Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!


Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σιγά σιγά να εξωτερικεύεται και αυτό θα φανεί πολύ έντονα, όσο πλησιάσουμε κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, στις προσωπικές και στις ερωτικές μας σχέσεις, οι οποίες είναι πιθανό να μοιάζουν με πεδίο μάχης.

Υπεύθυνη για αυτή την πολεμική και παράλληλα ερωτική ατμόσφαιρα θα είναι στις 02/05 ο Θεός του πολέμου Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων (14ο 03’) οι οποίοι θα συναντηθούν σε όψη τετραγώνου.

Κατά τη διάρκεια της επιρροής αυτής της όψης το πάθος και η ένταση ανάμεσα στα ζευγάρια θα προσπαθεί να βρει διέξοδο για να εκτονωθεί, γεγονός που θα οδηγήσει είτε σε έντονους καυγάδες και σκηνές ζηλοτυπίας με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες να έχουμε αρκετούς χωρισμούς, οι οποίοι δεν θα κρατήσουν πολύ, είτε να μας κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς στον έρωτα και αυτό να εκφραστεί πολύ έντονα στις προσωπικές μας στιγμές.

Φυσικά, δεν θα λείψουν και οι ερωτικές προκλήσεις οι οποίες μπορεί να έχουν ενδιαφέρον, με την προϋπόθεση ότι δεν θα ξεφύγουν από τα όρια και μετατραπούν σε παρενοχλήσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις ημέρες θα νιώσουμε έτοιμοι να σπάσουμε παλιές πεποιθήσεις και να ζήσουμε την τρέλα του έρωτα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΥΣ

Ζήλεια, ένταση, τσακωμοί και έντονο ερωτικό πάθος, αυτό θα είναι με λίγα λόγια τα κυρίαρχα στοιχεία στην ερωτική σας ζωή τις επόμενες ημέρες. Ηθικοί αυτουργοί ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων. Και επειδή είστε παιδιά του Άρη αυτή η έκρηξη αδρεναλίνης θα σας αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Πεδίο μάχης μπορεί να θυμίζουν αυτές τις ημέρες οι φιλικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη η οποία συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων, θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις και έντονη κτητικότητα απέναντι σε ένα φιλικό σας πρόσωπο. Το πιθανότερο είναι ότι πίσω από όλη αυτή την κατάσταση κρύβεται ένας ανεκδήλωτος έρωτας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας έχει νέες προτεραιότητες στη ζωή σας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική σας ζωή, στην οποία αυτές τις ημέρες θα βιώσετε έντονες καταστάσεις, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων. Κατά τη διάρκεια της όψης θα υπάρχουν σκηνές ζηλοτυπίας αλλά και αρκετών καυγάδων που μπορεί να οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα. Αν δεν θέλετε να χαλάσετε την σχέση σας με τον /την ερωτική σας σύντροφο η λύση είναι να εκτονώσετε την ένταση σε πιο προσωπικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε άλλο παρά ήρεμη είναι η ζωή των περισσοτέρων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο, αφού υπάρχει έντονο παρασκήνιο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική σας ζωή. Αυτές τις ημέρες, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Άρη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει αντιμέτωπους με πολλές ερωτικές προκλήσεις στις οποίες θα μπείτε στον πειρασμό να ενδώσετε.

ΛΕΩΝ

Την προσοχή των φίλων σας θα προσπαθήσετε να τραβήξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η προσπάθεια σας θα στεφτεί με επιτυχία ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε και σε λεκτική κόντρα με ένα φιλικό σας πρόσωπο, με το οποίο όμως μπορεί να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα έχει πολύ πάθος, χωρίς όμως να υπόσχεται διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετές εντάσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις εσείς οι Παρθένοι. Σε ότι αφορά την σχέση σας με τον σύντροφο σας η ζήλεια μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, αλλά πολύ σύντομα θα καταφέρετε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας, ενώ σε ότι αφορά την καριέρα σας θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια αν δεν θέλετε να χαλάσει η εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί από τον όγκο και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας, ιδιαίτερα με όσους η σχέση σας δεν είναι απλά συναδελφική αλλά πιο προσωπική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παιχνίδι του έρωτα και της κατάκτησης θα πάρετε μέρος με όλη σας την ενέργεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα κάνει την ερωτική σας ζωή πεδίο μάχης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες, με αποτέλεσμα να είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι καθώς προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Το άγχος και την ανασφάλεια σας θα το μεταφέρετε και στις προσωπικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον /την σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά τολμηροί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι γεγονός που θα εκπλήξει τον φιλικό και επαγγελματικό σας κύκλο. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν στον χώρο της εργασίας σας, είναι πιθανό να εμπλακείτε σε αρκετούς καυγάδες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπερδέψουν την επαγγελματική με την ερωτική τους ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς, αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων μπορεί να έχει ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη, ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σας κάνει  ιδιαίτερα κτητικούς.

ΙΧΘΥΣ

Η λέξη που σας αντιπροσωπεύει αυτή την χρονική περίοδο, είναι, τώρα. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, εκτός από δραστήριους σας έχει κάνει και αρκετά ανυπόμονους, γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, να συγκρουστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο και στην ερωτική σας ζωή όπου θα προσπαθήσετε να δείξετε ποιος έχει το πάνω χέρι στην σχέση σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u