Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή !!


Η άνοιξη είναι συνδεδεμένη με το ξύπνημα της φύσης, την αναγέννηση, και φυσικά την ανανέωση. Μετά από την γεμάτη περιορισμούς που όλοι μας περάσαμε, η ανάγκη μας να ανανεώσουμε τόσο την προσωπική μας ζωή όσο και την εμφάνιση μας, είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Στις 03/03 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο (7ο 42’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό μας υπόσχεται απρόσμενους έρωτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να αναγεννηθούμε συναισθηματικά, θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα πρόσωπα, αρκετοί είναι πιθανό να ξεπεράσουν τους προσωπικούς τους φραγμούς και να πειραματιστούν στις προσωπικές τους στιγμές με το ταίρι τους.

Ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση μας μπορούμε  να προχωρήσουμε είτε σε μια ριζική αλλαγή στο στυλ μας ή σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα μας ανανεώσει, μα πάνω από όλα θα μας αρέσει.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή  τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της άνοιξης φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει μια απρόσμενη οικονομική πρόταση, η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα βρουν τρόπους για να ανανεώσουν την σχέση τους, ενώ για τους αδέσμευτους, είναι πιθανό ένας έρωτας να χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα την παρέα των φίλων σας. Ενώ είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε ξαφνικό έρωτα για ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε νέες βάσεις θέλετε να βάλετε την ζωή σας αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από τον Ταύρο, είναι πιθανό να σας φέρει μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση, η οποία θα αλλάξει την επαγγελματική σας πορεία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε ξαφνικά την απόφαση και να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν διαφορετική στάση ζωής από την δική σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο με το οποία θεωρητικά είστε ασύμβατοι. 

ΛΕΩΝ

Το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σας θα ξαναβρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι η αφορμή για να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να προκύψει είτε μέσα από το χώρο της εργασίας σας, είτε από μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Αισιόδοξοι και γεμάτοι όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, βελτιώνοντας το κλίμα που υπάρχει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια ριζική αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση ή σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία όχι απλά θα σας αρέσει, αλλά θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την πίστη σας στον κεραυνοβόλο έρωτα θα βρείτε και πάλι  εσείς οι Σκορπιοί . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα πρωτότυπο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα σας και να σας κάνει να πιστέψετε, ότι τελικά υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινή σας ζωή μπαίνει και πάλι σε πιο ευχάριστους ρυθμούς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ασχοληθείτε με την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας, κάνοντας τον χώρο σας πιο αρμονικό και λειτουργικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια επαγγελματική συζήτηση με την ευγένεια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η απόφαση σας να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το κλίμα που υπάρχει στην σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνική βοήθεια από την οικογένεια σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με την ανέλπιστη αρωγή της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΕΙΣ

Την γοητεία σας θα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε προς όφελος σας, την πορεία μιας επαγγελματικής συζήτησης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσει μια απρόσμενη ερωτική ιστορία από ένα διαδικτυακό φλερτ.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!