Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …


Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλευράς όψεων, αφού κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν και δύο πολύ σημαντικές Εκλείψεις, με πρώτη την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 05/06 στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία ανοίγει τον κύκλο των Εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη του 2021 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, εγκαινιάζοντας μια περίοδο σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ή μπορεί να επαναφέρει, για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, στο προσκήνιο θέματα που τους είχαν απασχολήσει πριν από περίπου 20 χρόνια όπου είχαμε και πάλι Εκλείψεις σε αυτό τον άξονα .

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην 15ο 34’ του Τοξότη στις 10:12 μ.μ., σε ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την γνώση , την δικαιοσύνη, τα ταξίδια, την επέκταση και την ηθική,  ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα θα είναι στην 6ο 17’ του Παρορμητικού Αιγόκερω ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την πειθαρχία αλλά και την εξουσία, θα αλλάξει τα δεδομένα, και το πιθανότερο είναι αρκετά πιο γρήγορα από ότι συμβαίνει συνήθως εξαιτίας της συμμετοχής του Άρη, στην ζωή των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Το γεγονός ότι η  Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της Υπηρεσίας – Θυσίας (6ο -12ο ), στρέφει την προσοχή μας κυρίως στα Εργασιακά αλλά και σε θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία, κρύβει έντονο παρασκήνιο, ενώ εξαιτίας της συμμετοχής του Άρη σε όψη τετραγώνου, όλη αυτή η κατάσταση άλλα και οι αντιδράσεις που μπορεί να υπάρχουν θα μεγεθυνθούν ακόμα περισσότερο.

Άλλωστε το τοπίο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου του Άρη με την ανάδρομη Αφροδίτη που προηγήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, πυροδότησε πολλές εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και αρκετές αναταραχές σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ήλιο θα βγάλει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές, ενώ είναι πιθανό για λίγες ακόμα ημέρες αυτές οι εντάσεις να συνεχιστούν καθώς πλησιάζουμε στην όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα η οποία θα μας ωθήσει να πολεμήσουμε για τα ιδανικά μας, παράλληλα όμως ενισχύει το συναισθηματικό μας φορτίο , και μπορεί να μας παρασύρει σε άσκοπο ξόδεμα της ενέργεια μας , ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να ενισχύσει την libido μας.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με το Μεσουράνημα η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια την πιο σκληρή πλευρά των ανθρώπων γύρω μας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της προσπάθειας τους να πετύχουν τους στόχους τους.

Βέβαια σε όλη αυτή την κατάσταση σημαντικό ρόλο παίζει η επικοινωνία, και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να ξεφύγουμε από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Πρωταγωνιστικός θα είναι ο ρόλος του Ερμή, η όψη εξάγωνου που σχηματίζει με τον Ουρανό θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις σε καίρια ζητήματα και να αλλάξουμε στάση απέναντι στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ωροσκόπο θα ενισχύσει την ανάγκη για διάλογο.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση,  η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ουρανός με τον Ωροσκόπο κάνει επιτακτική την ανάγκη να αλλάξουμε την οπτική θέασης που έχουμε απέναντι στους άλλους, αλλά,  και στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας.

Αστρικά η Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στην 21ο 25’ του Σκορπιού και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 12ο 09’ του Τοξότη, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα αφού γίνεται πάνω στον γενέθλιο Άρη της στον 7ο Ηλιακό οίκο του Ωροσκοπίου της χώρας, των οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, και επειδή αυτές τις ημέρες έχουν ανέβει σε επίπεδο δηλώσεων οι τόνοι από τους γείτονες μας, ευχόμαστε όλη αυτή η κατάσταση να λυθεί μέσω της διπλωματικής οδού.

Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, φωτίζει τις πιο κρυφές πλευρές της ψυχής μας και μας πιέζει να αλλάξουμε τον τρόπο που έχουμε δομήσει των άξονα των αξιών μας, και αυτό καθώς συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν αρκετά τρωτά σημεία σε αυτόν.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγές στα μελλοντικά σας πλάνα θα φέρει η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Προσαρμοστείτε γρήγορα στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν στη ζωή σας και να είστε σίγουροι ότι η επιτυχία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν θα αργήσει να έρθει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι με την πορεία των οικονομικών σας συνεργασιών είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να κλείσετε τον κύκλο συνεργασιών που δεν προχωράνε και να ξεκινήσετε συζητήσεις που αφορούν νέες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο σας καλεί να αντιμετωπίσετε τους βαθύτερους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις σχέσεις σας με τους άλλους θα φωτίσει η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, κλείνοντας των κύκλο όσων δεν προχωράνε, αφήνοντας χώρο για τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές αλλαγές θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Ορισμένοι από εσάς θα αναλάβετε νέες ευθύνες, ενώ άλλοι, θα αλλάξετε ριζικά την στάση σας απέναντι στους συναδέλφους σας αλλά και τον τρόπο του εργάζεστε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εμφάνιση σας και την υγεία σας και να αλλάξετε ριζικά την εικόνα σας.

ΛΕΩΝ

Την ανάγκη σας να εκφραστείτε δημιουργικά θα τονίσει η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι θα αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα προσπαθήσετε να δώσετε σχήμα και μορφή στα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να ανοίξετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Οι οικογενειακές σας σχέσεις και τα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας τα επόμενα δύο χρόνια. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα βγάλει στην επιφάνεια ζητήματα που κρύβατε κάτω από το χαλάκι, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να μπείτε στην διαδικασία και να απεγκλωβιστείτε από πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω.

ΖΥΓΟΣ

Τον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε τις απόψεις σας θα αναθεωρήσετε εσείς οι Ζυγοί, και αυτό θα το κάνετε όχι μόνο για να γίνετε πιο πειστικοί αλλά γιατί πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε τους όρους μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, ενώ παράλληλα θα σας θυμίσει ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί αυτή τη χρονική περίοδο με την διαχείριση των οικονομικών σας και να μην παρασύρεστε σε σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι αυτές τις ημέρες δικαιωματικά δικός σας, αφού η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, απαιτεί να αλλάξετε στάση ζωής και να βάλετε νέους όρους τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, έχοντας ως προτεραιότητα τον εαυτό σας. Για να συμβεί αυτό ίσως χρειαστεί να συγκρουστείτε και με τα συγγενικά σας πρόσωπα, αφού τα θέλω σας δεν θα συμβαδίζουν πλέον με τα δικά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα κρυμμένα μυστικά σας θα πρέπει να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια μυστικά που προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κρύψετε από τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ρίξει φως και στο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν δυναμικά την είσοδο τους στη ζωή σας. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα ανοίξει τον δρόμο να μπουν νέα άτομα στην ζωή σας , διευρύνοντας τον φιλικό σας κύκλο, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να αποχωριστείτε και ορισμένους φίλους που κρατούσατε από συνήθεια.

ΙΧΘΥΣ

Ανάμεσα στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια θα βρεθείτε εσείς οι Ιχθύες, αφού από την μια πλευρά η επιθυμία σας να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά θα έρθει σε σύγκρουση με τα θέλω της οικογένειας σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην πάτε κόντρα στο κύμα και να δεχτείτε με τόλμη τις νέες προκλήσεις στην καριέρα σας, έστω και αν χρειαστεί για λίγο καιρό να ξεβολευτείτε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!