Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/12 – 2/1/2022


Η τελευταία εβδομάδα, μιας ακόμα ιδιαίτερης χρονιάς φτάνει στο τέλος της, και μαζί της ευχόμαστε να πάρει όλα τα κακώς κείμενα, καθώς μας δυσκόλεψε και μας ώθησε  πολλές φορές να αγγίξουμε τα ψυχολογικά μας όρια. Η επίγευση που θα μας αφήσει στο τέλος της θα είναι γλυκόπικρη, με ενδιαφέρουσες όψεις, αλλά κυρίως με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς. Όσο για την Νέα Χρονιά, θα είναι μια χρονιά αλλαγών και νέων ξεκινημάτων, τα οποία φωτογραφίζει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, μαζί με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την εβδομάδα  τον έχει ο Ερμής, η συνάντηση του οποίου  αρχικά σε όψη εξάγωνου με Ποσειδώνα θα μας ωθήσει να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, στη συνέχεια η συνάντηση του με την ανάδρομη Αφροδίτη θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με ευκολία αλλά σοβαρότητα τα συναισθήματα μας, ενώ στην συνέχεια η συνάντηση του με τον Πλούτωνα από την μια θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από την βιτρίνα, παράλληλα όμως θα μας κάνει και πάρα πολύ δύσπιστους.

Ιδιαίτερα σημαντική, θα είναι και η παρουσία του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, η συνάντηση του οποίου σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, ωστόσο, είναι πιθανό να πυροδοτήσει και σημαντικές αλλαγές για την ομάδα του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) καθώς θα βρίσκεται στην μοίρα όπου πραγματοποιήθηκε η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς.

Την ταυτότητα της Νέας Χρονιάς θα μας την δώσει ο Ήλιος, με την  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει την 1η μέρα της χρονιάς με τον ανάδρομο Ουρανό, ενώ στην συνέχεια η Νέα Σελήνη που θα σχηματίσει στο ζώδιο του Αιγόκερω μας προετοιμάζει για νέα ξεκινήματα. Το άγγιγμα της τύχης αυτή την εβδομάδα το έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) των πρώτων ημερών από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, όνειρα για το μέλλον θα κάνουν τόσο οι Καρκίνοι και Αιγόκεροι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς, σημαντικές αποφάσεις θα πάρουν τόσο οι Τοξότες και οι Δίδυμοι όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, ευχάριστες ανατροπές θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ, κάποιες στιγμές πιεστική θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 26/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ωθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς να κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρουν θα είναι αποτέλεσμα της διαίσθησης και όχι απαραίτητα της λογικής.

Την Δευτέρα 27/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του  Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 28/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω θα παρασύρει σε άσκοπες προσωπικές και επαγγελματικές συζητήσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 29/12

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς θα εγκαινιάσει μια περίοδο τύχης και ευκαιριών και επέκτασης σε όλους τους τομείς της ζωής τους για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) τις οποίες δεν πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτες, ενώ την ίδια ημέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει να εκφράσουν με σοβαρότητα αλλά και ευγένεια, τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 30/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αποκαλύψεις, αρκεί να μην πέσουν στην παγίδα των εμμονών, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 31/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, στην μοίρα που πραγματοποιήθηκε η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς, θα πυροδοτήσει σημαντικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Πρωτοχρονιά

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 02/01

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να προωθήσουν τα σχέδια τους, από την άλλη πλευρά θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Από την άλλη πλευρά, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά και σχεδιάζουμε, με συγκρατημένη αισιοδοξία, τους μελλοντικούς μας στόχους, τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε, με την προϋπόθεση ότι οι έμμονες ιδέες και η προσκόλληση μας στο παρελθόν δεν θα αποτελέσει για άλλη μια φορά τροχοπέδη στην ζωή μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ με  Υγεία, Αγάπη, Δημιουργικότητα έχοντας στο πλευρό μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!