Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2021


Από τις αρχές του μήνα με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα ευνοηθούν τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου,Δίδυμοι-Ζυγοί και Υδροχόοι αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς Κριοί-Τοξότες –Λέοντες.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου γύρω στις 06.07 για τυχόν εξαπατήσεις.

Επίσης μεγάλη προσοχή από τις αρχές του μήνα θα πρέπει να δείξουν τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου-Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες και Υδροχόοι αφού θα έχουν εντάσεις  και έντονες συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη στις 10.07 θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού –Καρκίνους-Σκορπιούς και Ιχθύς τέλος 2ου δεκαημέρου και αρχές 3ου δεκαημέρου με μια νέα αρχή και ένα σχέδιό τους που μπορεί να γίνει πραγματικότητα  καθώς και τα ζώδια της Γης –Ταύροι-Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο από τις 11.07 και θα ευνοήσει σταδιακά και τα τρία δεκαήμερα του Νερού-Καρκίνους-Σκορπιούς και Ιχθύς αλλά και τα ζώδια της Γης Ταύρους-Παρθένους και Αιγόκερους με μεγαλύτερη συναισθηματική επικοινωνία και γνωριμίες.

Η Ερωτική σύνοδος Αφροδίτης-Άρη θα ξεκινήσει από τις 12.07 και θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς του 2ου και 3ου δεκαημέρου μέχρι και τις 22.07 καθώς και τα ζώδια του Αέρα –Δίδυμους,Ζυγούς και Υδροχόους με ερωτικές προκλήσεις και έντονους έρωτες.

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 19.07 θα δώσει διευκόλυνση και λύσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που αντιμετώπισαν δυσκολίες στις αρχές του μήνα.

Ευνοημένα επίσης θα είναι τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύς  από τα μέσα του μήνα και μετά με ρομαντικές συναντήσεις,επίτευξη στόχων και πραγματοποίηση ονείρων.

Η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο από τις 22.07 και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης του 1ου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια του Νερού του 1ου δεκαημέρου με τακτοποίηση σε υποθέσεις οικονομικές αλλά και συναισθηματικές.

Ο Δίας επιστρέφοντας στον Υδροχόο ως ανάδρομος θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου,Δίδυμους,Ζυγούς και Υδροχόους ωστόσο στην αντίθεσή του με τον Άρη στις 29.07 μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διεκδικήσεις  για τα  ζώδια του Σταθερού Σταυρού των τελευταίων ημερών.

Ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο την τελευταία ημέρα του μήνα και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης Ταύρους-Παρθένους και Αιγόκερους με ενεργητικότητα και εύνοια σε επαγγελματικά θέματα.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέοντες μου,  χρόνια –πολλά για τα γενέθλιά σας και ελπίζω να είστε έτοιμοι να κάν ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Όλο το προσεχές διάστημα, θα χαρακτηριστεί από κινητικότητα στον τομέα των αισθημ ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να πραγ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας πλησιάζει με τις πιο θετικές αστρολογικές όψεις, για την πλειοψηφία των ζω ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια του νερού (Σκορπιοί,Καρκίνοι,Ιχθύες)του 1ου δεκαημέρο ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμοι

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοί μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να σας ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u