Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020


Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλείσιμο ενός κύκλου και όσο αν ακούγεται αρκετά βαρύγδουπο για κάποιους από εμάς θα είναι πάρα πολύ ανακουφιστικό.

Η εβδομάδα ξεκινάει με την τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη του καλοκαιριού στο ζώδιο του Αιγόκερω ,η οποία  ολοκληρώνει τον κύκλο των Εκλείψεων στον άξονα Καρκίνο – Αιγόκερω.

Από πλευράς όψεων, θα έχουμε στα μέσα της,  την πρώτη συνάντηση σε όψη τετραγώνου του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, ενώ η εβδομάδα θα κλείσει με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  και τον Ερμή να ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και να μπαίνει σε στάση.

Πιο ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και οι Ιχθύς, ουδέτερη θα είναι για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες), ενώ πιεστική εξαιτίας της Σεληνιακής Έκλειψης στον Αιγόκερω και της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 05/07 η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου θα ολοκληρώσει ένα  σημαντικό κύκλο αλλαγών που αφορά τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 06/07 οι διαδοχικές όψεις συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 07/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό θα ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Την Τετάρτη 08/ 07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα ωθήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές και πιθανές ρήξεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 09/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Την Παρασκευή 10/07 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), παρόλα αυτά, είναι πιθανό να τους παρασύρει και σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Το Σάββατο 11/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα είναι συναισθηματικά πιεστική για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ταυτόχρονα όμως  θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Ενώ την Κυριακή 12/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο δημιουργική πλευρά των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), επίσης, τα  καλά νέα θα συνεχιστούν με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, ο οποίος, θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και θα μπει σε στάση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Kλείνω οριστικά την πόρτα στο παρελθόν και δεν φοβάμαι να έρθω σε ρήξη εάν χρειαστεί για να προχωρήσω μπροστά και να κάνω πράξη τα όνειρα μου. Άλλωστε η πρόοδος έρχεται μέσα από την σύγκρουση.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρa

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u