Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!


Μετά από μια περίοδο φυσικής και συναισθηματικής απομάκρυνσης, εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, έχουμε ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά και να ξαναζήσουμε την χαρά του έρωτας, ενός ρομαντικού έρωτα ο οποίος θα μας βγάλει από την πεζή πραγματικότητα.   

Το έργο αυτό θα το αναλάβει η Αφροδίτη, η οποία αφού ολοκληρώσει το ταξίδι της στο νοητικό ζώδιο του Υδροχόου,   θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/02 στις 15:11 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 21/03 στις 16:15 μ.μ.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων  θα μας βγάλει από την συναισθηματική ψυχρότητα και θα μας ωθήσει να αφεθούμε σε ένα ρομαντικό έρωτα, όπου θα μπορέσουμε εκφράσουμε τις κρυμμένες μας ευαισθησίες, εξιδανικεύοντας πολλές φορές τον ερωτικό μας σύντροφο και την σχέση μας, και να γιατί όχι, να ονειρευτούμε το κοινό μας μέλλον.

Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την χρονική περίοδο θα έχουν πολύ έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού και της εξιδανίκευσης. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε με την διαχείριση των οικονομικών μας, καθώς είναι πιθανό να μας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες ή να πέσουμε θύματα παραπλάνησης.

Ιδιαίτερα ευνοημένα από την παρουσία της Αφροδίτης από τους Ιχθύς θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες), ενώ σε ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα έχουν έντονο το στοιχείο της εξιδανίκευσης θα παρασυρθούν  οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο Ιχθύων θα σχηματίσει τις ακόλουθες όψεις:

  • Στις 03/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (7ο 42’), θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες και νέους απρόσμενους έρωτες τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύες όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (20ο 45’), θα ενισχύσει την ρομαντική διάθεση αλλά και θα φέρει νέα ερωτικά ειδύλλια στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (26ο 25’), θα φέρει μοιραίους έρωτες αλλά και έντονη σεξουαλικότητα τόσο για τους Παρθένους, και τους Ιχθύς όσο και για τους Καρκίνους και τους  Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έντονο παρασκήνιο θα υπάρχει στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο.  Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε μυστικά και να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα βάλουν την σφραγίδα τους στο μέλλον σας . Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο οι δεσμευμένοι θα προστατεύσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι, θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για την κοινωνική σας ζωή. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στους Ιχθύς των Ιχθύων  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει πολύ σημαντικές γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτησης νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας και να βελτιώσετε το προφίλ σας.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πέσετε στα δίχτυα ενός έρωτα με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος  της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε  τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να δείτε το μέλλον σας  με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ή για να κλείσετε τις Νομικές σας υποθέσεις.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση από απόσταση ή με ένα άτομο το οποίο έχει διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σας.

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ, από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία . Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και να προχωρήσετε και σε μια νέα συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και θα βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σας για ηρεμία στο χώρο της εργασίας επανέρχεται. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στους Ιχθύες  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα βελτιώσει την ατμόσφαιρα στον χώρο της εργασίας σας, κάνοντας πιο αρμονικές τις  σχέσεις σας με τους  συναδέλφους σας. Αυτό θα παίξει θετικό ρόλο και στην διάθεση σας, ωθώντας σας  να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και την εμφάνιση σας. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής, ενώ για άλλους ότι μπορεί να προχωρήσουν σε θεραπείες ανανέωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το χαμόγελο και η αισιοδοξία θα επιστρέψει και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Ενώ σε  προσωπικό επίπεδο οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν την σχέση τους, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να τους χτυπήσει την πόρτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στους Ιχθύς  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρχικά να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.  Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε τις οικονομικές δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πιο γλυκό σας πρόσωπο θα βγάλετε προς τα έξω αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, αφήνοντας στην άκρη το αυστηρό σας προσωπείο. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να φλερτάρετε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια θετική περίοδος ξεκινά για το πορτοφόλι σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία η οποία θα συνοδεύεται και από την αντίστοιχη οικονομική επιβράβευση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , θα αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας. 

ΙΧΘΕΙΣ

Ο έρωτας θα πάρει επιτέλους τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι θα αφήσετε πίσω σας την μονοτονία της καθημερινότητας, και θα ζήσετε ένα έντονο ερωτικό παραμύθι. Οι κατακτήσεις σας θα είναι πολλές, εσείς απλά, θα πρέπει να προσέχετε και να αποφύγετε, όσο είναι δυνατόν, τις εξιδανικεύσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!