Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/9 – 12/9/2021


Πολλές εναλλαγές γεγονότων, αλλά και συναισθημάτων, θα έχει η 2η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Η επιθυμία μας να βάλουμε την ζωή μας σε τάξη και να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα, θα μας οδηγήσουν να γίνουμε πιο τολμηροί.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο της Παρθένου θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε με ιδιαίτερη προσοχή με τις εργασιακές μας υποθέσεις, αλλά και με την υγεία μας, ενώ εξαιτίας της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει στην ουσία η Νέα Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό, μας υπόσχεται ένα διάστημα με πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές, από την άλλη πλευρά,  προς το τέλος της εβδομάδας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα μας κάνει πιο διεκδικητικούς, αλλά και χειριστικούς, στον έρωτα. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος αυτή την εβδομάδα ανήκει στην Αφροδίτη. η οποία με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μας πιέσει να ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε τοξικές καταστάσεις, ενώ λίγες ώρες. μετά η συνάντηση της σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία δίνει εύνοια σε θέματα καρδιάς.

Πολύ σημαντικό ρόλο στα δρώμενα και αυτής της εβδομάδας, θα παίξει ο Άρης, η συνάντηση του οποίου σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τι γίνεται πίσω από την πλάτη μας, ενώ παράλληλα υπόσχεται ότι θα φέρει αέρα ανανέωσης και στην ερωτική μας ζωή.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, όσο και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου. Σε νέα και ιδιαίτερα ανατρεπτικά νέα ξεκινήματα τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά τους θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου, ενώ οριστικό τέλος σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες θα δώσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 05/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει οργανώσουν τα επόμενα βήματα στην ζωή τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 06/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει αρχικά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται εύνοια στην ερωτική ζωή αλλά και τυχερές γνωριμίες στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά, αέρας ανανέωσης θα φυσήξει στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα.

Την Τρίτη 07/09

Η Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα ωθήσει να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στην ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 08/09

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα παρασύρει σε συναισθηματικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 09/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Την Παρασκευή 10/09

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα άλλα και στα οικονομικά των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Το Σάββατο 11/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα προκαλέσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 12/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε υπερβολές αλλά και απείθαρχες συμπεριφορές τους εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή, γι’ αυτό και δεν αφήνω τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιασθούν να φύγουν μέσα από τα χέρια μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!