Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, Η δύναμη της αναγέννησης !!!


Αυτό που μας βοηθάει να προχωράμε και να εξελισσόμαστε είναι η σκληρή δουλειά και η ικανότητα μας να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και μέσα από αυτές να γινόμαστε πιο δυνατοί, με άλλα λόγια, σε ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις αυτό που ενεργοποιείται μέσα μας είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Αυτές τις ημέρες που όλοι, σε ψυχολογικό επίπεδο κυρίως βιώνουμε αρκετούς περιορισμούς εξαιτίας των οποίων έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό οι συνήθειες και η καθημερινότητα μας, πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις μέσα μας ώστε να βγούμε πιο δυνατοί.

Σε αυτό καταλυτικό ρόλο θα παίξει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα (24ο 43’) η οποία γίνεται ακόμα πιο σημαντική γιατί ενεργοποιεί την Σεληνιακή Έκλειψη που είχε πραγματοποιηθεί στις 17/07/2019.

Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες συναντιούνται αυτό που συμβαίνει είναι να οδηγήσουν σε ένα σταυροδρόμι στο οποίο μας δίνονται δύο επιλογές, η μια είναι να ενεργοποιήσουμε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης  σπρώχνοντας μας να κολυμπήσουμε στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας μέσα από τα οποία και θα αναγεννηθούμε πιο ισχυροί, και η δεύτερη είναι να αφήσουμε να μας διαβρώσει και να μας αποδομήσει κυρίως συναισθηματικά.

Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η πολεμική όψη μπορεί να είναι  η αφετηρία σημαντικών εξελίξεων στην μάχη που δίνουν οι επιστήμονες απέναντι στην απειλή του Κορωνοϊού.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με το Πλούτωνα θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης ενεργοποιείται πολύ έντονα σε εσάς τους Κριούς.
Οι δυσκολίες που έχετε κληθεί να ξεπεράσετε τα τελευταία χρόνια σας έχουν κάνει πιο δυνατούς.  Χρησιμοποιείστε προς όφελος σας την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον Πλούτωνα για μεταμορφώσετε την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς οι Ταύροι ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν τους αρέσουν οι αλλαγές. Οι αλλαγές όμως είναι για καλό, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη την πεπατημένη και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να αλλάξετε όχι μόνο την Κοσμοθεωρία αλλά και το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βουτιά στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Μη διστάσετε λοιπόν να φωτίσετε πλευρές της ψυχής σας που αποφεύγατε και να ξεριζώσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, και να είστε σίγουροι ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα βγείτε πιο δυνατοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα κληθείτε να πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Αυτό για άλλους σημαίνει ότι πρέπει να δώσουν οριστικό τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν βαλτώσει, ενώ για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι μια σχέση ή μια συνεργασία θα αναγεννηθεί μέσα από τα συντρίμμια ποιο δυνατή.

ΛΕΩΝ

Ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αλλάξουν τον τρόπο εργασίας τους εξοικονομώντας χρόνο για τον εαυτό τους και για την οικογένεια τους, ενώ άλλοι μπορεί να πάρουν την απόφαση να αλλάξουν ριζικά το σώμα και την εμφάνιση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα θα βιώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα περάσουν έντονες ερωτικές στιγμές με τον / την σύντροφο σας, ενώ άλλοι θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση η οποία είχε φτάσει σε οριακό σημείο.

ΖΥΓΟΣ

Μια ματιά στον συναισθηματικό σας κόσμο θα ρίξετε εσείς οι Ζυγοί. Αναζητώντας τις ρίζες σας θα καταφέρετε να βγείτε πιο δυνατοί, ενώ μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρετε να απαλλαγείτε και από πεποιθήσεις οι οποίες σας κρατούσαν πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητα της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης αποτελεί προνόμιο του ζωδίου σας. Γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο της γοητείας σας και να επηρεάσετε τις αποφάσεις τόσο των φίλων όσο και των συνεργατών σας, από τη στιγμή που θεωρείτε ότι αυτό θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα από τα ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν είναι τα οικονομικά σας.Ο μόνος τρόπος για να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας είναι να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε το πορτοφόλι σας ώστε στο μέλλον να μην επαναλάβετε το ίδιο μοτίβο διαχείρισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τελευταία χρόνια έχετε δει πολλές φορές της ζωή σας να αλλάζει ριζικά. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους τι σημαίνει αναγεννιέμαι , ενώ σε προσωπικό επίπεδο σας υπόσχεται έντονες ερωτικές εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε υπόγειες διαδρομές θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει είτε να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά, είτε να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές τις οποίες θα κρατήσετε ως επτασφράγιστο μυστικό.

ΙΧΘΥΣ                                                                                                       

Την εύνοια ισχυρών προσώπων έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες, την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας αρκεί να ακούσετε τις συμβουλές τους οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αναγεννηθείτε προσωπικά και επαγγελματικά.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u