Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/11 – 15/11/2020


Μια διαφορετική εβδομάδα ξεκινά για όλους μας, μπορεί να έχουμε μπει σε περίοδο lockdown, αυτό  όμως δεν πρέπει να μας πτοεί, γιατί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει , αφού το μείγμα των όψεων και των  πλανητικών αλλαγών και μετακινήσεων θα αλλάξουν και την ενέργεια γύρω μας.

Η επιστροφή του  Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μετά την ολιγοήμερη παρουσία του στο ζώδιο του Ζυγού και την κόντρα του με τον Κρόνο που προηγήθηκε, αλλά και την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας.

Επίσης η 3η συνάντηση σε όψη συνόδου του Δια με τον Πλούτωνα, αλλά και οι όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει διαδοχικά ο Ήλιος με τον Δία και τον Πλούτωνα θα μας γεμίσουν με δύναμη, ενώ σε θέση μάχης θα βρεθεί η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη αλλά και την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα.

Το αποκορύφωμα όμως της εβδομάδας θα είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και η οποία μας προετοιμάζει για νέες σημαντικές καταστάσεις.

Ποιο ήρεμοι  αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου, σε ερωτικές κόντρες θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου, ενώ οριστικό τέλος σε σχέσεις που δεν προχωρούν άλλο θα δώσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Μια περίοδο σημαντικών συζητήσεων θα ξεκινήσει για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ παράλληλα νέα ξεκινήματα θα δρομολογήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου. Και δημιουργική θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 08/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Δευτέρα 09/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την ένταση και το πάθος των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 10/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα δώσει έμπνευση και θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 11/11 η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενεργοποιήσει μια σημαντική περίοδο για τις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 12/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Δίας με τον Πλούτωνα υπόσχεται να φέρει σημαντικά προσωπικά και επαγγελματικά οφέλη στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 13/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Επίσης ο Άρης θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και θα μπει σε στάση.

Το Σάββατο 14/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο τόσο των Σκορπιών και των Ταύρων όσο και των Αιγόκερων και των Καρκίνων του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 15/11 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου, δίνοντας παράλληλα σημαντική βοήθεια από τον όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία τόσο στους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και στους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, ενώ από την άλλη κάτω από την επιρροή της όψης τετράγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να δώσουν οριστικό τέλος σε προσωπικές σχέσεις που έχουν φτάσει σε ένα τέλμα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Επίσης ο Άρης θα ξεκινήσει και πάλι να κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Μένω ψύχραιμος και ανασυγκροτώ τις δυνάμεις μου προετοιμάζοντας με καθαρό μυαλό τα νέα ξεκινήματα τα οποία θα είναι πιο σταθερά και δυναμικά, για να γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει να δώσω οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που τόσα χρόνια με κρατάνε πίσω.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!