Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 6/6 – 13/6/2021


Το περίεργο κλίμα των προηγούμενων ημερών θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα, καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώσουμε αρκετά πιεσμένοι.

Μπορεί στο ξεκίνημα της, τα πράγματα να είναι σχετικά πιο ήρεμα, ωστόσο, στο δεύτερο μισό της, η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη θα βάλει την σφραγίδα της σε μια σειρά γεγονότων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα εγκαινιάσει μια περίοδο δράσης και θα ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες), ενώ θα πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις και αρκετές συγκρούσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Από πλευράς όψεων αυτή η εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί φτωχή, αφού λίγες ώρες μετά την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους θα πραγματοποιηθεί η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, και στο τέλος της εβδομάδας η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, αλλά και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου.

Ιδιαίτερα ευνοημένα από την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου, ενώ ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Πιεστική θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ οι αλλαγές στην ζωή των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) θα συνεχιστούν.

Την Κυριακή 06/06

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Ιχθύς θα βοηθήσει τόσο  στους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και στους Ιχθύς και τους Παρθένους των πρώτων ημερών, να δουν τις καταστάσεις γύρω τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Την Δευτέρα 07/06

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό θα παρασύρει σε απρόβλεπτες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 08/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει τα ψυχικά αποθέματα και την θέληση να πετύχουν τους στόχους τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 09/06

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα είναι θετική για τα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου που επηρεάστηκαν από την Σεληνιακή Έκλειψη, που προηγήθηκε, στο ζώδιο του Τοξότη.

Την Πέμπτη 10/06

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους θα ωθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα βοηθήσει να εκφράσουν με ευκολία τις σκέψεις τους στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 11/06

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα εγκαινιάσει μια πολύ πιεστική περίοδο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ αντίθετα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες) θα ξεκινήσει μια περίοδο ευχάριστων αλλαγών και σημαντικών κατακτήσεων στην ερωτική τους ζωή.

Το Σάββατο 12/06

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι πολύ θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Ενώ την Κυριακή 13/06

Αρχικά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα, η  όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική ζωή τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Φιλτράρω με προσοχή τις πληροφορίες που θα λάβω ώστε να αποφύγω τις παραπλανητικές καταστάσεις, ενώ δεν φοβάμαι να αφεθώ στις αλλαγές και στους ξαφνικούς έρωτες. Άλλωστε, τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ζωή…

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η Είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος) σηματοδοτούν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/6 – 27/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ιούνιος θα αρχίσει σταδιακά να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, αφού σταδιακά τα ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού και τι αλλαγές θα φέρει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας καθορίζονται από τις όψεις που σχηματίζουν οι α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 – 20/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι  προηγούμενες εβδομάδες ήταν γεμάτες από πολλά και έντονα πλανητικά γεγονότα , ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι, μπερδεμένες καταστάσεις, ψευδείς ειδ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πλειοψηφία των ανθρώπων σπαταλά πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους, σχεδιάζοντας πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u