Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου


Το φετινό καλοκαίρι ξεκινά λίγο περίεργα για όλους μας, από την μια πλευρά η ανάδρομη πορεία του Ερμή και από την άλλη οι Εκλείψεις και οι διάφορες πλανητικές συναντήσεις, θα ταράξουν αρκετά τα λιμνάζοντα νερά.

Σε όλο αυτό, φωτεινή αχτίδα θα αποτελέσει η παρουσία της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η είσοδος της στο Υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, θα μας βοηθήσει  να δείξουμε σε όλους την πιο συναισθηματική μας πλευρά, θα αναζητήσουμε την συναισθηματική ασφάλεια στην οικογένεια, στους φίλους και σε αγαπημένους ανθρώπους με τους οποίους  αισθανόμαστε κοντά και μπορούμε να ανοίξουμε την καρδιά μας. Επίσης, θα βρούμε χρόνο για την οικογένεια μας ,  ενώ, θα έχουμε την δυνατότητα να  κάνουμε μικρές αποδράσεις στις οποίες θα τους δείξουμε την αγάπη και  φροντίδα μας. Με τον ίδιο τρόπο που θα φροντίσουμε τους αγαπημένους μας θα φροντίσουμε και το χώρο του σπιτιού μας, γεμίζοντας τον με όμορφα χρώματα και αρώματα .

Όσο για τους έρωτες που θα προκύψουν τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν θα είναι η φροντίδα, η επιθυμία για ασφάλεια και προστασία, αλλά και η η έντονη συναισθηματική έκφραση, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου στις 02/06 στις 16:18 μ. μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 27/06 στις 07:26 π. μ. Από  το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) τα οποία θα δουν την συναισθηματική τους ζωή αλλά και τα οικονομικά τους να βελτιώνονται, ενώ, τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι) είναι πιθανό να παρασυρθούν σε ερωτικές περιπέτειες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου  οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 04/06 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό (1ο 44’), υπόσχεται νέους έρωτες και τυχερές γνωριμίες για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών,  καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/06 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (13ο 02’), θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στην συναισθηματική ζωή αλλά και απρόσμενες γνωριμίες στους Καρκίνους και στους Αιγόκερους και στους Ταύρους και στους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαήμερου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/06 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (23ο 11’), θα παρασύρει σε ρομαντικούς έρωτες τα ζώδια  του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/06 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα (26ο 06’),θα ωθήσει σε οριστικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή αλλά και μοιραίες ερωτικές ιστορίες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Την πιο ευαίσθητη και συναισθηματική σας πλευρά θα δείξετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκφράσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα πιο τρυφερά σας συναισθήματα και τις κρυμμένες σας ευαισθησίες. Επίσης,  κατά τη διάρκεια της παρουσίας της θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας, αλλά και με θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο γλυκιά θα γίνει η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πιο εκφραστικό το λόγο σας, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία, την οποία θα πρέπει να μελετήσετε με προσοχή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, ενώ είναι πιθανό, αρκετοί από εσάς να κάνετε και γλυκά έξοδα για να τους ικανοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες και συναισθηματικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας , θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και θα σας βάλει με ενθουσιασμό στο παιχνίδι του έρωτα και της σαγήνης. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, τις οποίες δεν θα αφήσετε να ανεκμετάλλευτες. Ενώ,  σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς σας στόχους, όχι μόνο με την σκληρή δουλειά αλλά και με την γοητεία σας θα καταφέρετε να τους πετύχετε.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το παρασκήνιο θα πρέπει να είστε  τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου   στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις οικονομικές συμφωνίες πίσω από κλειστές  πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε μια έντονα συναισθηματική ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με τους φίλους θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι . Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και  εξωστρεφείς περιόδους της χρονιάς κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια συναισθηματική σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ παράλληλα θα προχωρήσετε και σε σημαντικές επιτυχίες στην δουλειά σας. Επίσης, για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλτε το βιογραφικό σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε να βελτιώσετε την εικόνα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν και ερωτικές περιπέτειες μέσα από το χώρο της δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της   Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα  προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας με το ταίρι σας σε ένα ταξίδι, ενώ οι αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσουν έναν έρωτα από μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε με τον καλύτερο για εσάς τρόπο  τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), ενώ, αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε και συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες.  Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα αρχίσει να ανεβαίνει, ενώ ένας νέος έρωτας, είναι πιθανό να αναστατώσει ευχάριστα την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και να αποκαταστήσετε το καλό κλίμα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε την πιο τρυφερή σας πλευρά στους αγαπημένους σας. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετοί ερωτικοί πειρασμοί στο διάβα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο ευχάριστη θα είναι η καθημερινή σας ζωή το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς τους  Υδροχόους. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους , και να γίνει πιο αρμονική η καθημερινότητα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ερωτικά σκιρτήματα με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την εμφάνιση σας, και να προχωρήσετε σε αισθητικές παρεμβάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο πρωταγωνιστής του μήνα για εσάς τους Ιχθύς είναι ο έρωτας. Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η πηγή της ζωής σας, αφού θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, και να δείτε το μέλλον σας με τα πιο φωτεινά του χρώματα, βρίσκοντας χρόνο για τους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι  θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους και να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, ενώ, για τους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!