Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/9 – 15/9/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/9 – 15/9/2019


Εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη, θα είναι και η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, αφού εκτός από πολλές και ενδιαφέρουσες όψεις, στο τέλος της θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων , και η πλανητική μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Την μερίδα του λέοντος και αυτή την εβδομάδα θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ στο τέλος της, την σκυτάλη θα πάρουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Πιο ήσυχα θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για τους εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους),

Την Κυριακή 08/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), παράλληλα όμως, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα ευνοεί την παρατηρητικότητα και την διερευνητική σκέψη των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 09/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να μείνουν αφοσιωμένοι στους στόχους τους.

Την Τρίτη 10/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να διαψεύσει τις προσδοκίες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Τετάρτη 11/09 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς).

Την Πέμπτη 12/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία είναι πιθανό να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις και αψυχολόγητες ενέργειες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ).

Την Παρασκευή 13/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα αποκαλύψει σημαντικά μυστικά τα οποία θα βοηθήσουν τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες )και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να αναγεννηθούν και να βγουν προς τα έξω πιο δυνατοί.

Το Σάββατο 14/09 η Πανσέληνος του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, θα θολώσει την κρίση και θα μεγεθύνει τα συναισθήματα  των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ), ενώ η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα στρέψει την προσοχή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Επίσης, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα μετατρέψει σε εύκολα θύματα εξαπάτησης τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ).

Ενώ την Κυριακή η  είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Το μήνυμα της δεύτερης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου είναι, μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να θολώσουν την κρίση σας γιατί όλα πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια πάντα ανταμείβονται, ενώ μέσα από τις απαιτητικές καταστάσεις βγαίνουμε πάντα πιο δυνατοί.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Πιο ήρεμη θα είναι σε γενικές  γραμμές η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δίνοντας μας ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Το φθινόπωρο έρχεται, τα φύλλα σε λίγο θα πέφτουν να φτιάξουν χαλί χρυσοκόκκι ...

Astro-Μηνύματα από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι αρκετά καλύτερες από της προηγούμενης εβδομάδας, α ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να μη βαριέσαι, κάθε φορά πο ...

Astro-Μηνύματα από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έρ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/9 – 8/9/2019

In category Astrology News

Αν και το φθινόπωρο κάνει θεωρητικά την είσοδο του, η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u