Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 6/12 – 12/12/2021


Πιο ήρεμη, καθώς έχουμε αφήσει πίσω μας την τελευταία Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς, αλλά,  εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη, θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της να μην έχουμε καμία πλανητική μετακίνηση, οι όψεις όμως που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της, θα μας βοηθήσουν να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μας, ενώ υπόσχονται ότι θα φέρουν  συναισθηματική αναγέννηση.

Οι συναντήσεις του πλανήτη της δράσης Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε όψη τετραγώνου με τον Δία από τον Υδροχόο, θα ενισχύσουν την θέληση μας να πετύχουμε τους στόχους μας, έστω εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε θεμιτά και αθέμιτα μέσα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα παρασυρθούμε σε αψυχολόγητες ενέργειες.

Από την άλλη πλευρά,  ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Υδροχόο , στην αρχή μπορεί να επηρεάσει την κρίση μας και να είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν ψεύτικες ελπίδες αλλά και παρεξηγήσεις, και στη συνέχεια θα ανοίξει τον δρόμο για να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Ενώ, η συνάντηση του Ήλιου από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να μας δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες. Η πιο σημαντική όμως όψη της εβδομάδας είναι η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μια όψη που θα πραγματοποιηθεί άλλες 2 φορές, και μας υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές αλλά και συναισθηματική αναγέννηση.

Σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα θα έχουν τόσο τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ σε σημαντικές αναθεωρήσεις στην προσωπική τους ζωή θα προχωρήσουν τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά, αποφασισμένοι να πετύχουν τους στόχους τους δείχνουν τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ουδέτερη θα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων δεκαημέρων. Ενώ, ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς μπορεί να προσεχτικοί θα πρέπει να είναι τόσο οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, όσο και οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 05/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 06/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την θέληση και την αποφασιστικότητα τόσο των Σκορπιών και των Ταύρων όσο και των Αιγόκερων και των Καρκίνων που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 07/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να παρασύρει σε παρανοήσεις ή να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 08/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να παρασύρει σε αψυχολόγητες ενέργειες ή σε αποφάσεις υψηλού ρίσκου τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 09/12

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Το Σάββατο

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα ωθήσει σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα, την ερωτική και την συναισθηματική τους ζωή τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά,  η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει λύσεις τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε γραφειοκρατικά ζητήματα τόσο για τους Τοξότες και τους Διδύμους όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους.

Ενώ την Κυριακή 12/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να παρασύρει σε παραπλανητικές εκτιμήσεις ή να διαψεύσει τις προσδοκίες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική και επαγγελματική μου επιτυχία όταν ξέρω πραγματικά τι θέλω, αρκεί να ξέρω τις δυνατότητες μου και να μην αφήνω τον εαυτό μου να παρασυρθεί σε αυταπάτες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!