικά με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου να φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις και τις αποφάσεις σας αλλά και με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα ευνοήσει μια λύση αλλά και μια οικονομική βοήθεια για εσάς των αρχών του 3ου δεκαημέρου.Απλώς κάποιοι από εσάς με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα προσέχετε τις κουβέντες που θα ανταλλάξετε στην εργασία σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να έχει αναδρομήσει και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα κάποιοι από εσάς του 3ου δεκαημέρου μπορεί να επαναφέρετε συζητήσεις στην εργασία σας και να δημιουργηθεί κάποια ένταση.  Αποφύγετε υπερβολές και ίσως την επόμενη ημέρα να βρείτε λύσεις.Ωστόσο των αρχικών ημερών θα έχετε επιτυχία σε επαφές,συμφωνίες και συζητήσεις.

Η νέα Σελήνη στις 07.10 θα γίνει σε σύνοδο με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή και κάποιοι θα επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες αλλά μπορεί να έχετε και προτάσεις  από φίλους που είχατε ξανασυνεργαστεί και στο παρελθόν.Στις 08.10 η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και θα είστε πιο ευδιάθετοι ενώ το εξάγωνο της με τον Κρόνο στις 13.10 θα φέρει προοπτικές για μόνιμες ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες για το 2ο δεκαήμερο.Στις 16.10 και στις 19.10 οι του 3ου δεκαημέρου θα έχετε σημαντικές επιτυχίες .

Στις 20.10 ο Ερμής θα γυρίσει ευθύδρομος και θα καταλήξετε σε κάποιες συμφωνίες ενώ η Πανσέληνος με παρέα τον Άρη θα ολοκληρώσει επιτυχημένες συμφωνίες για το 3ο δεκαήμερο.Ωστόσο προσέχετε στις 22.10 και στις 27.10 κάποιες εντάσεις με συναδέλφους αλλά και εξαπατήσεις με οικονομικά θέματα αλλά και ερωτικά.Στις 31.10 ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό και θα σημάνει κάποιες εντάσεις μέσα στην οικογένειά σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και τον Άρη στο Σκορπιό και θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα σας απασχολήσουν.Η Νέα Σελήνη στις 04.11 σε αντίθεση με τον Ουρανό θα φέρει δύσκολες αλλαγές στην οικογένειά σας αλλά πολλοί ίσως αλλάξετε και σπίτι.Στις 05.11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει αρκετά μεγάλο διάστημα και να έχετε κάποιο περιορισμό στα οικονομικά από την εργασία σας αλλά και αρκετά δύσκολες συνθήκες.

Στις 10.11 και πάλι θα είναι μια δύσκολη ημέρα αφού Ερμής και Άρης από τον Σκορπιό θα κάνουν τετράγωνο με Κρόνο που μπορεί να φέρουν χωρισμούς αλλά ίσως και κάποιες αναβολές σε θέματα οικογενειακά.Στις 12.11 και πάλι η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό θα φέρει εντάσεις στα επαγγελματικά σας και εντάσεις και ανατροπές στην οικογένεια και τις σχέσεις σας .

Στις 17.11 οι εντάσεις θα συνεχίζονται αλλά ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια πιο καλή έκβαση με τη βοήθεια της Αφροδίτης μέσα από την εργασία σας ωστόσο δεν θα έχει και τόσο μεγάλη δύναμη.Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στις 19.11  θα φέρει ολοκλήρωση σε θέματα σπιτιού και τακτοποίηση ενώ κάποιοι θα αφήσετε την καριέρα σας ώστε να μείνετε σπίτι.

Στις 22.11 ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη και ο Ερμής θα ακολουθήσει στις 24.10 και θα αλλάξει κάπως η διάθεσή σας με έναν αέρα αισιοδοξίας ενώ προς το τέλος του μήνα.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα θα φέρουν καλύτερη έκβαση στις υποθέσεις σας αλλά και επιτέλους ισορροπίες μεταξύ σπιτιού και εργασίας αλλά και εύνοια στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα ξεκινήσει με τον Ερμή να περνάει επίσης στον Τοξότη ωστόσο και παρόλο που θα είναι θετικός προς το ζώδιό σας προσέχετε σε θέματα δημιουργικότητας ή κάποιες επικοινωνίες από το παρελθόν αφού μπορεί να μην έχετε και τόσο ορθή κρίση.Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ευνοήσει με οικονομικά από την εργασία σας.

Η Νέα Σελήνη και Ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη και τον 5ο σας οίκο μπορεί να φέρει αλλαγές στην ερωτική σας ζωή του τέλους 1ου δεκαημέρου αλλά σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μια ερωτική σχέση ή αυτό να γίνει εξαιτίας μιας εγκυμοσύνης που θα είναι ευπρόσδεκτη.

Γενικώς σε όλο το διάστημα του Δεκεμβρίου οι τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου θα έχετε ένα θετικό διάστημα με αρκετές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε δυσκολίες όπως στις 20.12 και 29.12 .Του 3ου δεκαημέρου θα έχετε ωστόσο έναν έντονο μήνα με πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στην εργασία σας και με την Αφροδίτη ανάδρομη από τις 20.12 ίσως αλλάξετε κατεύθυνση σε κάποια σχέδιά σας ωστόσο καλό θα είναι να προσέξετε και την υγεία σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στον οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας σας και του τελευταίου δεκαημέρου θα είστε αρκετά απασχολημένοι με το κομμάτι αυτό.Για το 2ο δεκαήμερο ο μήνας και ο χρόνος θα έχει ξεκινήσει σχετικά καλά και με κάποια επιτυχία ή αποκατάσταση σε κάποιες δυσκολίες επαγγελματικές αλλά και με συνεργάτες.

Ο Ερμής στις 02.01 θα περάσει στον Υδροχόο αλλά και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει μια νέα εργασία που θα διώξει όλα τα προβλήματά σας αλλά και μια νέα ευκαιρία για πολλούς από εσάς.Προσέχετε του 3ου δεκαημέρου με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα τις οικονομικές σας δοσοληψίες ή τα παιδιά σας αλλά και έρωτες που μπορεί να μην είναι αυτό που βλέπετε.Στις 15.01 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και κάποιοι του 1ου δεκαημέρου να έχετε επιστροφές από συνεργασίες αλλά και σχέσεις .

Η Πανσέληνος στις 18.01 θα σας απασχολήσει με θέματα επαγγελματικά αλλά θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και την ψυχολογία σας.Στις 23.01 θα έχετε μια συνάντηση συνεργασίας ή σχέσης από το παρελθόν ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε και κάποια χρωστούμενα από συνεργάτη.

Ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω στις 24.01 και παρόλο που θα έχετε αρκετή δουλειά θα είναι καλύτερες οι συνθήκες και ίσως να έχετε και κάποια αναγνώριση.

Ο μήνας θα κλείσει και ίσως κάτι που περιμένετε ίσως για κάποια εργασία ,πρόταση ή συμφωνία να μην προκύψει τελικά και η Νέα Σελήνη  στις 31.01 στον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών σας να σας βρει λίγο απογοητευμένους.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει κάπως περιορισμένα και ίσως με πιέσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας τέλος 1ου και του 2ου δεκαημέρου και κάποιοι με τη σύνοδο ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα να έχετε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά στην εργασία σας που θα πρέπει να επανεξετάσετε.

Ωστόσο στο πέρασμα των ημερών να έχετε νέες προοπτικές στην εργασία σας και το εξάγωνο Δία-Ουρανού από τις 17.02 -20.02 περίπου θα σας φέρει ξαφνικές ευκαιρίες αλλά και μια ξαφνική γνωριμία ίσως.Η σύνοδος επίσης Αφροδίτης-Άρη ίσως σας φέρει και μια γνωριμία μέσα από την εργασία σας αλλά και μια συνεργασία επαγγελματική θα είναι αρκετά θετική.

Το εξάγωνό τους με τον Ποσειδώνα από  τις 23.02 μέχρι και τις 25.02 μόνο θετικά θα φέρει αλλά δεν αποκλείεται να ευνοηθείτε και σε οικονομικό επίπεδο.Ο μήνας θα κλείσει με αρκετή θετικότητα με κάποιους από εσάς να σταθεροποιείτε σχέσεις και συνεργασίες .

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει με μια εκπληκτική Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 02.03 για τις αρχές του 2ου δεκαημέρου και ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα ίσως και ένα δάνειο που θα σας εγκριθεί ωστόσο το 3ο δεκαήμερο μέσα από σκληρή δουλειά ίσως να καταφέρετε να εξελιχθείτε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο.Από τις 06.03 η Αφροδίτη και ο Άρης μαζί σε σύνοδο θα περάσουν στον Υδροχόο και θα φτάσουν μαζί σχεδόν μέχρι τα τέλη του μήνα πάνω στον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών σας οπότε θα υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσετε σε κάτι νέο.

Ωστόσο προσέχετε από τις 20.03 και μετά το τετράγωνο με τον Ουρανό που μπορεί να δημιουργήσει δύσκολες συνθήκες σε οποιαδήποτε σχέση καθώς και τον Κρόνο που θα διαχωρίσει κάπως το ζευγάρι προς το τέλος του μήνα.Στις 12.03 Η σύνοδος του κυβερνήτη σας με τον Ποσειδώνα θα φέρει κάποια εύνοια σε οικονομικά ωστόσο θα χρειαστεί και την προσοχή σας.Η  Πανσέληνος στις 17.03 θα τονίσει και πάλι οικονομικά θέματα.

Η σύνοδος του Ερμή και του Δία στις 20.03 θα είναι και πάλι θετική για τα οικονομικά του 2ου δεκαημέρου αλλά και για τα συναισθηματικά σας ενώ ο Κρόνος που θα περάσει στο 3ο δεκαήμερο θα χρειαστεί αρκετή σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες του 3ου δεκαημέρου.Από τις 21.03 ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό και θα ευνοήσει τα σχέδιά σας ενώ η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 28.03 θα φέρει δεσμεύσεις για τις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η κιόλας του μήνα θα είναι αρκετά θετική προς το ζώδιό σας και οι αρχές του 2ου δεκαημέρου θα καταφέρετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.Ωστόσο το 3ο δεκαήμερο θα είστε αρκετά πιεσμένοι με σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο θα ευνοηθείτε σε οικονομικά ζητήματα που θα βοηθήσουν την καριέρα σας.Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 05.04 ίσως να φέρει τελειωτικές ρίξεις στις σχέσεις σας και την οικογένειά σας ωστόσο στις 07.04 ο Ερμής από το Κριό ίσως σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποια νομικά ζητήματα.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και όλα δείχνουν ότι οι Λέοντες αυτό το μήνα θα ασχοληθείτε και πάλι με οικονομικά θέματα ,κληρονομικά και οφειλές.Επίσης η σύνοδος Ποσειδώνα-Δία στις 13.04 θα φέρει το πολυπόθητο για κάποιους από εσάς σε οικονομικά αλλά και σε ερωτικά και θα εξελίξετε την κοινωνική ή επαγγελματική σας κατάσταση και η Πανσέληνος στις 16.04 στο ζώδιο του Ζυγού παρόλο που θα σας δημιουργήσει αρκετούς προβληματισμούς στην εργασία σας θα είναι αρκετά θετική σε κάποια σχέδιά σας.

Στις 17.04 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή  και τον Ουρανό ίσως σας φέρει μια έξυπνη ιδέα για να βγάλετε χρήματα σε εσάς του 2ου δεκαημέρου.Η 27.04 θα είναι μια ιδανική ημέρα για τα οικονομικά του 3ου δεκαημέρου ωστόσο δεν αποκλείεται να κλείσετε και μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία.Ο μήνας θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τον οίκο των επαγγελματικών σας και φαίνεται ότι κάτι νέο θα ξεκινήσει για εσάς του 3ου δεκαημέρου στην επαγγελματική σας ζωή.

ΜΑΪΟΣ

Ο Ερμής θα έχει περάσει μόλις στους Διδύμους και θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και θα έχετε επαφές με φίλους και του 2ου δεκαημέρου θα έχετε κάποια ξαφνική οικονομική ενίσχυση στην εργασία σας.Η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό στις 03.05 και από αυτή τη θέση θα είναι πιο θετική για γνωριμία αλλά και για κάποια σχέδιά σας.Στις 06.04 δεν αποκλείεται ένα ταξίδι με φίλους για το 1ο δεκαήμερο .

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 12.05 και ίσως θα έχετε επαφές με φίλους από το παρελθόν και ο Δίας θα έχει περάσει στον Κριό την προηγούμενη ημέρα και του 1ου δεκαημέρου θα αρχίσετε να νιώθετε την εύνοιά του.Η Πανσέληνος και έκλειψη θα τονίσει επαγγελματικά και οικογενειακά για το 3ο δεκαήμερο και θα υπάρξουν λύσεις αλλά και δυνατότητα τακτοποίησης.Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 19.05 αλλά και το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 22.05 θα βοηθήσει το 3ο δεκαήμερο να έχει επιτυχία στα επαγγελματικά και οικονομικά του.

Ενώ και το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει επιτυχία και επιστροφή κάποιων χρημάτων.Στις 29.05 η σύνοδος Άρη-Δία στον Κριό θα φέρει επίσης επιτυχία για το 1ο δεκαήμερο ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30.05 θα φέρει νέα ξεκινήματα σε στόχους ή ομάδες σε σχέση με μια εργασία ή ένα δημιουργικό σχέδιο στο εξωτερικό.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις ,ακυρώσεις συμφωνιών και πίεση στις σχέσεις του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου σας ωστόσο του 1ου και του 2ου θα είστε σε πιο ευνοϊκή κατάσταση με αρκετή επικοινωνία και επιτυχία στα σχέδιά σας,σε νομικά αλλά ίσως και ένα ταξίδι.

Στις 11.06 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα βοηθήσει εσάς του 3ου δεκαημέρου να ξεπεράσετε εμπόδια στην εργασία σας και να έχετε μια ισχυρή υποστήριξη ωστόσο προσέχετε στις 16.06 οικονομικές διευθετήσεις και συμφωνίες και προσπαθήσετε να τις κάνετε στις 19.06  που ίσως να έχετε εμπόδια από κάποιο συνεργάτη αλλά και καλύτερα στις 21.06 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα.

Η Πανσέληνος στις 14.06 θα σας ωθήσει να έχετε περισσότερη επικοινωνία με το περιβάλλον σας ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε και πάλι οικονομικές εξαπατήσεις αλλά και οφειλές.

Ο Ερμής θα έχει περάσει στους Διδύμους και θα ευνοήσει το ζώδιό σας και το τρίγωνο του με τον Δία θα σας ευνοήσει σε εμπορικές συναλλαγές αλλά και επαφές με φίλους εσάς του 1ου δεκαημέρου.

Στις 23.06 θα περάσει και η Αφροδίτη στους Διδύμους και στις 29.06 με τη Νέα Σελήνη  στον Καρκίνο αλλά και με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία ίσως να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Το ξεκίνημα του μήνα με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα θα δοκιμάσει και πάλι το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας σε εντάσεις εργασιακά αλλά και οικογενειακά ωστόσο ίσως να έχετε βοήθεια και να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας στις 02.07.Ωστόσο του 1ου δεκαημέρου και του 2ου μπορεί να έχετε επαφές με φίλους και να έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα όμως μπορεί να έχετε και μια τάση να απομονωθείτε στο σπίτι σας.

Κάποιοι από εσάς ωστόσο θα καταφέρετε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και γύρω στις 13.07 ίσως να κάνετε και μια σταθερή σχέση ή γνωριμία.Η Πανσέληνος την ίδια ημέρα στον Αιγόκερω θα επηρεάσει και πάλι το τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου με μια τάση απομόνωσης να σκέφτεστε ένα άτομο από το παρελθόν ή τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσεις σας.Ωστόσο θα ευνοηθείτε σε επαγγελματικά θέματα αλλά και οικονομικά.

Ο Άρης επίσης θα έχει περάσει στον Ταύρο και τον τομέα των επαγγελματικών σας στις 06.07 και θα φέρει αρκετό τρέξιμο στην εργασία σας ωστόσο προσέχετε προς το τέλος του μήνα μια κρυφή ερωτική ιστορία αλλά και κάποια μυστική οικονομική κίνηση που μπορεί να σας κοστίσει την εργασία σας ή την οικογένειά σας σε εσάς του τέλους 2ου δεκαημέρου.Καλύτερη περίοδος για τις διακοπές σας θα είναι από τα μέσα Αυγούστου και μετά.

Καλή γενεθλιακή χρονιά.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!