Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 27/9 – 4/10/2020


Ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρετά με σημαντικές εξελίξεις, αφήνοντας πίσω του μια γλυκόπικρη γεύση, ενώ την σκυτάλη παίρνει ένας πολύ έντονος και πιεστικός Οκτώβριος ο οποίος απαιτεί από εμάς να μείνουμε ψύχραιμοι.

Η εβδομάδα που θα υποδεχτούμε έχει στο ξεκίνημα και στο τέλος της, την μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, την πολύ ερωτική συνάντηση σε όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη μια από τις τελευταίες ευνοϊκές όψεις μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, για 2η φορά την πιεστική συνάντηση σε όψη τετραγώνου του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο και την πολύ δυνατή 1η Πανσέληνο του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που όχι μόνο δεν δέχονται καμία δύσκολη όψη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ, στο τέλος της υποδέχονται την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου.

Επίσης στο ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοημένα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου από την θετική όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη, μια περίοδος πολλών και σημαντικών συζητήσεων ξεκινά για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ πολύ πιεστική θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Κρόνο αλλά και τους εκπροσώπους της ίδιας ομάδας (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου εξαιτίας της πολύ δυνατής Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ζώδιο του Κριού.

Την Κυριακή 27/09 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ιδιαίτερα βοηθητική για  τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) καθώς θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα σχέδια τους, ενώ θα  εγκαινιάσει ένα διάστημα πολύ σημαντικών συζητήσεων οι οποίες μπορεί να έχουν απρόσμενη τροπή στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Υδροχόων).

Την Δευτέρα 28/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 29/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Κρόνο είναι πιθανό να δημιουργήσει συγκρούσεις ή να αναγκάσει να περιοριστούν ακόμα περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα θα ολοκληρώσει  ο Κρόνος την ανάδρομη  πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα μπει σε στάση.

Την Τετάρτη 30/09 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα δημιουργήσει αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 01/10 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Επίσης την ίδια ημέρα, ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Παρασκευή 02/10 θα πραγματοποιηθεί η 1η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι που θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαήμερου να ασχοληθούν ουσιαστικά με τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις και να πάρουν σύντομα ουσιαστικές αποφάσεις για αυτές.

Το Σάββατο 03/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή 04/10 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη αντίθεσης που  θα σχηματίσει με τον Ερμή είναι πιθανό να δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις στις σχέσεις των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους).

Το μήνυμα της εβδομάδας:

Είναι μαθαίνω να δίνω σημασία σε αυτά που δεν λέγονται, ζω την έξαψη της στιγμής και προσπαθώ να βλέπω τους περιορισμούς και τα εμπόδια ως την ευκαιρία να γίνω πιο δυνατός. Επίσης , μαθαίνω να διαχειρίζομαι την παρόρμηση της στιγμής και δεν της επιτρέπω να επηρεάσει τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ένα ήρεμο μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!