Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020


Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλείσιμο ενός κύκλου και όσο αν ακούγεται αρκετά βαρύγδουπο για κάποιους από εμάς θα είναι πάρα πολύ ανακουφιστικό.

Η εβδομάδα ξεκινάει με την τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη του καλοκαιριού στο ζώδιο του Αιγόκερω ,η οποία  ολοκληρώνει τον κύκλο των Εκλείψεων στον άξονα Καρκίνο – Αιγόκερω.

Από πλευράς όψεων, θα έχουμε στα μέσα της,  την πρώτη συνάντηση σε όψη τετραγώνου του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, ενώ η εβδομάδα θα κλείσει με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  και τον Ερμή να ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και να μπαίνει σε στάση.

Πιο ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και οι Ιχθύς, ουδέτερη θα είναι για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες), ενώ πιεστική εξαιτίας της Σεληνιακής Έκλειψης στον Αιγόκερω και της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 05/07 η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου θα ολοκληρώσει ένα  σημαντικό κύκλο αλλαγών που αφορά τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 06/07 οι διαδοχικές όψεις συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 07/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό θα ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Την Τετάρτη 08/ 07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα ωθήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές και πιθανές ρήξεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 09/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Την Παρασκευή 10/07 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), παρόλα αυτά, είναι πιθανό να τους παρασύρει και σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Το Σάββατο 11/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα είναι συναισθηματικά πιεστική για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ταυτόχρονα όμως  θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Ενώ την Κυριακή 12/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο δημιουργική πλευρά των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), επίσης, τα  καλά νέα θα συνεχιστούν με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, ο οποίος, θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και θα μπει σε στάση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Kλείνω οριστικά την πόρτα στο παρελθόν και δεν φοβάμαι να έρθω σε ρήξη εάν χρειαστεί για να προχωρήσω μπροστά και να κάνω πράξη τα όνειρα μου. Άλλωστε η πρόοδος έρχεται μέσα από την σύγκρουση.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρa

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!