Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/2 – 5/3/2023


Ευχάριστη, τυχερή και γεμάτη ευκαιρίες θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, καθώς με χαρά θα αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα και θα υποδεχτούμε την άνοιξη, ο Μάρτιος άλλωστε,  εξαιτίας των σημαντικών πλανητικών αλλαγών, θα είναι ένας μήνας με πολλές εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Η εβδομάδα στο πρώτο μισό της θα κυλήσει ομαλά και πιθανόν λιγάκι υποτονικά, η συνέχεια της όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι όψεις που θα σχηματιστούν, ανοίγουν τον δρόμο προς την επιτυχία, αρκεί, να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Ερμή, στα τέλη της εβδομάδας, στους Ιχθύς, θα μας ωθήσει να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις ευαισθησίες μας και να ακούμε την διαίσθηση μας.

Οι σημαντικότερες όψεις τις εβδομάδας, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, και αυτές είναι, η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, μια όψη που εκτός από τυχερές γνωριμίες και ευκαιρίες στον έρωτα θα μας βοηθήσει να κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας με τον ενθουσιασμό, ενώ η συνάντηση σε όψη συνόδου του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχει ως αποτέλεσμα να μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις μας, έστω και αν κάποιοι νιώσουν μια μικρή απογοήτευση.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τόσο οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) όσο και οι Λέοντες και οι Τοξότες. Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ, σε σημαντικές αποφάσεις θα προχωρήσουν, μετά από ώριμη σκέψη, ενώ είναι πιθανόν να νιώσουν ότι οι άλλοι τους περιορίζουν,  οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 26/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ψυχρή πλευρά  των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 27/02

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές απογοητεύσεις και δυσκολίες στην έκφραση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 28/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στους Διδύμους είναι πιθανό να ωθήσει σε νευρικές ή παρορμητικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 01/03

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να νιώσουν σίγουρα για τον εαυτό τους και τις αποφάσεις τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των 2 τελευταίων ημερών. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Πέμπτη 02/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, υπόσχεται ότι θα φέρει τυχερές γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και σημαντική εύνοια στα θέματα καρδιάς τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) όσο και για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα αναγκάσει να συμπεριφερθούν με ωριμότητα και να αποστασιοποιηθούν συναισθηματικά οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Παρασκευή 03/03

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τη επιθυμία να ασκήσουν πιεστικό έλεγχο τόσο στα αγαπημένα τους πρόσωπα όσο και στους συνεργάτες τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των 2 τελευταίων ημερών. Επίσης, την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ παράλληλα θα μας ωθήσει να εκδηλώνουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας.

Το Σάββατο 04/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και την αισιοδοξία των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 05/03

Οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού και τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες) να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής και τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η άνοιξη έρχεται με πολλές ευκαιρίες και υποσχέσεις για το μέλλον, στο χέρι μας είναι να τις εκμεταλλευτούμε σωστά και με σοβαρότητα να προχωρήσουμε τα επόμενα βήματα μας. Σε αυτό, θα μας βοηθήσει η διαίσθηση μας, αρκεί να την ακούσουμε.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!