Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου


Μετά από την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, κατά τη διάρκεια της οποίας ζήσαμε έντονες καταστάσεις, οι οποίες μας οδήγησαν σε αναθεωρήσεις αλλά και οριστικές αποφάσεις, ήρθε η ώρα να δούμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά την ερωτική μας ζωή.

Στις  06/03,  λίγα λεπτά μετά την είσοδο του αιώνιου εραστή της Άρη, και συγκεκριμένα στις 08:30 π.μ.,  η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, και θα παραμείνει μέχρι τις 05/04 στις 18:17 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στους Ιχθύς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Υδροχόου, θα αποζητήσουμε ελευθερία μέσα στις σχέσεις μας, δηλαδή τον χώρο και τον χρόνο μας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσουμε πολύ έντονα την ανάγκη να κρατήσουμε αποστάσεις από το ταίρι μας και να δούμε την ερωτική μας ζωή με ψύχραιμη ματιά, ως παρατηρητές. Αυτή τη χρονική περίοδο στην ζωή μας θα κυριαρχήσει η λογική και όχι το συναίσθημα, ενώ θα είναι πολύ έντονο το ενδιαφέρον μας για τα κοινωνικά θέματα. Και επειδή όπως λένε το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το μυαλό, αυτή τη χρονική περίοδο θα γοητευτούμε από ανθρώπους που ξεχωρίζουν, όχι τόσο για την εμφάνιση τους, τις ηγετικές τους ικανότητες ή τον ρομαντισμό τους, αλλά με την ευφυΐα, το ελεύθερο πνεύμα τους, τις γνώσεις τους και την αγάπη που δείχνουν σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόο θα είναι τόσο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), όσο και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες) τα  οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική τους ζωή αλλά και στις οικονομικές τους υποθέσεις, ενώ για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) θα συνεχιστούν οι αλλαγές οι οποίες θα τους ωθήσουν να δουν την ερωτική τους ζωή πιο σοβαρά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

  • Στις 06/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη (00ο 01’), υπόσχεται έντονες ερωτικές εμπειρίες στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κυρίως των 2 πρώτων ημερών αλλά και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (12ο 16’), θα φέρει απρόσμενες ανατροπές και εξελίξεις στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο (21ο 44’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να δουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα την προσωπική τους ζωή, ενώ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν σχέσεις με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον.

Ας δούμε πως θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου.

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος για την κοινωνική σας ζωή ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν με το μυαλό τους, ενώ είναι πιθανό να δεχτείτε και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις στην καριέρας σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες , ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να αλλάξετε την εικόνα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο από το χώρο της εργασία σας το οποίο θα σας γοητεύσει με το μυαλό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της   Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ώθηση στα  οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις με όσους έχετε κοινό πορτοφόλι, ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε και ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις, τις οποίες θα μελετήσετε με σοβαρότητα . Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες στιγμές στην ερωτική σας ζωή και θα ανανεώσετε την σχέση σας με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Στις σχέσεις σας θα ρίξετε όλο το βάρος αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα φέρει απρόσμενες αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις συνεργασίες σας, και εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείξετε ψυχραιμία και να προσαρμοστείτε γρήγορα στις αλλαγές. Ειδικά σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς θα δείτε την σχέση σας με το ταίρι σας να αλλάζει ουσιαστικά, ενώ είναι πιθανό νέα πρόσωπα να κάνουν ξαφνικά την είσοδο τους στην ζωή σας και να την αναστατώνουν ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα περίοδος ξεκινά στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στην καθημερινή σας ζωή, ενώ με χαρά θα δείτε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας να βελτιώνονται, ενώ θα πάψετε να δίνεται σημασία σε συμπεριφορές που πριν σας ενοχλούσαν.  Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και να ανανεώσετε την εμφάνιση σας, με εξαίρεση τις ημέρες που θα βρίσκεστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης – Ουρανού. Ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα βρεθούν σε ερωτικά μπερδέματα με συναδέλφους τους.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με πάθος τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι ζήσουν έντονες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να εισβάλει ξαφνικά στην ζωή τους και να την αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ                                                                                           

Την ηρεμία του σπιτιού σας θα απολαύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, ενώ αρκετοί θα ασχοληθείτε και με το σπίτι σας, προχωρώντας σε αλλαγές οι οποίες θα το κάνουν πιο όμορφο και λειτουργικό. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά  σας πρόσωπα, οι οποίες πιθανόν να είχαν διαταραχθεί. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να διευρύνεται τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα περιμένει  αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους  Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων,  και θα  ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, κάνοντας τον λόγο σας πιο γλυκό και εκφραστικό. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε ερωτικές περιπέτειες με ένα συνεργάτη σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο ανάλαφροι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, μετά από την πολύμηνη παρουσία της στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, για την οποία δουλεύετε εδώ και καιρό, η οποία θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα μονοπάτια του έρωτα θα περπατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς, κατά τη διάρκεια της θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα, ενώ δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να πετύχετε και τους επαγγελματικούς σας στόχου. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο το οποίο έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σας ή είναι από άλλη χώρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Κρυφούς έρωτες θα ζήσετε αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις και κρυφές οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε την ερωτική σας ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να μπλεχτούν σε παράνομες ερωτικές περιπέτειες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!