Εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, Ερωτικά ξυπνήματα !!


Η ζωή μας είναι στιγμές, τις οποίες πρέπει με κάθε ευκαιρία να απολαμβάνουμε. Αυτές τις ημέρες, η προσοχή μας θα είναι στραμμένη στις προσωπικές μας σχέσεις, οι οποίες δεν έχουν περάσει εύκολα τον τελευταίο χρόνο. Και μπορεί να διανύουμε ακόμα μια περίοδο περιορισμών, ωστόσο, αυτές τις ημέρες το ερωτικό θερμόμετρο για ορισμένους θα αρχίσει να ανεβαίνει.

Αφορμή θα είναι η συνάντηση σε όψη εξάγωνου της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του Κριού, Άρη από τους Διδύμους (19ο 44’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου το πάθος και η επιθυμία μας να παρασυρθούμε από νέες ερωτικές προκλήσεις θα κορυφωθεί, θα περάσουμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας, το επικοινωνιακό ερωτικό παιχνίδι θα επαναφέρει την καλή μας διάθεση.

Όσο για τα ζευγάρια που περάσαν δύσκολα, θα έχουν την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν την ερωτική φλόγα στην σχέση τους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα νιώσουμε πάλι την χαρά του φλερτ, και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ότι η ζωή και ο έρωτας πάντα κερδίζουν. 

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Έντονα ερωτική θα είναι αυτή η περίοδος για εσάς  τους Κριούς.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη από τους Διδύμους, θα λειτουργήσει απελευθερωτικά αφού θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αναθερμάνετε την σχέση σας, ενώ για τους αδέσμευτους ένα φλερτ μπορεί να σας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετές θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Ταύρους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με  τον Άρη από τους Διδύμους σας υπόσχεται ότι θα κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα ζήσετε μαζί του στιγμές γεμάτες πάθος, με μια όμως προϋπόθεση, ότι αυτός ο έρωτας για λίγο καιρό θα παραμείνει μυστικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ρόλος του κατακτητή αυτή τη χρονική περίοδο είναι δικός σας. Η όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης του Κριού Άρης, με την  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού,  σας υπόσχεται ότι φέρει με συνοπτικές διαδικασίες ένα νέο έρωτα στην ζωή σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς και αποδεχτείτε τις προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα αυτές τις ημέρες, γιατί ο έρωτας δεν περιμένει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον  Άρη από τους Διδύμους,  σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια κρυφή επαγγελματική συμφωνία η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική σχέση που θα προκύψει με ένα συνεργάτη σας θα πρέπει για λίγο καιρό να κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό.

ΛΕΩΝ

Το ερώτημα που σας απασχολεί είναι εάν είναι εφικτός ο έρωτας την εποχή του covid. Την απάντηση έρχεται να σας την δώσει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους. Σε ερωτικές περιπέτειες ετοιμαστείτε να μπείτε εσείς οι Λέοντες με ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται μακριά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας θα ανακτήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το  ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να βάλετε σε νέα πορεία την καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αυτό θα το εισπράττουν και οι άλλοι.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο θα είναι αυτές τις ημέρες ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα βοηθήσει, τους δεσμευμένους να έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφο τους και ζήσουν και πάλι την έξαψη του έρωτα, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Ενώ, οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους μέσα από το διαδίκτυο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο αρμονική θα προσπαθήσετε να κάνετε την ζωή σας αυτές τις ημέρες εσείς  οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη από τους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό, κάποιοι από εσάς να φλερτάρετε με συναδέλφους σας. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα βελτιώσει την εξωτερική  σας εμφάνιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την έξαψη του έρωτα θα ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον  Άρη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού, υπόσχεται στους δεσμευμένους ότι θα ζήσουν στιγμές γεμάτες πάθος με το ερωτικό τους ταίρι. Ενώ για τους αδέσμευτους, τα βέλη του έρωτα θα βρουν τον στόχο τους, και εσείς θα απολαύσετε για άλλη μια φορά έντονες ερωτικές εμπειρίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας. Καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να δώσετε αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εισπράξετε το ενδιαφέρον ενός συναδέλφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς διανύεται εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ενθουσιασμό και τόλμη τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι. Ενώ, για τους αδέσμευτους ένα φλερτ μπορεί να γίνει έντονη ερωτική ιστορία.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα κεκτημένα σας με κάθε τρόπο θα προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας, ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!