Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/3 – 5/4/2020


Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, μια ομολογουμένως διαφορετικής για όλους μας άνοιξης, ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και υποδεχόμαστε τον Απρίλιο .  

Λίγο πριν την αποχώρηση του έχουμε την ολοκλήρωση της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, ήταν άλλωστε αυτός που κατά τη διάρκεια της παραμονής του ενεργοποίησε τις Εκλείψεις που προηγήθηκαν στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, και την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Με την είσοδο του στον Υδροχόο η πρώτη συνάντηση που θα έχει θα είναι με τον Κρόνο, μια όψη απαιτητική και ιδιαίτερων χειρισμών την οποία αν χρησιμοποιήσουμε σωστά μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια.

Επίσης μέσα στην εβδομάδα η αλλαγή στην διάθεση και στην ενέργεια έρχεται από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων,  η οποία θα μείνει σε αυτό μέχρι τις αρχές Αυγούστου, και θα δώσει μια πιο  ευχάριστη και αισιόδοξη νότα στην ζωή μας, ενώ ακολουθούν η όψη συνόδου του Ερμή με τον Ποσειδώνα αλλά και η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο.

Οι πλανητικές μετακινήσεις αλλά και οι όψεις της εβδομάδας θα  βοηθήσουν τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να νιώσουν πιο ανάλαφροι, ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ πιεσμένοι και πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 29/3 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα  βοηθήσει τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους) να πάρουν ώριμες αποφάσεις.

Την Δευτέρα 30/03 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να πάρουν αποφάσεις, ενώ είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις σχέσεις τους.

Την Τρίτη 31/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, απαιτεί από τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), να είναι προσεχτικοί και να αποφύγουν τις παρορμητικές κινήσεις.

Την Τετάρτη 01/04 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιούς, Ιχθύες). ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Πέμπτη 02/04 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη τόσο με τον Δία όσο και με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 03/04 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) θα είναι πιο εκφραστικοί σε ότι αφορά τα συναισθήματα τους, ενώ τη ίδια ημέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα και θα μας ωθήσει να ονειρευτούμε.

Το Σάββατο 04/04 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο βοηθάει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ενώ είναι ιδανική για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Ενώ την Κυριακή 05/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα, μπορεί να ισχυροποιήσει ή να ωθήσει στα άκρα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που έχουμε με τον εαυτό μας για να αναθεωρήσουμε απόψεις του τελικά αποδεικνύονται ανώφελες, να κοιτάξουμε με θάρρος το μέλλον και να επικοινωνούμε τα συναισθήματα μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι μπουν με τόλμη σε αυτή την διαδικασία στο τέλος θα βγουν πιο δυνατοί.

Να έχουμε μια ευχάριστη εβδομάδα και ένα όμορφο μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!