Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου !!


Με μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, θα αποχαιρετήσουμε, τον τελευταίο μήνα του χειμώνα. Το φεγγάρι του Φεβρουαρίου, γνωστό και ως φεγγάρι του χιονιού, θα μεγεθύνει τα γεγονότα που ξεκίνησαν στην προηγούμενη Νέα Σελήνη.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου θα πραγματοποιηθεί  στις 27/02 στις 10:17 π.μ. στην 8ο 57’ , ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εργασία, την υγεία, τον Στρατό, την λεπτομέρεια και την επίκριση,  θα επηρεάσει τους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Αθήνα είναι στην 22ο 57’ του Σταθερού Ταύρου, ενός ζωδίου που είναι συνδεδεμένο με τα κεκτημένα, την ύλη και ότι έχει αξία. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση του χάρτη αυτής της Πανσελήνου, πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/11/2020.

Ποια στοιχεία είναι όμως αυτά που κάνουν αυτή την Πανσέληνο τόσο ξεχωριστή. Το πρώτο στοιχείο είναι ότι πραγματοποιείται στον άξονα της Δημιουργίας (5ο -11ο ), και τονίζει ιδιαίτερα θέματα που έχουν άμεση σχέση με τα παιδιά, τις ερωτικές σχέσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, οι οποίες μπορεί να  έχουν και άμεσο κοινωνικό αντίκτυπό, στο οποίο καταλυτικό ρόλο θα έχει η όψη συνόδου του Ήλιου με την Αφροδίτη στους Ιχθύες.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ωροσκόπο εκτός από το στοιχείου της δύναμης, είναι πιθανό να πυροδοτήσει και έντονες αντιδράσεις. Άλλωστε, η όψη τριγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα που προηγήθηκε, από την μια πλευρά εκφράζει το έντονο ερωτικό στοιχείο, από την άλλη πλευρά όμως μας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψουμε κρυφές υποθέσεις.

Η όψη συνόδου του Δία με τον Ερμή και με τον Κρόνο στον 10ο Ηλιακό οίκο, μας ωθεί να αντιμετωπίσουμε της καταστάσεις με την ανάλογη σοβαρότητα, βάζοντας νέα όρια.Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι είμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Ουρανού με τον Κρόνο, όπου αποδομείτε το παλιό και φθαρτό και στην θέση του χτίζονται νέες αξίες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, ο τρόπος  που αντιμετωπίζουμε  πλέον τις καταστάσεις γύρω μας, σε συλλογικό κυρίως επίπεδο, με την βοήθεια της όψης εξάγωνου Ήλιου – Ουρανού έχει αλλάξει.

Αστρικά, η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 14ο 48’ του Λέοντα με τον Ήλιο να μεταφέρετε στην 14ο 48’ του Υδροχόου, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χώρα μας αφού πραγματοποιείται επάνω στην αντίθεση Ήλιου – Κρόνου της χώρας, γεγονός που σημαίνει ότι σε πολιτικό επίπεδο θα έχουμε σημαντικές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εξελίξεις, ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η αστρική Αφροδίτη με τον Ουρανό της Ελλάδος μας ωθεί να σπάσουμε τα ταμπού που υπήρχαν στην Ελληνική κοινωνία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει και όψη συνόδου με τον τροπικό Κρόνο. 

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Eπαναπροσδιορίζω τις αξίες της ζωής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και μαθαίνω να σέβομαι και να προστατεύω ότι έχει αξία για εμένα, όπως είναι ο έρωτας, τα παιδιά, και η χαρά της ζωής.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές ευθύνες  έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ άλλοι θα ζήσετε κρυφούς έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έμφαση στα πράγματα που σας δίνουν χαρά θα δώσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε  τα σχέδια σας όσο ανατρεπτικά και αν είναι. Ενώ  σε προσωπικό επίπεδο,  θα εστιάσετε την προσοχή σας και πάλι στην ερωτική σας, καθώς είναι πιθανό, να προκύψουν νέοι έρωτες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι η συνειδητοποίηση, καθώς, για να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά σχέδια, θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις , σε μια επαγγελματική συζήτηση, με την ακρίβεια και τις εύστοχες παρατηρήσεις, διαφημίζοντας πάνω από όλα με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δώσετε μια ευκαιρία σε μια σχέση από απόσταση.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί, έως κτητικοί με ότι έχει αξία για εσάς, ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές οι οποίες μπορεί να ανατρέψουν την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Επίσης, καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                               

Θα ακουστεί κοινότυπο, αλλά όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού είναι στραμμένα επάνω σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και να αλλάξετε μελλοντικά τον τρόπο που λειτουργείτε σε αυτές. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι τώρα νιώθετε πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά.

ΖΥΓΟΣ

Στο παρασκήνιο κινήστε αυτή τη  την χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κρυφά από τα φιλικά σας πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, μέχρι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας. Επίσης, αρκετοί είναι πιθανό να κρατήσετε κρυφή και την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι, έστω και μέσω καραντίνας, η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά ευχάριστη. Καθόλου απίθανο λοιπόν, να είστε από τους τυχερούς που μέσα από τους φίλους σας θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα,  και με κάποιο από αυτά να έρθετε πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την καριέρα και τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην καριέρα σας και στα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, κάνοντας παράλληλα ότι χρειαστεί για να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ενώ, δεν θα διστάσετε να δείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισιόδοξοι για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον και να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα πιο σημαντικά από αυτά. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε δειλά – δειλά να σχεδιάζετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε ξεκάθαρες λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο άγχους και ανασφάλειας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι πλέον αντιμετωπίζεται τα πάντα με σοβαρότητα και ψυχραιμία.

ΙΧΘΕΙΣ

Τις σχέσεις σας με τους άλλους θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε εσείς οι Ιχθύς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με τον σύντροφο σας και τους συνεργάτες σας, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο άγχους και ανασφάλειας. Ωστόσο, πριν δώσετε άφεση αμαρτιών, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να δείτε την κατάσταση όσο πιο αντικειμενικά γίνεται.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!