Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/6 – 14/6/2020


Τα απόνερα της Σεληνιακής Έκλειψης που προηγήθηκε στο ζώδιο του Τοξότη, θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε αυτή την εβδομάδα όλοι μας.

Και, μπορεί κατά τη διάρκεια της, να έχουμε ελάχιστες όψεις και καμία πλανητική μετακίνηση, ωστόσο, αυτή η εβδομάδα θα έχει πολύ έντονο το στοιχείο του παρασκηνίου και της παραπλάνησης,  καθόλου τυχαίο αφού ο πρωταγωνιστής της είναι ο Ποσειδώνας, τον οποίο θα συναντήσουν ο  Ήλιος και ο Άρης.

 Ένα ακόμα από τα στοιχεία που θα παρατηρήσουμε γύρω μας είναι ότι, όσο πλησιάζουμε στην επόμενη εβδομάδα που θα γυρίσει ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, τα προβλήματα στην επικοινωνία συνεχώς θα αυξάνονται.

Για ακόμα μια εβδομάδα ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), πιο ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ στιγμές πίεσης θα νιώσουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 07/06 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου θα κάνει αρκετά νευρικούς  τους εκπρόσωπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 08/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την επιθυμία των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να επηρεάσουν τις αποφάσεις τόσο των αγαπημένων τους προσώπων  όσο και των συνεργατών σας.

Την Τρίτη 09/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα δυσκολέψει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να εκφραστούν.

Την Τετάρτη 10/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 11/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα διαψεύσει τις προσδοκίες και θα ωθήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 12/06 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες,), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Το Σάββατο 13/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα βγάλει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που υπάρχει στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παίρνω απόσταση από τα γεγονότα και τις καταστάσεις που μπορεί να με προβλημάτισαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης, ενώ, είμαι επιφυλακτικός/ή με τις υποσχέσεις που θα μου δώσουν και προσπαθώ να μην επιτρέψω να μου δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες και να προσέχω το παρασκήνιο.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και όσο γίνεται τα μάτια μας δεκατέσσερα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!