Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή


Η πλειοψηφία των ανθρώπων σπαταλά πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους, σχεδιάζοντας πράγματα, τα οποία όταν υλοποιούνται δεν τους δίνουν την ικανοποίηση που περιμένανε.

Αυτό συμβαίνει, γιατί έχουν σπαταλήσει πολύ ενέργεια ή έχουν δημιουργήσει μέσα τους υπερβολικές προσδοκίες.

Η ζωή όμως, τις περισσότερες φορές, έχει διαφορετικά σχέδια από τα δικά μας και συνήθως μας αιφνιδιάζει, άλλες φορές ευχάριστα, και άλλες όχι τόσο.

Στις 13/06 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (13ο 02’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό οι ανατροπές, ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή,  θα είναι ευχάριστες καθώς μπορεί να ζήσουμε ξαφνικούς έρωτες, να γνωρίσουμε άτομα που δεν περιμέναμε, να έχουμε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, τα αγαπημένα μας πρόσωπα να μας κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Ενώ αρκετοί από εμάς, μπορεί να τολμήσουμε μια αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση, η οποία θα μας ενθουσιάσει και θα μας ανανεώσει.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και τους Καρκίνους και τους  Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα αρχίζει σταδιακά να βελτιώνεται. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου   με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε και πάλι τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και να γλυκάνει η ατμόσφαιρα στο χώρο του σπιτιού σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να λάβετε μια απρόσμενη οικονομική βοήθεια από ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προβάλλετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας με έξυπνο τρόπο. Ενώ μια απρόσμενη συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να μετατραπεί σε κεραυνοβόλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτοι ιδέες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις πιο τολμηρές σας ιδέες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας, με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς, τον οποίο θα φροντίσετε να κρατήσετε κρυφό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα κεραυνοβόλο έρωτα επιθυμείτε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ότι θα κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα, καθώς αυτές τις ημέρες, σε μια φιλική συγκέντρωση, εκτός από τους φίλους σας είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τις γκρίνιες και αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν.

ΛΕΩΝ

Στο παρασκήνιο  κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα σας γίνει εντελώς ξαφνικά και με πλάγιο τρόπο.  Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο καλό θα ήταν να προστατεύσετε από τα αδιάκριτα βλέμματα των συναδέλφων σας, μια ερωτική σχέση που θα προκύψει με ένα συνεργάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο  του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει μια ανέλπιστη βοήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο, η οποία θα είναι καθοριστική για την επιτυχία των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δείτε ξαφνικά με άλλα μάτια ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε συναρπαστικές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας φέρει σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα σε ένα ταξίδι ή ο έρωτας να έρθει από μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά μονότονη είναι η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο . Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει μια σειρά ξαφνικών αλλαγών στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες κάθε άλλο παρά δυσάρεστες θα είναι για εσάς. Το θετικό τους στοιχείο είναι ότι θα συνοδεύονται και με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε μια έντονη, αλλά, μικρής διάρκειας ερωτική περιπέτεια με ένα συνάδελφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες ανατροπές στις σχέσεις σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα ένα φιλόδοξο σχέδιο σας μέσα από μια απρόσμενη συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  ένας νέος έρωτας θα εισβάλει ξαφνικά στην ζωή σας και θα την αναστατώσει ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, φαίνεται αυτή τη χρονική περίοδο ότι θα πάρει σάρκα και οστά. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει γύρω σας, ξεκινώντας από τον χώρο του σπιτιού σας ή την συναισθηματική σας κατάσταση. Επίσης,  αρκετοί από εσάς θα τολμήσετε να προχωρήσετε και σε μια ριζική ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλάζοντας εντελώς το στυλ σας.

ΙΧΘΥΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και έτοιμοι να ερωτευτείτε είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ιχθύς. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βρείτε διαφορετικούς και ιδιαίτερα ανατρεπτικούς τρόπους για να προβάλετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο που γνωρίσατε πριν λίγο καιρό από τα κοινωνικά δίκτυα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!