Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 6/3 – 13/3/2022


Με πολλές αλλαγές θα υποδεχτούμε την νέα εβδομάδα του μήνα, μια εβδομάδα που αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να πρυτανεύσει η λογική. Η αρχή θα γίνει, με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ θα ακολουθήσει στα μέσα της εβδομάδας, η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς.

Το ερωτικό θερμόμετρο και αυτή την εβδομάδα θα είναι ανεβασμένο, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη εξακολουθούν να ταξιδεύουν αγκαλιασμένοι σε όλη την διάρκεια της, στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ στα τέλη της, η συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα αποτελέσει μια αχτίδα αισιοδοξίας, που θα  μας παρασύρει να κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

Άκρως ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ πολύ όμορφη θα είναι και για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς). Μετά από αρκετό καιρό, πιο ήρεμοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), από την άλλη πλευρά, την ευκαιρία να προωθήσουν τα σχέδια τους θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς), ενώ, μετά από καιρό όνειρα για το μέλλον θα κάνουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 06/03

Μόλις η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν τις είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου και λίγα λεπτά μετά την είσοδο τους, θα σχηματίσουν, για 2η φορά όψη συνόδου (00ο 01’), θα αναθερμάνει την ερωτική ζωή και θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά  τόσο των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων 2 ημερών όσο και των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας.

Την Καθαρά Δευτέρα 07/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό είναι πιθανό να παρασύρει σε ξαφνικές αντιδράσεις και νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ από την άλλη πλευρά θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Την Τρίτη 08/03

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, αρχικά με τον Κρόνο και στην συνέχεια με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα κάνει επικριτικούς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ θα δυσκολέψει την συγκέντρωση και θα παρασύρει σε ανούσιες συζητήσεις τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 09/03

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να εκφράσουν με ευκολία τις σκέψεις τους και να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Την Πέμπτη 10/03

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Δία από τους Ιχθύς είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και άσκοπες σπατάλες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 11/03

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να εκφράσουν με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 12/03

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις σχέσεις με τα συγγενικά πρόσωπα των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ στην συνέχεια η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να δουν με πιο θετική ματιά τις καταστάσεις γύρω τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 13/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (22ο 52’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Βλέπω τις καταστάσεις γύρω μου με πιο καθαρή ματιά και αντιδρώ με λογική στις προκλήσεις της καθημερινότητας, ενώ από την άλλη πλευρά επιτρέπω  στον εαυτό μου να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!