Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει !!!


Στις 08/12  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον  Ποσειδώνα από το ζώδιο των  Ιχθύων (15ο 58’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βοηθάει τον άνθρωπο να εκφραστεί δημιουργικά μέσω της Τέχνης, ενώ παράλληλα του δίνει την δυνατότητα να μπορεί να δημιουργεί ένα ωραιότατο αντίγραφο της καθημερινότητας του μέσα από το οποίο μπορεί να βρίσκει διέξοδο από τα προβλήματα και την ρουτίνα της πεζής καθημερινότητας.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε τον ρομαντισμό μας , να εκφραστούμε καλλιτεχνικά, να εξιδανικεύσουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, να απολαύσουμε τις στιγμές, να παρασυρθούμε από την αναζήτηση ενός ρομαντικού έρωτα, να εξιδανικεύσουμε μια νέα γνωριμία, και να βγάλουμε στην επιφάνεια τον αλτρουϊσμό μας.

Η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να οραματιστείτε το μέλλον σας και να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να το υλοποιήσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας γοητεύσει ένα άτομο μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Αιγόκερω  με τον  Ποσειδώνα, θα βγάλει στην επιφάνεια τον καλό σαμαρείτη που κρύβεται μέσα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσετε τα τρυφερά σας συναισθήματα σε ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον  Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο ελκυστικοί και ερωτεύσιμοι .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας ωθήσει να εκφράσετε την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας στον/ στην ερωτικό/ή σας σύντροφο χωρίς δισταγμούς.

ΛΕΩΝ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να δείτε την καθημερινότητα σας πιο όμορφη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη δίνη ενός έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη θέρμη τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα βαθιά του συναισθήματα στον/ στην ερωτικό/ή σας σύντροφο και να αποκαλύψετε την πιο ρομαντική σας πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να κάνετε πιο αρμονικό και όμορφο το χώρο του σπιτιού σας ώστε μέσα σε αυτό να νιώσετε ήρεμοι και ασφαλείς. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να νιώσετε τα βέλη του έρωτα για ένα συνάδελφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας με ιδιαίτερα εμπνευσμένο και δημιουργικό τρόπο και να δώσετε διέξοδο στις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να εκφράσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις την πιο τρυφερή και ρομαντική σας πλευρά στον/ στην ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε και να σταθείτε δίπλα σε όλους όσους θεωρείτε ότι έχουν την ανάγκη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα βγάλει στην επιφάνεια την ευγένεια και την γλυκύτητα σας. Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις θα μαγέψετε τους άλλους με τις ιδέες και την ευρηματικότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας δώσει εμπνευσμένες ιδέες τις οποίες μπορείτε πολύ σύντομα να κάνετε πράξη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας παρασύρει στα δίχτυα ενός ονειρικού έρωτα, για τον οποίο θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τον κατακτήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με τις εμπνευσμένες ιδέες και την δημιουργικότητα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε έντονα ερωτικά σκιρτήματα για ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Βάζοντας τάξη στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην καθημερινότητ ...

Ο Ερμής στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ξεκάθαρες ειδήσεις, με δύο λέξεις, αυτό ακριβώς θα μας προσφέρει η παρουσία του πλα ...

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Αισιόδοξες ειδήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που πραγματικά έχουμε όλοι μας ανάγκη αυτές τις ημέρες είναι να ακούσουμε ειδ ...

Πανσέληνος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο σκηνικό, στο οποίο ζει αυτή την εποχή, σχεδόν όλη η υ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Βλέποντας τα πράγματα πιο καθαρά !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι κρύβεται  πίσω από ότι ακούμε ψάχνουμε να ανακαλύψουμε όλοι μας, και κυρίως ειδ ...

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Ψυχραιμία ώστε να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην ήδη περίεργη κατάσταση που βιώνουμε αυτό που σίγουρα δεν χρειαζόμαστε είναι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u